Het affiliate programma van Vliegen & Parkeren

Affiliate programma V&P

Wilt u met affiliate marketing beginnen of bent u al langer bezig maar wilt u het graag uitbreiden? Bent u daarnaast in het bezit van een website dat gedeeltelijk of volledig gaat over reizen? Dan is het affiliate programma van Vliegen & Parkeren echt iets voor u! Wij vertellen u in dit artikel graag meer over het programma en wat u er precies mee kunt.

 

Hoe werkt ons affiliate programma?

TimoAls affiliate partner kunt u via het dashboard kiezen uit diverse banners, zowel algemene als per luchthaven, en deze op uw website plaatsen. Hiermee helpt u uw bezoekers een handje én verdient u een fijne commissie over het parkeergeld wat zij betalen. 

Alles wordt nauwkeuring gevolgd door een cookie die aan de affiliate banner of tekstlink gekoppeld is. Deze cookie is 14 dagen actief, wat betekent dat als een bezoeker via de banner op uw website terechtkomt op Vliegen & Parkeren, niet direct boekt maar dit pas enkele dagen later doet, de commissie nog steeds aan u wordt toegeschreven.

Per gemaakte reservering die via uw website is doorverwezen naar VliegenenParkeren.nl ontvangt u een standaard commissie van 8%. Deze commissie kan oplopen tot 10%, afhankelijk van de prestaties van uw website. De uitbetaling van de commissie vindt maandelijks plaats vanaf een totaal commissie bedrag van € 50. Hier ontvangt u ook een factuur van. U kunt gemakkelijk de statistieken bekijken, zoals het aantal clicks op affiliate banners en links, aantal conversies en het bedrag dat u hiermee verdient heeft. 

Nu aanmelden →

 

Campagnes

Affiliate programma campagnes

 

Statistieken

Affiliate programma statistieken

 

Gratis uitproberen

Wilt u graag wat extra geld verdienen met affiliate marketing zonder echt te hoeven investeren of twijfelt u nog of affiliate marketing wel iets voor u is? Geen probleem! Lid worden van het Vliegen & Parkeren affiliate programma kost u namelijk niets. U krijgt uitbetaald aan de hand van de boekingen die gedaan worden na doorverwijzing via uw website. Worden er helaas geen boekingen gemaakt via de affiliate link op uw website? Dan kost het u niets.

Dankzij deze constructie kunt u het dus altijd uitproberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfelt u nog? Probeer het gratis uit! We kijken graag met u mee hoe u het promotiemateriaal, zoals een banner of een tekstlink, het beste kunt verwerken op uw website.

Gratis registreren →

 

Breed aanbod aan professionele parkeerplaatsen

Op Vliegen & Parkeren bieden we parkeerplaatsen bij maar liefst 15 luchthavens aan in 4 verschillende landen, namelijk Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dit zijn de meest relevante luchthavens voor reizigers uit Nederland en België. Wij werken enkele samen met betrouwbare parkeeraanbieders, om ervoor te zorgen dat klanten een prettige start én einde van hun vakantie hebben.

Naast Vliegen & Parkeren zijn we ook actief in andere landen met ieder een eigen merknaam en natuurlijk in de eigen taal. Zo hebben we in Duitsland bijvoorbeeld Fluparks, voor Frankrijk is daar Parkivé en voor Italië is dat Vologio. We zijn daarnaast ook nog actief in Spanje, Portugal, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.

 

De USP’s van affiliate bij Vliegen & Parkeren

Gebruik maken van ons affiliate programma kent een groot aantal voordelen, welke ook al grotendeels benoemd zijn. Maar waarom zou u, als u op zoek bent naar affiliate marketing reizen, kiezen voor Vliegen & Parkeren? We zetten de belangrijkste voordelen van kiezen voor ons platform op een rij.

  • Dankzij meerdere platformen, hebben we een grote dekking in Europa en ver daar buiten
  • De parkeerplaatsen worden minimaal 1 keer per jaar persoonlijk bezocht en gecontroleerd door ons
  • De laagste prijs voor parkeren op de luchthaven
  • Klanten kunnen bij de meeste parkeerplaatsen tot 24 uur voor vertrek gratis annuleren
  • Het maken van een deeplink is ook mogelijk
  • Ook geschikt voor cross-selling in combinatie met vliegtickets, huurauto’s en andere reisgerelateerde producten en diensten

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via affiliate@vliegenenparkeren.nl.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving