Parkeren rondom het vliegveld betrouwbaar?

Parkeren-rondom-het-vliegveld-betrouwbaar

Is het parkeren bij een vliegveld betrouwbaar? Dit vragen veel mensen zich af, zeker na berichtgeving van diverse media in het verleden over bijvoorbeeld valetservices bij luchthavens.

In dit artikel zal er antwoord gegeven worden op deze hoofdvraag en wordt er inzicht gegeven in enkele onzekerheden waar veel reizigers mee kampen. Wij kunnen u vooraf geruststellen dat het parkeren bij vliegvelden tegenwoordig enorm goed geregeld is! 

Inhoudsopgave:

 

Hoe weet ik of een parkeerplaats betrouwbaar is?

Het is een belangrijke en veel voorkomende vraag. Reizigers willen graag weten waar ze hun auto achterlaten en willen dan ook weten of de parkeerplaats betrouwbaar is. Ondanks dat het wellicht een lastige vraag lijkt, is het antwoord simpel: alle parkeerbedrijven die u bij Vliegen en Parkeren vindt zijn betrouwbare en gerenommeerde parkeerbedrijven. Wij leggen u uit waarom. 

Persoonlijke screening

Allereerst worden alle parkeerbedrijven door ons gescreend. Wij bezoeken iedere parking om persoonlijk te zien hoe de parkeerplaats eruitziet, wat jullie als klanten kunnen verwachten en om te peilen wat voor gevoel we erbij krijgen. 

Reviews en ervaringen

Daarnaast bekijken we de reviews en ervaringen van reizigers. Voor ons is het belangrijk dat de parking ook daadwerkelijk positief wordt ervaren. Het is voor ons een belangrijke graadmeter om te controleren of de parking voldoet aan onze eisen. 

Service, veiligheid en faciliteiten

Geen parkeerterrein is hetzelfde, dit betekent dat ook de service, veiligheid en faciliteiten van de parkeerplaatsen kunnen verschillen. Wij geven u graag meer inzicht, zodat u weet op wat voor parkeerterrein u terecht komt. Daarom vinken wij alles wat aanwezig is aan en zodoende weet u wat u kunt verwachten. 

Bekijk de foto's

Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren weet waar u uw auto achterlaat. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan op de dag van aankomst. Daarnaast komt u bij een valetservice nooit op het parkeerterrein zelf, dus ook in dit geval is het voor ons belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. 

Positieve of negatieve ervaringen

Eenmaal online op ons platform houden we alles nauwlettend in de gaten. Positieve ervaringen worden versterkt door hoge rapportcijfers, wij geven namelijk iedereen de kans om het parkeren te beoordelen. Dit kan uiteraard ook resulteren in negatieve reviews, dit is onvermijdelijk. Wij grijpen dan ook adequaat in als wij merken dat er niet wordt voldaan aan onze eisen. 

Vraag het onze klantenservice

Wilt u écht zeker weten of een parkeerplaats veilig en betrouwbaar is? Controleer dan alle bovenstaande punten, deze zullen u gegarandeerd helpen om een beter beeld te vormen. Twijfelt u nog steeds? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder met het zoeken van een betrouwbare parkeerplaats bij het vliegveld. 

 

Meer informatie over de parkeermogelijkheden

Na de enorme groei aan vliegverkeer de laatste jaren is de vraag naar parkeervoorzieningen vanzelfsprekend lineair meegegroeid. Jaren geleden reden we allemaal simpelweg naar de luchthaven en parkeerden we op een van de parkeerplaatsen daar. Deze parkeerterreinen, ook wel de officiële parkeerplaatsen genoemd, zijn echter bijzonder prijzig geworden door de jaren heen.

Alternatieven voor de officiële parkeerterreinen

Dit bracht enkele ondernemers op het idee om rondom de luchthaven parkeerplaatsen aan te bieden. Een parkeerterrein in de buurt, gecombineerd met een shuttle- of valetservice, zorgde voor meer mogelijkheden en competitieve prijzen. Dankzij deze alternatieve parkeermogelijkheden werden de parkeerprijzen lager en dus interessant voor de Nederlandse consument.

Onterecht negatief beeld van airport parking

Het aantal parkeeraanbieders is daarmee ontzettend gegroeid waardoor er helaas ook enkele bedrijven uit voort zijn gekomen die het concept niet netjes hebben gevolgd. Door een aantal van deze bedrijven is het imago van deze parkeeraanbieders enorm aangetast. Dit heeft een onterecht negatief beeld gecreëerd van de parkeerbedrijven rondom vliegvelden. 

Gegarandeerd betrouwbaar parkeren

Wij bij Vliegen en Parkeren kunnen namelijk met 100% zekerheid zeggen dat u uw auto parkeert bij betrouwbare parkeerbedrijven. Ieder parkeerbedrijf wilt u zo goed mogelijk van dienst zijn en probeert op deze manier onderscheid te creëren. Dit is terug te zien in de reviews die u van ieder parkeerbedrijf kunt vinden op onze website. 

 

Klantreviews en ervaringen van andere reizigers

Wij vinden het enorm belangrijk dat u een fijne parkeerervaring hebt. Mede hierdoor proberen wij zoveel mogelijk transparantie te bieden in de markt. Dankzij nauw contact met de parkeerbedrijven en onderzoek van ons eigen team kunnen wij u precies vertellen wat we aanbieden op ons platform. Onze klanten helpen hier echter ook bij. 

Wij kunnen u tot in de kleinste detail vertellen wat u kunt verwachten, maar er is maar een echte ervaringsdeskundige en dat bent u! Met uw hulp kunnen wij andere reizigers helpen een goed beeld te krijgen van de parkeermogelijkheden. 

Al onze klanten krijgen na afloop van de parkeerperiode de mogelijkheid om een review in te vullen. Deze reviews dragen bij aan het gemiddelde rapportcijfer van de parkings die u terugvindt op onze website. Daarnaast kan iedereen uitgebreid beschrijven hoe het parkeren is verlopen. Zo krijgen u en andere reizigers een goed beeld en kan er een weloverwogen beslissing genomen worden. 

De reviews per luchthaven

Nederlandse luchthavensBelgische luchthavensDuitse luchthavensFranse luchthavens
Schiphol: 8,8Brussel: 8,8Bremen: 8,7Charles de Gaulle: 8,8
Eindhoven: 8,7Charleroi: 7,9Düsseldorf: 8,1Orly: 9,2
Groningen: 8,6 Frankfurt Main: 9,0 
Rotterdam: 9,2 Frankfurt Hahn: 8,9 
  Hamburg: 8,4 
  Keulen: 7,9 
  Weeze: 8,8 

* Gemiddelde rapportcijfers van alle parkeerbedrijven per luchthaven. Enkel de beschikbare parkings (op het moment van schrijven) zijn meegenomen in de berekening. 

In het bovenstaande overzicht ziet u hoe alle beschikbare parkeerbedrijven, verdeelt per luchthaven, beoordeeld worden door onze klanten. Dit zijn de gemiddelde rapportcijfers, de cijfers kunnen per parkeerbedrijf dus hoger of lager uitvallen. Dit geeft u een goed beeld van de parkeerbedrijven bij alle beschikbare vliegvelden. 

 

Onze strenge eisen

De parkeeraanbieders die op een of andere manier niet volgens afspraak hebben gehandeld worden na een uitgebreide screening verwijderd van de website. Mede door de feedback van onze eigen klanten, dit door middels ervaringen en recensies, weten wij de kwaliteit van de parkeerplaatsen te garanderen. Alle aanbieders die worden weergegeven op onze website voldoen aan onze eisen.

De meeste parkeervoorzieningen zijn voorzien van hekwerk of andere vorm van omheining met poort of slagboom, waardoor u de parkeergelegenheid niet zomaar op kunt.  De meeste parkeergelegenheden zijn hiernaast ook voorzien van camerabewaking en hebben vaak 24 uur per dag aanwezigheid van personeelsleden op de parkeerplaats.

 

Autosleutels behouden tijdens uw reis

Parkeeraanbieders de mogelijkheid om uw auto sleutel te behouden. Deze neemt u dan mee op reis en zo bent u zeker dat er niet met uw auto gereden wordt. Wanneer een parkeeraanbieder deze mogelijkheid biedt, ziet u eenvoudig middels een icoontje van een sleutel linksboven per aanbieder.

De gebruiksvriendelijke zoekfunctie biedt daarnaast ook de mogelijkheid om ‘sleutelbehoud’ aan te zetten, zodat er uitsluitend aanbieders getoond worden die deze mogelijkheid bieden. Bij aanbieders die deze mogelijkheid niet bieden kunt u er ook op vertrouwen dat uw auto niet gebruikt wordt om plezier ritjes te maken. Dit is alleen nodig om uw auto enkele meters te verplaatsen wanneer u bijvoorbeeld een wasbeurt of dergelijke heeft bijgeboekt.

 

Vergelijk en reserveer met Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren wordt beoordeeld met gemiddeld een 8,3 en hier zijn wij trots op. Onze klanten zijn positief over het gemakkelijke vergelijkings- en boekingsproces, de eventuele nazorg middels de klantenservice, het ruime aanbod en natuurlijk uiteindelijk de parkeerservice. Voor dit laatste punt zijn wij natuurlijk enorm dankbaar voor al onze betrouwbare parkeerpartners.

Bekijkt u gerust eens de recensies van Feedbackcompany wat de ervaringen van onze klanten zijn. Zij bevestigen de betrouwbaarheid van ons platform en de daarbij aangesloten aanbieders.

Kortom, wanneer u een parkeerplaats reserveert via Vliegenenparkeren.nl, weet u zeker dat uw auto veilig en vertrouwd geparkeerd staat en u met een gerust hart aan uw reis kunt beginnen.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving