Parkeren rondom het vliegveld betrouwbaar?

parkeerplaats

Dit vragen veel mensen zich af, zeker na berichtgeving van diverse media in het verleden. In dit artikel zal er antwoordt gegeven worden op deze hoofdvraag en inzicht gegeven worden op enkele onzekerheden waar veel consumenten mee kampen.

 

Opkomst Valet en Shuttle parkeren (externe parkeeraanbieders)

Na de enorme groei aan vliegverkeer is de vraag naar parkeervoorzieningen vanzelfsprekend liniair meegegroeid. Door commercieele uitbuiting stegen de parkeerprijzen enorm. Dit bracht enkele ondermers op het idee om rondom de luchthaven parkeerplaatsen aan te bieden. Hiermee was de shuttle service geboren. Parkeerprijzen waren lager en dus interessant voor de Nederlandse consument. Het aantal parkeeraanbieders is daarmee ontzettend gegroeit waardoor er ook enkele bedrijven uit voort zijn gekomen die het concept niet netjes hebben gevolgd. Door een aantal van deze bedrijven is het imago van deze parkeeraanbieders enorm aangetast.  Met vliegenenparkeren.nl is hier een einde aan gekomen. De parkeerplaatsen die op deze website aangeboden worden kunt u volledig vertrouwen en uw auto met een gerust hart parkeren.

 

Strenge eisen van Vliegen en Parkeren.nl

De parkeeraanbieders die op een of andere manier niet volgens afspraak hebben gehandeld worden direct verbannen van de website. Mede door de feedback van eigen klanten, ervaringen en recencies weten wij de kwaliteit van de parkeerplaatsen te garanderen.  Alle aanbieders die worden weergegeven op vliegenenparkeren.nl voldoen aan onze eisen. Door de samenwerking met Mobian worden aanbieders uitsluitend toegelaten wanneer zij een service bieden van het juiste niveau. Bedrijven zijn allen ingeschreven bij een KvK of dergelijke instantie dat verplicht is in de desbetreffende regio waar het parkeerterrein is gelegen. De parkeervoorziening is voorzien van hekwerk of andere vorm van omheining met poort of slagboom, waardoor u de parkeergelegenheid niet zomaar op kunt.  De meeste parkeergelegenheden zijn hiernaast ook voorzien van camerabewaking en hebben vaak 24 uur per dag aanwezigheid van personeelsleden op de parkeerplaats.

 

Autosleutels behouden tijdens uw reis

Parkeeraanbieders de mogelijkheid om uw auto sleutel te behouden. Deze neemt u dan mee op reis en zo bent u zeker dat er niet met uw auto gereden wordt. Wanneer een parkeeraanbieder deze mogelijkheid biedt ziet u eenvoudig middels een icoontje van een sleutel linksboven per aanbieder. De gebruiksvriendelijke zoekfunctie biedt daarnaast ook de mogelijkheid om ‘sleutelbehoud’ aan te zetten, zodat er uitsluitend aanbieders getoond worden die deze mogelijkheid bieden. Bij aanbieders die deze mogelijkheid niet bieden kunt u er ook op vertrouwen dat uw auto niet gebruikt wordt om plezier ritjes te maken. Dit is alleen nodig om uw auto enkele meters te verplaatsen wanneer u bijvoorbeeld een wasbeurt of dergelijke heeft bijgeboekt.

 

Extern parkeren loont!

Onderzoek wijst uit dat de Nederlandse consument de parkeertarieven veel te hoog inschat. Niet alleen die van de externe parkeeraanbieders maar ook bij de tarieven van de luchthavens zelf komen de prijzen lang niet overeen. Er is gevraagd aan de consument, zowel regelmatige vliegreizigers als niet vliegreizigers wat zij denken dat de prijzen zijn bij vier verschillend luchthavens. Bij alle luchthavens werd een veel te hoog bedrag gegokt. In Eindhoven was het gemiddelde antwoord zelfs twee keer het werkelijke parkeertarief. Wanneer u een parkeerplaats reserveert via vliegenenparkeren kunt u enorm veel geld besparen door het grote aanbod van parkeerplaatsen met elkaar te vergelijken. Bekijk zelf de tarieven en vergelijk en zie wat u kunt besparen.

 

Zeker zijn van een betrouwbare parkeerplaats

Vliegen en Parkeren wordt beoordeelt met gemiddelt een 8,5 door klanten die ervaring hebben met op de site weergegeven parkeeraanbieders. Bekijkt u gerust de recencies van feedbackcompany wat de ervaringen van onze klanten zijn. Zij bevestigen de betrouwbaarheid van vliegenenparkeren.nl en de daarbij aangesloten aanbieders.

Kortom, wanneer u een parkeerplaats reserveert via vliegenenparkeren.nl weet u zeker dat uw auto veilig en vertrouwd geparkeerd staat en u met een gerust hart aan uw reis kunt beginnen.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving