#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Tips 21 Apr 2018

Parkeertips Zaventem

Parkeertips Zaventem

Zaventem Airport is met haar parkeertarieven het duurste vliegveld voor de Nederlandse en Vlaamse consument. Parkeren Zaventem kan dan ook erg duur uitvallen als u zich niet voorbereid. Om u daarbij te helpen heeft Vliegenenparkeren.nl enkele handige tips op een rijtje zet zodat u uw auto toch nog goedkoop kunt parkeren! 

Parkeertip 1: Vergelijk vooraf de parkeertarieven!     

Zoals al eerder vermeld, parkeren bij Zaventem Airport kan ontzettend duur zijn. In de onderstaande tabel ziet u dat P3 parkeren op Zaventem Airport voor 8 dagen maar liefst €104 euro kost! In vergelijking tot parkeren bij Schiphol Smart Parking is dat €44,50 duurder voor het zelfde aantal dagen. Gelukkig zijn er ook parkings waarbij u goedkoper kunt parkeren. Een voorbeeld hiervan is Flyparking, hier parkeert u 8 dagen bij Zaventem voor slechts €65 (een besparing van €42 op uw parkeerkosten!). Vergelijk hier maar eens de tarieven van parkeren Brussel Airport.

Parkeertarieven Zaventem
 

P3 holiday

loopafstand

FlyParking

14 min. shuttle

Holiday Inn

6 min. shuttle

 8 dagen  €104 €65 €81
 11 dagen €124 €94 €107


Parkeertip 2: Reserveer uw parkeerplaats vooraf!

Als u graag goedkoop wilt parkeren bij Zaventem dan is het zeer aan te raden om vooraf uw parkeerplaats te reserveren. De reden hiervoor is omdat de goedkopere parkeerplaatsen snel volzet zijn. Daarnaast kan via een reservering vooraf gemakkelijk veel stress worden bespaard. Niet alleen omdat u dan vele malen meer geld kwijt bent voor uw parkeergelden maar ook omdat u wellicht uw vlucht niet haalt. Een reservering op Vliegen en Parkeren is gemaakt in slechts 3 minuten! Het voordeel is dat ons systeem direct herkent of er nog plek is voor de door u geselecteerde data of niet. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een plekje!

Parkeertip 3: Kijk naar de reisafstand tot het vliegveld.

Flyparking is een goedkoop parkeeralternatief. Echter, is deze parkeergelegenheid gelegen op 14 minuten reisafstand tot aan het vliegveld. Voor wie sneller vervoert wil worden naar het vliegveld kan kiezen voor Holiday Inn. Dan bent u namelijk in 6 minuten bij Zaventem in plaats van de 14 minuten die Flyparking daar over doet. De keuze is aan u, let wel op dat deze optie nagenoeg €20 duurder is.

Parkeertip 4: Vertrek op tijd

Een gemakkelijke tip is om de dag voor vertrek te kijken op google maps hoelang de verwachte reistijd is. Zodoende kunt u inschatten hoelang uw reistijd is naar de door u gekozen parking bij Zaventem Airport. De afhandeling van het parkeren is binnen 30 minuten geregeld.

Wilt u goedkoop parkeren bij Zaventem Airport? Via Vliegenenparkeren.nl vergelijkt en reserveert u direct een parkeerplaats bij het vliegveld!

Bekijk tips-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b