Download onze app
Volg ons facebook +31 88 57 00 123 | Nu bereikbaar!
Voer uw datums in
Waar wilt u parkeren? Vertrekdatum Retourdatum
Uw parkeervoorkeur
Sleutel behouden?
Hoe werkt het

Shuttlebus met flexibel rijschema, altijd binnen 30 minuten op weg!

Shuttleservice altijd bij de prijs inbegrepen dus geen onverwachte kosten achteraf!

Op uw reserveringsbevestiging staan alle stappen nogmaals uitgelegd.

Mogelijkheid tot sleutelbehoud wordt weergegeven bij het logo van de aanbieder.

Wij staan garant voor de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieders.

Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar.

Valet Düsseldorf

Parkeren vliegveld Düsseldorf is vergeleken met de andere luchthavens waar de Nederlandse reizigers graag gebruik van maken er goedkoop. Dit geldt niet alleen voor de shuttle service waar men gebruik van kan maken maar ook zeker de Valet service bij Düsseldorf Airport. De grote voordelen van valet zijn dat u minimaal tijdsverlies heeft omdat je uw auto overdraagt bij de vertrekhal en zo direct door kunt en dat u ook bij terugkomst direct huiswaarts kunt keren. Ook bij valet parkeren Düsseldorf staat uw auto veilig op een afgesloten terrein met een verharde ondergrond. Zodoende is valet parkeren niet alleen goedkoop doordat u via ons gemakkelijk kunt vergelijken maar ook ontzettend veilig.

Waar u op moet letten

Bij Valet parking is de afstand tot het vliegveld dus een meting waar u geen rekening mee hoeft te houden om dat u uw auto dus bij het vliegveld al overdraagt. Waar u wel voor kunt kiezen is om uw auto valet + overdekt te parkeren. Dit wordt door de bezoekers van Vliegen en Parkeren zeer op prijs gesteld. Alle parkeergelegenheden zijn voorzien van een omheining en 24 uur beveiliging doordat er dag en nacht personeel aanwezig is. Het terrein wordt afgesloten door middel van een poort of slagboom.

Het stappenplan

De stappen gaan als volgt: 1 u rijdt zelf naar de vertrekhal bij het vliegveld en neemt telefonisch contact op met uw parking 20 minuten voor aankomst. U draagt uw auto over bij het vliegveld en u kunt met een gerust hard op reis. Bij terugkomst belt u wanneer u uw bagage in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal met uw auto klaarstaan bij de aankomsthal of een andere afgesproken plek.

Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook