Naar Dusseldorf Airport met de Taxi, Trein of Parkeren

Naar Düsseldorf Airport met de Taxi, Trein of Parkeren

Düsseldorf Airport is een van de grootste luchthavens van Duitsland en ook de Nederlanders vliegen graag vanaf dit vliegveld. Het vliegveld is de thuishaven van enkele Duitse luchtvaartmaatschappijen zoals: Air Berlin, Lufthansa, Eurowings en TUI. In dit artikel leggen we gemakkelijk uit hoe je via diverse manieren bij Düsseldorf Airport kunt komen; met de trein, parkeren bij Dusseldorf Airport of met de taxi.

 

Met de trein naar Düsseldorf Airport

Vliegveld Schiphol is erg gemakkelijk met de trein bereikbaar al liggen de tarieven nog steeds erg hoog. De trein naar Düsseldorf Airport is daarentegen een nog grotere uitdaging omdat het spoornet in Nederland en Duitsland nou niet bepaald gemakkelijk op elkaar aansluiten. De prijzen inclusief reistijd vindt u in de onderstaande tabel.

 
Vanaf StationKosten retourVanaf StationKosten retourReistijd (overstappen)

 Amsterdam

€60 - €120

 Utrecht€58 - €7801:47 (1x)

 Eindhoven

€36 - €52

 Groningen€58 - €11003:45 (3x)

 Nijmegen

€48 - €84

 Maastricht€40 - €9602:30 (3x)

 

Toelichting op de tarieven van de trein naar Düsseldorf Airport

De kosten verschillen behoorlijk van elkaar als er gekeken wordt naar het moment wanneer van het pakken van de trein. De tarieven in de daluren kunnen 50% goedkoper uitpakken. Echter, zijn de tarieven voor een retour behoorlijk aan de prijs en ook de reistijd van stations die op het oog dichtbij liggen zijn erg lang.

 

Parkeren bij Luchthaven Düsseldorf is erg aantrekkelijk!

Tijdens je vakantie kiezen voor parkeren luchthaven Düsseldorf kan een zeer voordelige keuze zijn! Lang parkeren Düsseldorf Airport is een stuk goedkoper als je kiest voor een van de parkeerlocaties gelegen rondom het vliegveld. Hieronder vind je een prijstabel van de parkeertarieven die gerekend worden bij Düsseldorf Airport.

 

 
Aantal dagenParkeren + ShuttleValet ParkingParkvogel P23P4

 5 dagen

€ 33

€ 34

€ 59

€ 69

 8 dagen

€ 39

€ 40

€ 59

€ 69

 11 dagen

€ 54

€ 48

€ 74

€ 88

 14 dagen

€ 63

€ 57

€ 78

€ 88

* Parkeren + Shuttle en Valet Parking zijn direct te reserveren via Vliegenenparkeren.nl!

 

Toelichting op het parkeren bij Düsseldorf Airport

Parkeren rondom het vliegveld loont zeker als je dit vergelijkt met de opties die geboden worden door het vliegveld zelf (Parkvogel P23 of P4). Lang parkeren Düsseldorf via Vliegen en Parkeren is een stuk goedkoper! Zeker valet parking Düsseldorf is een uitkomst, hierbij rijdt u zelf naar het vliegveld en geeft u daar al uw auto mee aan de medeweker van de parking. Bij terugkomst staat uw auto dan weer bij de vertrekhal voor u klaar!

 

Met de taxi

Een mogelijkheid om ook bij luchthaven Düsseldorf te geraken is het nemen van een Taxi. Echter, zijn de tarieven wel erg fors en is het aanbod vrij beperkt. Vandaar dat we u info geven over het delen van een taxirit via Tinker.nl. Via Tinker Travel deelt u namelijk een taxirit met andere personen die op de route liggen. Hierdoor kunt u ondanks dat u met een klein gezelschap bent toch reizen met de taxi. Vanuit Eindhoven Naar Düsseldorf kost ongeveer € 150. De afgelegde afstand van de rit bedraagt 116 kilometer.

 

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving