Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 21.08.2020

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Plan_Parking_DUS_airport

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Gaat u vliegen vanaf Dusseldorf Airport en zoekt u naar het parkeren Dusseldorf Airport? Wij zetten graag alle parkeerkosten Dusseldorf Aiport op een rijtje!

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Düsseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdReserverings-
kosten

Budget Parkeeraanbieders

ParkenFlughafenDUS Neuss€ 17,00€ 2,13Shuttle18 min-
Parking Spaces DUS€ 19,00€ 2,38Shuttle10 min-
Park & Fly€ 19,00€ 2,38Shuttle3 min-
Easy Parking DUS€ 24,00€ 3,00Valet0 min-
ParkenFlughafenDUS Kiesheckerweg€ 25,00€ 3,13Shuttle5 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

P24 / P26€ 40,00€ 5,0Shuttle3 min+ € 3,00
P4 / P5 € 67,00€ 8,38Skytrain2 min+ € 3,00
P23 / P25€ 69,00€ 8,63Loopafstand2 - 10 min+ € 3,00
P7 / First Class€ 79,00€ 9,88Loopafstand1 – 2 min+ € 6,00
P3 / P8€ 175,00€ 21,88Loopafstand1 – 2 min+ € 6,00

 

Wij krijgen vaak vragen betreffende de parkeertarieven Dusseldorf luchthaven. In de bovenstaande tabel ziet u een kort overzicht van deze parkeertarieven Airport Dusseldorf. Hierin is een onderscheid gemaakt tussen de officiële parkeermogelijkheden en de budget parkeeraanbieders die via onze website te reserveren zijn. Goed om te weten is dat niet alle parkeermogelijkheden zijn opgenomen in deze tabel. Enkel de vijf voordeligste opties zijn toegevoegd. Van de officiële mogelijkheden zijn alle beschikbare opties toegevoegd.

Het valt u wellicht direct op dat de shuttle parkeerplaatsen de goedkoopste opties zijn. U parkeert hier al voor een paar tientjes gedurende het hoogseizoen en geniet dus van scherpe parkeertarieven Dusseldorf. De parkeerplaatsen op loopafstand zijn enkel via Düsseldorf Airport zelf te reserveren. Het parkeren is hier natuurlijk eenvoudig, maar daar betaalt u wel de hoofdprijs voor. Een officiële valet parking is niet beschikbaar, via onze website kunt u deze wel eenvoudig reserveren!

Klik op de naam van de parkeeraanbieder, zo vindt u alle informatie over deze desbetreffende aanbieder. Zo kunt u zien hoe en waar u kunst besparen op de parkeren Dusseldorf Airport kosten.

 

Budget Parkeeraanbieders

Parken Flughafen DUS NeussParken Flughafen DUS Neuss

Parken Flughafen DUS Neuss is een van de goedkoopste parkeeraanbieders. Hier parkeert u in de vorm van shuttle parking en de reistijd bedraagt ongeveer 18 minuten. Wanneer u vanuit Nederland rijdt ligt de parking precies op de route dus zijn de 18 minuten te verwaarlozen. Uw auto staat daarnaast op een mooie parkeerplaats met uitstekende beveiliging, service en faciliteiten. 

 

Parking Spaces DUSParking Spaces DUS

Ook bij Parking Spaces DUS bent u nog steeds voorzien van een voordelige parkeerplaats. Hier parkeert u middels het welbekende shuttle parkeren, u bent ongeveer 10 minuten onderweg in de shuttlebus. De parkeerplaats en shuttleservice zijn 24/7 beschikbaar en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis. Deze worden enkel bewaard om het terein beheersbaar te houden. 

 

Park & Fly DusseldorfPark & Fly Düsseldorf

Bij Park & Fly parkeert u op slechts 3 minuten van Düsseldorf Airport en geniet u van een voordelig parkeertarief Dusseldorf. Tijdens het reizen dient u uw sleutels af te geven en ook hier kunt u tegen een meerprijs overdekt parkeren. De parkeerplaats is voorzien van veiligheidsfaciliteiten als camerabeveiliging en extra services als auto wassen.

 

Cleverparks Dusseldorf AirportEasy Parking DUS

Bij Easy Parking DUS parkeert u op een zeer nette locatie. U kunt tegen een meerprijs ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Deze meerprijs is afhankelijk van de periode en termijn van het parkeren. U parkeert middels een bij de prijs inbegrepen valetservice, u bent dus in no-time op de luchthaven. Ook hier kunt u 24/7 en dus dag en nacht terecht!

 

Parken Flughafen DUS KiesheckerwegParken Flufhafen DUS Kieshecker

Parken Flughafen DUS komt twee keer voor in ons artikel over de parkeertarieven Vliegveld Dusseldorf, deze keer op de locatie Parken Flughafen DUS Kieshecker. U parkeert op slechts 5 minuten reistijd, met de shuttlebus natuurlijk. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en uw auto staat op een parkeerplaats die voorzien is van 24-uurs bewaking en camerabeveiliging.

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 DusseldorfP1 Dusseldorf Airport

Wilt u graag dichtbij parkeren, dan bent u helemaal goed bij de P1 Dusseldorf van het vliegveld. U kunt namelijk niet dichterbij parkeren dan onder Terminal 1 in de garage. Indien u gehaast bent, of niet ver wilt lopen is dit wellicht een uitstekende keuze! U bent immers slechts één liftritje van de aankomst- en vertrekhal verwijderd. Ons advies luidt: Bekijk voor het parkeren ook naar andere parkings, want zo bespaart u namelijk kosten. 

 

P2 DusseldorfP2 Dusseldorf Airport

De P2 Dusseldorf van de luchthaven, is maar liefst 24 uur per dag geopend en ligt direct tegenover Terminal 2. Dit is de ideale parkeerlocatie voor reizigers die snel willen parkeren en haast hebben. Vanwege de grote vraag naar parkeren, zijn de kosten parkeren Dusseldorf Airport ook hoog. Op de P2 parking kunt u terecht voor € 4,50 euro per uur. Auto’s met een maximale hoogte van 1,90 m en een breedte van 2,25 kunnen hier zonder problemen naar binnen rijden.

 

P3 DusseldorfP3 & P3 First Class Dusseldorf Airport

Vanaf P3 Dusseldorf airport bent u in slechts 1 minuut loopafstand van de terminal af en beschikt over maar liefst 3.335 parkeerplaatsen. . De P3 First Class is zeer luxe, op het laagste niveau zet u de auto in een zogenoemde transferbox. Als u niet meer in deze box bent, voert u eenvoudig uw vluchtgegevens in via een touchscreen beeld. Vervolgens wordt de auto mechanisch uit de transferbox naar de parkeerplaats gemanouvreerd.

 

P4 DusseldorfP4 & P5 Dusseldorf Airport

Is de P3 First Class iets te innovatief, dan kunt u kiezen voor de eenvoudige P4 en P5 Dusseldorf van vliegveld Dusseldorf. Deze parkeergarages worden aangeboden onder de verzamelnaam ‘’Parkvogel’’. Met de zogenoemde ‘’Skytrain’’ wordt u binnen 2 minuten naar de terminal gebracht. Bovendien, rijdt deze trein maar liefst elke 3 minuten! Dus u hoeft nooit lang te wachten. De kosten van deze parkings bedragen ongeveer € 69,00 per week en het SkyTrain ticket is hierbij inbegrepen!

 

P7 DusseldorfP7 Dusseldorf Airport

Vertrekt uw reis toevallig in Gate A, dan is P7 Dusseldorf een prima parkeermogelijkheid. Door de overdekte voetgangersbrug bereikt u de terminal in slechts 2 minuten lopen. De P7 parking heeft 3.306 plekken ter beschikking en deze zijn extra hoog/breed: 2.50m. Zo bent u verzekerd van een plekje en kunt u lekker onbezorgd op reis. Bovendien, is het elektrisch parkeren hier mogelijk want er zijnvoldoende oplaadpunten aanwezig. 

 

P8 DusseldorfP8 Dusseldorf Airport

Net als de meeste officiële parkeerplaatsen parkeert u bij P8 Dusseldorf op loopafstand. U bent na het parkeren ongeveer 3 minuten onderweg naar de luchthaven. De parkeerplaats heeft plaats voor 1.857 auto's, waarvan 39 invalide parkeerplaatsen zijn. Deze invalide parkeerplaatsen zijn liefst 2,50 meter breed en maken het in en uitstappen een stuk gemakkelijker. De inrijhoogte is 1,90 meter, mocht u een hoog voertuig hebben dan dient u hier natuurlijk rekening mee te houden. 

 

P11 DusseldorfP11 & P12 Dusseldorf Airport

Let op! Vanaf hier zijn de parkings niet langer overdekt! Wilt u graag iemand snel afzetten of ophalen? Dan is het waarschijnlijk handiger om hier te parkeren, in plaats van op een alternatieve parkeerplaats. Vooral wanneer u meer dan € 5,- moet betalen. De parkeergarages van P11 en P12 liggen op slechts één minuutje lopen van de terminal en zijn met name geschikt om kort te parkeren. Uw auto staat hoe dan ook op een goed beveiligde parkeerplaats. 

 

P13 DusseldorfP13 Dusseldorf Airport

In dit overzicht van de parkeerkosten Dusseldorf, dan moet u de P13 parking eens overwegen! Voor slechts € 29,- per week kunt u hier de auto kwijt. De afstand tot aan de terminal is 1,8 kilometer en P13 beschikt over maar 200 parkeerpleken. Het is daarom aanbevolen hiervoor wel een reservering te maken! De weg naar het vliegveld kan te voet worden afgelegd. Indien er ander transport gewenst is, zult u dit zelf moeten faciliteren. De P13 aanbieding is alleen online beschikbaar en te boeken! 

 

P22 DusseldorfP22 Dusseldorf Airport

P22 Dusseldorf biedt ruimte, hier kunnen brede en hoge voertuigen namelijk prima terecht. De parkeervakken zijn maar liefst 2,30 m breed en hebben geen hoogtelimiet doordat zij buiten gelegen zijn. In vergelijking met bovengenoemde garages, lijkt deze locatie klein met 123 plekken. U kunt hier parkeren vanaf € 79,- per week en € 19 euro voor elke week daarna. Wilt u lekker lang goedkoop parkeren, dan kunt u hier gerust de auto kwijt!

 

P23 DusseldorfP23 Dusseldorf Airport

Deze P23 Dusseldorf grenst aan de luchthaven is beschikt dus over een uiterst goede locatie! Op slechts 10 minuten loopafstand staat u al in de terminal van Dusseldorf Airport. Hier geldt: Hoe langer u parkeert, u goedkoper het wordt! Bijvoorbeeld, 15 dagen hier parkeren kost € 88,00 euro en 22 dagen parkeren kost € 117 euro. Let op; deze prijzen zijn genoteerd tijdens het schrijven en kunnen op het moment van lezen afwijken. 

 

P24 DusseldorfP24 & P26 Dusseldorf Airport

Een andere geld-besparende parking zijn de P24 en P26 Dusseldorf. Ook hier geldt dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper de prijs parkeren Dusseldorf Airport wordt. Deze parkeervoorzieningen bevinden zich niet direct op het luchthaventerrein, maar een gratis pendelbus is inbegrepen. Deze brengt u naar de luchthaven en die reis duurt slechts 3 minuten. De shuttlebus vertrekt iedere 20 minuten en dus hoeft u nooit lang te wachten. Let wel: Deze rijdt enkel tussen 15:30 tot 1:00.

 

P25 DusseldorfP25 Dusseldorf Airport

De P25 Dusseldorf is voordelig, vanwege de goede locatie en lage prijs. Indien u hier parkeert, hoeft u slechts 2 minuten te lopen naar de terminal.  Het tarief van deze parking bedraagt € 59,00 per week en dus biedt zij de ideale mogelijkheid voor het lang parkeren Dusseldorf Airport. Neem het beste van twee werelden, door én goedkoop én dichtbij te parkeren op P25. Let wel, hier zijn slechts 365 parkeerplekken beschikbaar, dus reserveer online van te voren om zeker te zijn van een plekje!

 

Overzicht Parkeermogelijkheden Dusseldorf AirportParkeermogelijkheden Dusseldorf Airport

We willen graag een duidelijk overzicht creëren van de tarieven parkeren Dusseldorf Airport en de bijbehorende mogelijkheden. De grote hoeveelheid tekst in dit artikel, die toch noodzakelijk is, zal hier wellicht niet optimaal bij helpen. Daarom hebben wij de schematische weergave van alle officiële parkeermogelijkheden gemaakt. Zo creëert u wellicht nog beter een beeld en kunt u een connectie leggen tussen de parkeerkosten Luchthaven Dusseldorf en de locatie waar u daadwerkelijk parkeert. 

Hierin zijn alle mogelijkheden die op het moment van het maken van de weergave in opgenomen. Het kan wellicht dus zijn dat de kaart op het moment van lezen niet geheel up-to-date is. Mocht er iets ontbreken laat het ons dan weten, wij blijven het liefst up-to-date natuurlijk! 

Mocht u nog vragen hebben betreft de kosten lang parkeren Dusseldorf Airport, contacteer ons dan via e-mail of WhatsApp. Wij zijn u graag te woord!

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

small terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker