Parkeertarieven Dusseldorf Airport

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Dusseldorf Airport -

Gaat u vliegen vanaf Dusseldorf Airport en zoekt u naar het parkeren Dusseldorf Airport? In dit artikel zetten wij alle parkeerkosten Dusseldorf Aiport op een rijtje!

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en de gewenste parkeerplaats direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
Weltparking€ 41,00 - week
€ 5,12 - dag
Shuttle
6 min
Meer info
Luxury Parking€ 41,00 - week
€ 5,12 - dag
Shuttle
8 min
Meer info
Flug-Park€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Shuttle
10 min
Meer info
Valet Parking DUS€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Valet
0 min
Meer info
Starparken€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Valet
0 min
Meer info
ParkAirport€ 65,00 - week
€ 8,12 - dag
Shuttle
7 min
Meer info
Park Stabil - Valet€ 69,00 - week
€ 8,62 - dag
Valet
0 min
Meer info
DUS Valet€ 75,00 - week
€ 9,37 - dag
Valet
0 min
Meer info
P8 Düsseldorf Airport€ 95,00 - week
€ 9,88 - dag
Lopen
5 min
Meer info
P3 Düsseldorf Airport
€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
Lopen
2 min
Meer info
P1 Düsseldorf Airport
€ 190,00 - week
€ 23,75 - dag
Lopen
1 min
Meer info

Wij krijgen vaak de vraag "wat kost parkeren Dusseldorf Airport?". In de bovenstaande tabel ziet u een handig overzicht van deze parkeertarieven Airport Dusseldorf.

Bent u enkel op zoek naar de meest voordelige parkeermogelijkheden? In ons artikel over de top 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport vindt u meer informatie over de meest voordelige opties. 

 

Weltparking (€ 41,00 / week)

Logo weltparking-shuttle

Als u op zoek bent naar een complete shuttleservice tegen scherpe parkeertarieven Dusseldorf Airport, dan is Weltparking een goede keuze. De reis naar het vliegveld zelf zal voltooid zijn binnen ongeveer 6 minuten. Het parkeerterrein heeft geen maximale doorrijhoogte waardoor grotere auto's hier ook terechtkunnen. Deze is ook verlicht en geasfalteerd. Zo is alles in de avonduren beter zichtbaar en heeft u een gelijke grond om te parkeren. Deze service is beschikbaar tussen de openingstijden van 03:00 tot 00:00. Daarnaast is er een wachtruimte inclusief toilet aanwezig op de parkeerplaats zodat u in weer en wind veilig kunt wachten op de shuttlebus. 

  • Prijs: € 41,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Faciliteiten: Wachtruimte inclusief toilet

Boek nu →

 

Luxury Parking (€ 41,00 / week)

Logo Luxury Parking

Heeft u de vraag, wat kost parkeren op Dusseldorf Airport? Dan is Luxury Parking een goedkope keuze. Het parkeren doet u hier in combinatie met een shuttleservice. Deze aanbieder is dagelijks geopend van 03:00 tot 00:00. In dit tijdslot is zowel de service- als de shuttlebus beschikbaar. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe, terwijl uw auto geparkeerd blijft op een met camera bewaakt terrein. 

  • Prijs: € 41,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Faciliteiten: Starthulp

Boek nu →

 

Flug-Park (€ 44,00 / week)

Logo flug-park

Gegarandeerd een goedkope prijs parkeren Dusseldorf Airport vindt u bij Flug-park. Parkeren middels een shuttleservice doet u bij Flug-park. De openingstijden van deze aanbieder vallen tussen 03:00 en 00:00. Hier parkeert u zelf de auto op de parkeerplaats die u krijgt aangewezen en levert vervolgens uw sleutel in. Daarna stapt u in de shuttlebus die u binnen ongeveer 10 minuten bij de luchthaven brengt. De parkeerplaats is beveiligd door gebruik te maken van 24 uurs bewaking en een slagboom. Het terrein is geasfalteerd, u kunt uw auto laten wassen terwijl u weg bent. Mocht het nodig zijn kunt u ook een kinderzitje aanvragen voor in de shuttlebus of starthulp wanneer uw auto problemen heeft met het terugrijden. 

  • Prijs: € 44,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Faciliteiten: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Valet Parking DUS (€ 50,00 / week)

Logo Valet Parking DUSEr is heel veel aanbod, maar wat zijn de parkeertarieven Dusseldorf luchthaven nu echt? Via onze website vindt u de juiste prijzen, zo ook bij Valet Parking DUS. U rijdt de auto direct naar de luchthaven en een medewerker zal uw auto naar de parkeerplaats rijden. Deze is geopend tussen 03:00 en 00:00. Ook kunt u ervoor kiezen om uw auto overdekt te laten parkeren tegen een meerprijs. Daarnaast zijn er veiligheidsmaatregelen genomen waaronder een volledige omheining en camerabewaking. 

  • Prijs: € 50,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Faciliteiten: Wachtruimte inclusief toilet

Boek nu →

 

Starparken (€ 52,00 / week)

Logo starparken

Als u op zoek bent naar een complete valetservice tegen scherpe luchthaven Dusseldorf parkeertarieven, dan is Starparken een goede keuze. U komt met uw auto direct naar het vliegveld waar deze wordt opgehaald en geparkeerd op de parkeerplaats voor u. Door zijn ruime openingstijden tussen 03:00 en 00:00 kunt u lang gebruikmaken van de valetservice. U kunt dan meteen doorlopen naar de vertrekhal. Wanneer uw auto geparkeerd staat, kunt u gebruikmaken van meerdere services en faciliteiten die de parkeeraanbieder aanbiedt. Zo kunt u onder andere uw elektrische auto opladen, of uw auto laten wassen tegen een meerprijs. Ook is de parkeerplaats extra groot waardoor zij veel plekken beschikbaar hebben. 

  • Prijs: € 52,00 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Faciliteiten: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

ParkAirport (€ 65,00 / week)

Logo parkairportBij ParkAirport kunt u de auto zowel onoverdekt als overdekt laten parkeren tegen gunstige parkeertarieven luchthaven Dusseldorf. U parkeert hier met een shuttleservice, dit wil zeggen dat u zelf de auto parkeert op de parkeerplaats, vervolgens uw sleutels afgeeft bij de balie en u weggebracht wordt naar het vliegveld met een shuttlebus. Tijdens uw reis wordt uw auto goed beveiligd door veiligheidsmaatregelen zoals 24 uurs bewaking, camerabewaking, een omheining en een beveiliger. Daarnaast wordt er een voertuiginspectie uitgevoerd, het terrein is volledig geasfalteerd, en er is een wachtruimte inclusief toilet aanwezig. Tegen een meerprijs kunt u ook uw auto overdekt laten parkeren of uw auto laten wassen. 

  • Prijs: € 65,00 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Faciliteiten: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

Park Stabil Valet (€ 69,00 / week)

Logo Park Stabil Dusseldorf AirportBij Park Stabil Valet kunt u de auto zowel onoverdekt als overdekt laten parkeren tegen gunstige parkeertarieven luchthaven Dusseldorf. U kunt hier parkeren tussen de openingstijden van 03:00 tot 00:00. Tussen deze tijden kunt u dus ook gebruikmaken van de valetservice die inbegrepen zit in de prijs. Het parkeerterrein is verhard, verlicht en voorzien van camerabewaking. Rijdt u een elektrische auto? Deze kunt u, tegen toeslag, laten opladen tijdens uw reis. Zo hoeft u bij terugkomst niet eerst langs een laadstation. Ook kunt u uw auto laten wassen.

  • Prijs: € 69,00 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Faciliteiten: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

Dus Valet (€ 75,00 / week)

Logo Dus ValetBij Dus Valet kunt u de auto zowel onoverdekt als overdekt laten parkeren tegen gunstige parkeerkosten Airport Dusseldorf. De parkeerplaats is geopend tussen 03:00 en 00:00, waardoor u er bijna altijd terechtkunt. U geeft uw auto af aan de valet chauffeur bij de luchthaven, waarna deze geparkeerd wordt op een parkeerterrein met camerabewaking. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om een overdekte parkeerplaats te reserveren, zodat uw auto beschermd is tegen alle weersinvloeden.

  • Prijs: € 75,00 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Faciliteiten: Camerabewaking

Boek nu →

 

P1 Dusseldorf Airport (€ 190,00 / week)

P1 Dusseldorf

Wilt u graag dichtbij parkeren, dan bent u helemaal goed bij de P1 Dusseldorf van het vliegveld. U kunt namelijk niet dichterbij parkeren dan onder Terminal 1 in de garage. Indien u gehaast bent, of niet ver wilt lopen is dit wellicht een uitstekende keuze! U bent immers slechts één liftritje van de aankomst- en vertrekhal verwijderd. Ons advies luidt: Bekijk voor het parkeren ook naar andere parkings, want zo bespaart u namelijk op hoge luchthaven Dusseldorf parkeertarieven. 

  • Prijs: € 190,00 per week
  • Service: Parkeerplaats op 100 meter loopafstand

Boek nu →

 

P3 Dusseldorf Airport (€ 115,00 / week)

P3 Dusseldorf

Vanaf P3 Dusseldorf airport bent u in slechts 2 minuten loopafstand van de terminal af en beschikt over maar liefst 3.335 parkeerplaatsen. De P3 First Class is zeer luxe, op het laagste niveau zet u de auto in een zogenoemde transferbox. Als u niet meer in deze box bent, voert u eenvoudig uw vluchtgegevens in via een touchscreen beeld. Vervolgens wordt de auto mechanisch uit de transferbox naar de parkeerplaats gemanouvreerd.

  • Prijs: € 115,00 per week
  • Service: Parkeerplaats op 250 meter loopafstand

Boek nu →

 

P4 & P5 Dusseldorf Airport (€ 95,00 / week)

P4 Dusseldorf

Is de P3 First Class iets te innovatief, dan kunt u kiezen voor de eenvoudige P4 en P5 Dusseldorf van vliegveld Dusseldorf. Deze parkeergarages worden aangeboden onder de verzamelnaam ‘’Parkvogel’’. Met de zogenoemde ‘’Skytrain’’ wordt u binnen 2 minuten naar de terminal gebracht. Bovendien, rijdt deze trein maar liefst elke 3 minuten! Dus u hoeft nooit lang te wachten. De kosten van deze parkings bedragen ongeveer € 95 per week en het SkyTrain ticket is hierbij inbegrepen!

  • Prijs P5: € 95,00 per week
  • Prijs P4: € 95,00 per week
  • Service: Parkeerplaats incl. skytrain

Boek nu →

 

P7 Dusseldorf Airport (€ 95,00 / week)

P7 Dusseldorf

Vertrekt uw reis toevallig in Gate A, dan is P7 Dusseldorf een prima parkeermogelijkheid. Door de overdekte voetgangersbrug bereikt u de terminal in slechts 2 minuten lopen. De P7 parking heeft 3.306 plekken ter beschikking en deze zijn extra hoog/breed: 2.50m. Zo bent u verzekerd van een plekje en kunt u lekker onbezorgd op reis. Bovendien, is het elektrisch parkeren hier mogelijk want er zijn voldoende oplaadpunten aanwezig. 

  • Prijs: € 95,00 per week
  • Service: Parkeerplaats op 250 meter loopafstand

Boek nu →

 

P23 Dusseldorf Airport (€ 95,00 / week)

P23 Dusseldorf

Deze P23 Dusseldorf grenst aan de luchthaven is beschikt dus over een uiterst goede locatie! Op ongeveer 7 minuten loopafstand staat u al in de terminal van Dusseldorf Airport. Hier geldt: Hoe langer u parkeert, hoe lager de parkeerkosten airport Dusseldorf worden! Bijvoorbeeld, 15 dagen hier parkeren kost € 88,00 euro en 22 dagen parkeren kost € 117 euro. Let op; deze prijzen zijn genoteerd tijdens het schrijven en kunnen op het moment van lezen afwijken. 

  • Prijs: € 95,00 per week
  • Service: Parkeerplaats op 800 meter loopafstand

Boek nu →

 

Praktische informatie over Düsseldorf Airport

De officiële parkeerplaatsen op loopafstand zijn natuurlijk eenvoudig, maar daar betaalt u wel de hoofdprijs voor. Een officiële valet parking is niet beschikbaar, via onze website kunt u een valet parking Dusseldorf wel eenvoudig reserveren!

Het is daarnaast goed om te weten dat het merendeel van de parkeergelegenheden in de umweltzone van Düsseldorf liggen. Dat betekent dat niet alle voertuigen deze zone mogen betreden, met oog op het milieu. Daarnaast heeft u een milieusticker nodig, welke geregistreerd wordt op kenteken. Heeft u deze niet en betreed uw auto, met uzelf of een valet chauffeur, deze zone, dan riskeert u een hoge boete.

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele aanbod bij Dusseldorf Airport tijdens uw reisperiode.

🚗 Aantal parkeerplaatsen27
🏆 Best beoordeeldValet Parking DUS
💶 GoedkoopsteDUS Valet
📍 Dichtst bij luchthavenParking Dusseldorf

 

Disclaimer

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij de officiële airport parkings, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juli 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving