Parkeertarieven Dusseldorf Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Dusseldorf Airport -

Gaat u vliegen vanaf Dusseldorf Airport en zoekt u naar het parkeren Dusseldorf Airport? Wij zetten graag alle parkeerkosten Dusseldorf Aiport op een rijtje! Daarom vertellen wij in dit artikel alles over de parkeertarieven bij Dusseldorf International Airport. 

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en de gewenste parkeerplaats direct reserveren. 

Parkeren bij de officiële Düsseldorf Airport parkings?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Deluxe Shuttle Parking€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
> 13 min
Reserveer
Perfect Park€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
> 13 min
Reserveer
P4/P5/P23 Dusseldorf (official)€ 72,00 - week
€ 9,00 - dag
SkyTrain
> 9 min
Reserveer
P7/P8 Dusseldorf (official)€ 82,00 - week
€ 10,25 - dag
Loopafstand
> 4 min
Reserveer
ParkenFlughafenDUS
€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Park Luxus€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
My-ParkDUS€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
Park4Holiday€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Starparken€ 99,00 - week
€ 12,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
P12 Dusseldorf  (official)€ 102,00 - week
€ 12,75 - dag
Loopafstand
> 2 min
Reserveer
P2 Dusseldorf (official)€ 122,00 - week
€ 15,25 - dag
Loopafstand
> 2 min
Reserveer
P1 Dusseldorf (official)€ 192,00 - week
€ 24,00 - dag
Loopafstand
> 1 min
Reserveer

* De tarieven zijn aan verandering onderhevig. Selecteer uw reisdata om actuele en correcte prijsopgaven in te zien.

 

Wij krijgen vaak vragen betreffende de parkeertarieven Dusseldorf luchthaven. In de bovenstaande tabel ziet u een handig overzicht van deze parkeertarieven Airport Dusseldorf. Hierin is een onderscheid gemaakt tussen de officiële parkeermogelijkheden en de budget parkeeraanbieders die via onze website te reserveren zijn. Bent u enkel op zoek naar de meest voordelige parkeermogelijkheden? In ons artikel over de top 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport vindt u meer informatie over de meest voordelige opties. 

 

Het valt u wellicht direct op dat de shuttle parkeerplaatsen veelal de goedkoopste opties zijn. U parkeert hier al voor een paar tientjes gedurende het hoogseizoen en geniet dus van scherpe parkeertarieven Dusseldorf. De officiële parkeerplaatsen op loopafstand zijn enkel via Düsseldorf Airport zelf te reserveren. Het parkeren is hier natuurlijk eenvoudig, maar daar betaalt u wel de hoofdprijs voor. Een officiële valet parking is niet beschikbaar, via onze website kunt u een valet parking Dusseldorf wel eenvoudig reserveren!

 

Wilt u meer weten over de parking? Klik op de naam van de parkeeraanbieder, zo vindt u alle informatie over deze desbetreffende aanbieder. Zo kunt u zien hoe en waar u kunt besparen op de parkeren Dusseldorf Airport kosten.

 

Parkeren bij Dusseldorf Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Meer info over de parkeeraanbieders

U wilt naast de kosten van het parkeren ook weten waar u uw auto parkeert en wat voor service en faciliteiten er worden geboden. Daarom vertellen wij u hieronder meer over iedere beschikbare parkeeraanbieder. Bent u op zoek naar alle informatie? Begin dan het vergelijkingsproces door simpelweg bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken. 

 

Deluxe Parking Shuttle

Deluxe Parking Shuttle Dusseldorf AirportParkeren met shuttleservice doet u onder andere bij Deluxe Parking Shuttle. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en biedt een snelle shuttleservice waarbij u in 13 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Tegen meerprijs kunt u overdekt parkeren of uw auto laten wassen door een medewerker.

 • Prijs: € 70,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Perfect Park

Perfect Park Dusseldorf AirportWanneer u een voordelige en complete parking wilt is Perfect Park een zeer goede keuze voor u! De shuttleservice brengt u na het parkeren in 13 minuten naar de luchthaven toe. Het voordeel is dat de parking 24/7 geopend is en ook de optie biedt tot overdekt parkeren tegen meerprijs. Er is voldoende camerabewaking aanwezig op het parkeerterrein en tevens kunt u uw auto laten wassen tegen meerprijs.

 • Prijs: € 71,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Parken Flughafen DUS Kiesheckerweg

Parken Flughafen DUS Kiesheckerweg

Parken Flughafen DUS komt altijd goed naar voren op de parkeertarieven Vliegveld Dusseldorf, op de locatie Parken Flughafen DUS Kieshecker. U parkeert op slechts 5 minuten reistijd, met de shuttlebus natuurlijk. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en uw auto staat op een parkeerplaats die voorzien is van 24-uurs bewaking en camerabeveiliging.

 • Prijs: € 85,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Park Luxus

Park Luxus Dusseldorf Airport

Bij Park Luxus bent u nog steeds voorzien van een voordelige parkeerplaats. Hier parkeert u middels het welbekende shuttle parkeren waarbij u bent ongeveer 10 minuten onderweg bent in de shuttlebus. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Park Luxus Valet, waarbij u direct bij de luchthaven uitstapt. De parkeerplaats en shuttle- of valetservice zijn 24/7 beschikbaar en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis. Deze worden enkel bewaard om het terein beheersbaar te houden. 

 • Prijs: € 90,00 (shuttle) of € 100,00 (valet) per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttle- of valetservice


Bekijk shuttle → Bekijk valet →

 

 

My-ParkDUS

My-ParkDUS Dusseldorf AirportEen andere optie voor een shuttleservice is My-ParkDUS. De shuttleservice brengt u in slechts 1 minuut naar de luchthaven. Hier parkeert u op een onoverdekte parkeerplaats, maar kunt u tegen meerprijs ook overdekt parkeren. Het parkeerterrein is 24/7 geopend en voorzien van alle benodigde veiligheidsfaciliteiten. Als u kiest voor My-ParkDUS Valet dan stapt u direct bij de luchthaven uit en kunt u tevens overdekt parkeren tegen meerprijs.

 • Prijs: € 90,00 (shuttle) of € 100,00 (valet) per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttle- of valetservice


Bekijk shuttle → Bekijk valet →

 

 

Park4Holiday

Park4Holiday Dusseldorf Airport

Wilt u zeker besparen op de parkeertarieven Luchthaven Dusseldorf? Park4Holiday is op het moment van schrijven één van de meest voordelige valet parkeeraanbieders. De valetservice is uiteraard inbegrepen bij de prijs en deze is beschikbaar tussen 03:00 en 00:00. Het is mogelijk om tegen een meerprijs overdekt te parkeren, bekijk de mogelijkheden via de onderstaande knop. 

 • Prijs: € 95,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice


Boek nu →

 

 

Starparken

Starparken Dusseldorf AirportWanneer u graag in combinatie met valetservice wilt parkeren, dan kunt u ook kiezen voor Starparken. De service is beschikbaar tussen 03:00 en 01:00, waarbij uw auto tegen meerprijs ook overdekt geparkeerd kan worden. Rijdt u een elektrische auto? Ook deze kan tijdens uw reis opgeladen worden tegen meerprijs, evenals het laten wassen van uw auto.

 • Prijs: € 99,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice


Boek nu →

 

 

FlugPark DUS

Logo FlugPark DUSWanneer u voordelig wilt parkeren middels een shuttleservice dan kunt u onder andere terecht bij FlugPark DUS. Deze shuttleservice brengt u in ongeveer 6 minuten naar het vliegveld, deze service is beschikbaar van 03:00 tot 01:00. U kunt ervoor kiezen om uw auto overdekt te parkeren, dit is tegen een meerprijs en u dient deze optie te selecteren tijdens het boeken. 

 • Prijs: € 95,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek shuttle →

 

 

 

Meer info over de Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Dusseldorf Airport

P1 Dusseldorf

Wilt u graag dichtbij parkeren, dan bent u helemaal goed bij de P1 Dusseldorf van het vliegveld. U kunt namelijk niet dichterbij parkeren dan onder Terminal 1 in de garage. Indien u gehaast bent, of niet ver wilt lopen is dit wellicht een uitstekende keuze! U bent immers slechts één liftritje van de aankomst- en vertrekhal verwijderd. Ons advies luidt: Bekijk voor het parkeren ook naar andere parkings, want zo bespaart u namelijk kosten. 

Boek online →P2 Dusseldorf Airport

P2 Dusseldorf

De P2 Dusseldorf van de luchthaven, is maar liefst 24 uur per dag geopend en ligt direct tegenover Terminal 2. Dit is de ideale parkeerlocatie voor reizigers die snel willen parkeren en haast hebben. Vanwege de grote vraag naar parkeren, zijn de kosten parkeren Dusseldorf Airport ook hoog. Op de P2 parking kunt u terecht voor € 4,50 euro per uur. Auto’s met een maximale hoogte van 1,90 m en een breedte van 2,25 kunnen hier zonder problemen naar binnen rijden.


Boek online →P3 & P3 First Class Dusseldorf Airport

P3 Dusseldorf

Vanaf P3 Dusseldorf airport bent u in slechts 1 minuut loopafstand van de terminal af en beschikt over maar liefst 3.335 parkeerplaatsen. De P3 First Class is zeer luxe, op het laagste niveau zet u de auto in een zogenoemde transferbox. Als u niet meer in deze box bent, voert u eenvoudig uw vluchtgegevens in via een touchscreen beeld. Vervolgens wordt de auto mechanisch uit de transferbox naar de parkeerplaats gemanouvreerd.


Boek online →P4 & P5 Dusseldorf Airport

P4 Dusseldorf

Is de P3 First Class iets te innovatief, dan kunt u kiezen voor de eenvoudige P4 en P5 Dusseldorf van vliegveld Dusseldorf. Deze parkeergarages worden aangeboden onder de verzamelnaam ‘’Parkvogel’’. Met de zogenoemde ‘’Skytrain’’ wordt u binnen 2 minuten naar de terminal gebracht. Bovendien, rijdt deze trein maar liefst elke 3 minuten! Dus u hoeft nooit lang te wachten. De kosten van deze parkings bedragen ongeveer € 69,00 per week en het SkyTrain ticket is hierbij inbegrepen!


Boek online →P7 Dusseldorf Airport

P7 Dusseldorf

Vertrekt uw reis toevallig in Gate A, dan is P7 Dusseldorf een prima parkeermogelijkheid. Door de overdekte voetgangersbrug bereikt u de terminal in slechts 2 minuten lopen. De P7 parking heeft 3.306 plekken ter beschikking en deze zijn extra hoog/breed: 2.50m. Zo bent u verzekerd van een plekje en kunt u lekker onbezorgd op reis. Bovendien, is het elektrisch parkeren hier mogelijk want er zijnvoldoende oplaadpunten aanwezig. 


Boek online →P8 Dusseldorf Airport

P8 Dusseldorf

Net als de meeste officiële parkeerplaatsen parkeert u bij P8 Dusseldorf op loopafstand. U bent na het parkeren ongeveer 3 minuten onderweg naar de luchthaven. De parkeerplaats heeft plaats voor 1.857 auto's, waarvan 39 invalide parkeerplaatsen zijn. Deze invalide parkeerplaatsen zijn liefst 2,50 meter breed en maken het in en uitstappen een stuk gemakkelijker. De inrijhoogte is 1,90 meter, mocht u een hoog voertuig hebben dan dient u hier natuurlijk rekening mee te houden. 


Boek online →P11 & P12 Dusseldorf Airport

P12 Dusseldorf

Let op! Vanaf hier zijn de parkings niet langer overdekt! Wilt u graag iemand snel afzetten of ophalen? Dan is het waarschijnlijk handiger om hier te parkeren, in plaats van op een alternatieve parkeerplaats. Vooral wanneer u meer dan € 5,- moet betalen. De parkeergarages van P11 Dusseldorf en P12 Dusseldorf liggen op slechts één minuutje lopen van de terminal en zijn met name geschikt om kort te parkeren. Uw auto staat hoe dan ook op een goed beveiligde parkeerplaats. 


Boek online →P13 Dusseldorf Airport

P13 Dusseldorf

In dit overzicht van de parkeerkosten Dusseldorf, dan moet u P13 Dusseldorf eens overwegen! Voor slechts € 29,- per week kunt u hier de auto kwijt. De afstand tot aan de terminal is 1,8 kilometer en P13 beschikt over maar 200 parkeerpleken. Het is daarom aanbevolen hiervoor wel een reservering te maken! De weg naar het vliegveld kan te voet worden afgelegd. Indien er ander transport gewenst is, zult u dit zelf moeten faciliteren. De P13 aanbieding is alleen online beschikbaar en te boeken! 


Boek online →P22 Dusseldorf Airport

P22 Dusseldorf

P22 Dusseldorf biedt ruimte, hier kunnen brede en hoge voertuigen namelijk prima terecht. De parkeervakken zijn maar liefst 2,30 m breed en hebben geen hoogtelimiet doordat zij buiten gelegen zijn. In vergelijking met bovengenoemde garages, lijkt deze locatie klein met 123 plekken. U kunt hier parkeren vanaf € 79,- per week en € 19 euro voor elke week daarna. Wilt u lekker lang goedkoop parkeren, dan kunt u hier gerust de auto kwijt!


Boek online →P23 Dusseldorf Airport

P23 Dusseldorf

Deze P23 Dusseldorf grenst aan de luchthaven is beschikt dus over een uiterst goede locatie! Op slechts 10 minuten loopafstand staat u al in de terminal van Dusseldorf Airport. Hier geldt: Hoe langer u parkeert, u goedkoper het wordt! Bijvoorbeeld, 15 dagen hier parkeren kost € 88,00 euro en 22 dagen parkeren kost € 117 euro. Let op; deze prijzen zijn genoteerd tijdens het schrijven en kunnen op het moment van lezen afwijken. 


Boek online →P24 & P26 Dusseldorf Airport

P24 Dusseldorf

Een andere geld-besparende parking zijn de P24 en P26 Dusseldorf. Ook hier geldt dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper de prijs parkeren Dusseldorf Airport wordt. Deze parkeervoorzieningen bevinden zich niet direct op het luchthaventerrein, maar een gratis pendelbus is inbegrepen. Deze brengt u naar de luchthaven en die reis duurt slechts 3 minuten. De shuttlebus vertrekt iedere 20 minuten en dus hoeft u nooit lang te wachten. Let wel: Deze rijdt enkel tussen 15:30 tot 01:00.


Boek online →P25 Dusseldorf Airport

P25 Dusseldorf

De P25 Dusseldorf is voordelig, vanwege de goede locatie en lage prijs. Indien u hier parkeert, hoeft u slechts 2 minuten te lopen naar de terminal.  Het tarief van deze parking bedraagt € 59,00 per week en dus biedt zij de ideale mogelijkheid voor het lang parkeren Dusseldorf Airport. Neem het beste van twee werelden, door én goedkoop én dichtbij te parkeren op P25. Let wel, hier zijn slechts 365 parkeerplekken beschikbaar, dus reserveer online van te voren om zeker te zijn van een plekje!


Boek online →

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Dusseldorf parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen25
🏆 Best beoordeeldPark Luxus
💶 GoedkoopsteDeluxe Parking Shuttle
📍 Dichtst bij luchthavenPark4Holiday

 

Disclaimer

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij de officiële airport parkings, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand oktober 2022, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker