Parkeertarieven Dusseldorf Airport

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Dusseldorf Airport -

Gaat u vliegen vanaf Dusseldorf Airport en zoekt u naar het parkeren Dusseldorf Airport? In dit artikel zetten wij alle parkeerkosten Dusseldorf Aiport op een rijtje!

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en de gewenste parkeerplaats direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
Safe Park€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Weltparking€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Parkin DUS€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Flug Park DUS€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
ParkAirport€ 65,00 - week
€ 8,12 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Sun Park€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
P8 Düsseldorf Airport€ 95,00 - week
€ 9,88 - dag
Lopen
5 min
Reserveer
P3 Düsseldorf Airport
€ 125,00 - week
€ 15,63 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
P1 Düsseldorf Airport
€ 190,00 - week
€ 23,75 - dag
Lopen
1 min
Reserveer

Wij krijgen vaak de vraag "wat kosten parkeren Dusseldorf Airport?". In de bovenstaande tabel ziet u een handig overzicht van deze parkeertarieven Airport Dusseldorf.

Bent u enkel op zoek naar de meest voordelige parkeermogelijkheden? In ons artikel over de top 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport vindt u meer informatie over de meest voordelige opties. 

 

SafePark  (€ 48,00 / week)

Logo SafePark

Als u op zoek bent naar een complete shuttleservice tegen scherpe parkeertarieven Düsseldorf, dan is SafePark een goede keuze. De parkeerplaats is 24/7 geopend waardoor u er altijd terechtkunt. Zodra de auto geparkeerd is wordt u met een shuttlebus binnen 15 minuten naar de luchthaven gebracht. De veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen zijn 24 uursbewaking, camerabewaking, een volledige omheining en een slagboom. Verder heeft de parkeerplaats geen maximaledoorrijhoogte. 

 • Prijs: € 48,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking

Boek nu →

 

Weltparkig (€ 50,00 / week)

Logo weltparkingWanneer u voordelig wilt parkeren middels een shuttleservice dan kunt u onder andere terecht bij Weltparking.  Het parkeerterrein heeft geen maximale doorrijhoogte waardoor grotere auto's hier ook terechtkunnen. Deze is ook verlicht en geasfalteerd. Zo is alles in de avonduren beter zichtbaar en heeft u een gelijke grond om te parkeren. Deze service is beschikbaar tussen de openingstijden 03:00 tot 00:00. Daarnaast is er een wachtruimte inclusief toilet aanwezig op de parkeerplaats zodat u in weer en wind veilig kunt wachten op de shuttlebus. 

 • Prijs: € 50,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Wachtruimte inclusief toilet

Boek nu →

 

ParkinDUS (€ 52,00 / week)

Logo ParkinDUSWanneer u graag in combinatie met shuttleservice wilt parkeren, dan kunt u ook kiezen voor ParkinDUS.  Hier kunt u er voor kiezen om de auto buiten of overdekt te laten parkeren. Overdekt is mogelijk tegen een meerprijs. De parkeerplaats zelf ligt op ongeveer 7 minuten rijden van de luchthaven af. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten en services 24 uur per dag 7 dagen per week. De veiligheidsmaatregelen die getroffen zijn door de parkeerplaats zijn 24 uurs bewaking en omheining plus slagboom. Daarnaast is er geen maximale doorrijhoogte waardoor grotere voertuigen hier ook terechtkunnen. 

 • Prijs: € 52,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Flug Park (€ 54,00 / week)

Logo flug park

Als u op zoek bent naar een complete shuttleservice tegen scherpe parkeertarieven Düsseldorf, dan is Flug-Park een goede keuze. Het parkeren doet u hier in combinatie met een shuttleservice. Deze aanbieder is 24/7 geopend. In dit tijdslot is zowel de service als de shuttlebus beschikbaar. Andere service en faciliteiten die beschikbaar zijn, zijn onder andere dat u een kinderzitje kunt aanvragen. Ook is er een wachtruime aanwezig met toilet waar u in slechte weersomstandigheden kunt wachten mocht dit nodig zijn. 

 • Prijs: € 54,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

ParkAirport (€ 65,00 / week)

Logo parkairportBij ParkAirport kunt u de auto zowel onoverdekt als overdekt laten parkeren. U kunt hier parkeren tussen de openingstijden van 04:00 tot 01:00, tussen deze tijden kunt u dus ook gebruikmaken van de shuttleservice die inbegrepen in de prijs zit. Ook kunt u ervoor kiezen om tegen een meerprijs uw auto overdekt te parkeren. De shuttlebus brengt u ongeveer binnen 7 minuten bij het vliegveld. Dan is deze weer schoon tegen de tijd dat u terugkomt. U kunt ook gebruikmaken van de wachtruimte inclusief toilet die aanwezig is op de parkeerplaats terwijl u wacht. De parkeerplaats is ook voorzien van camerabewaking, een omheining en een slagboom

 • Prijs: € 65,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Sun Park (€ 79,00 / week)

Logo Sun Park

Gegarandeerd goedkope parkeertarieven luchthaven Dusseldorf vindt u bij Sun Park. Hier parkeert u uw auto middels een shuttleservice. Zodra de auto op de aangewezen parkeerplaats staat wordt u door een pendelbus naar de luchthaven gebracht in slechts 9 minuten. Naast dat u snel door kunt, is de parkeerplaats ook goed beveiligd. Zo wordt deze 24 uur per dag in de gaten gehouden, is er camerabewaking aanwezig en een slagboom om ongewenste bezoekers buiten te houden. 

 • Prijs: € 79,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking

Boek nu →

 

P1 Dusseldorf Airport (€ 190,00 / week)

P1 Dusseldorf

Wilt u graag dichtbij parkeren, dan bent u helemaal goed bij de P1 Dusseldorf van het vliegveld. U kunt namelijk niet dichterbij parkeren dan onder Terminal 1 in de garage. Indien u gehaast bent, of niet ver wilt lopen is dit wellicht een uitstekende keuze! U bent immers slechts één liftritje van de aankomst- en vertrekhal verwijderd. Ons advies luidt: Bekijk voor het parkeren ook naar andere parkings, want zo bespaart u namelijk kosten. 

 • Prijs: € 190,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 100 meter loopafstand

Boek online →

 

P3 Dusseldorf Airport (€ 125,00 / week)

P3 Dusseldorf

Vanaf P3 Dusseldorf airport bent u in slechts 1 minuut loopafstand van de terminal af en beschikt over maar liefst 3.335 parkeerplaatsen. De P3 First Class is zeer luxe, op het laagste niveau zet u de auto in een zogenoemde transferbox. Als u niet meer in deze box bent, voert u eenvoudig uw vluchtgegevens in via een touchscreen beeld. Vervolgens wordt de auto mechanisch uit de transferbox naar de parkeerplaats gemanouvreerd.

 • Prijs: € 125,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 250 meter loopafstand

Boek online →

 

P4 & P5 Dusseldorf Airport (€ 85,00/€ 95,00 / week)

P4 Dusseldorf

Is de P3 First Class iets te innovatief, dan kunt u kiezen voor de eenvoudige P4 en P5 Dusseldorf van vliegveld Dusseldorf. Deze parkeergarages worden aangeboden onder de verzamelnaam ‘’Parkvogel’’. Met de zogenoemde ‘’Skytrain’’ wordt u binnen 2 minuten naar de terminal gebracht. Bovendien, rijdt deze trein maar liefst elke 3 minuten! Dus u hoeft nooit lang te wachten. De kosten van deze parkings bedragen ongeveer € 69,00 per week en het SkyTrain ticket is hierbij inbegrepen!

 • Prijs P5: € 85,00 per week
 • Prijs P4: € 95,00 per week
 • Service: Parkeerplaats incl. skytrain

Boek online →

 

P7 Dusseldorf Airport (€ 95,00 / week)

P7 Dusseldorf

Vertrekt uw reis toevallig in Gate A, dan is P7 Dusseldorf een prima parkeermogelijkheid. Door de overdekte voetgangersbrug bereikt u de terminal in slechts 2 minuten lopen. De P7 parking heeft 3.306 plekken ter beschikking en deze zijn extra hoog/breed: 2.50m. Zo bent u verzekerd van een plekje en kunt u lekker onbezorgd op reis. Bovendien, is het elektrisch parkeren hier mogelijk want er zijnvoldoende oplaadpunten aanwezig. 

 • Prijs: € 95,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 250 meter loopafstand

Boek online →

 

P23 Dusseldorf Airport (€ 85,00 / week)

P23 Dusseldorf

Deze P23 Dusseldorf grenst aan de luchthaven is beschikt dus over een uiterst goede locatie! Op slechts 10 minuten loopafstand staat u al in de terminal van Dusseldorf Airport. Hier geldt: Hoe langer u parkeert, hoe lager de prijs parkeren Dusseldorf Airport wordt! Bijvoorbeeld, 15 dagen hier parkeren kost € 88,00 euro en 22 dagen parkeren kost € 117 euro. Let op; deze prijzen zijn genoteerd tijdens het schrijven en kunnen op het moment van lezen afwijken. 

 • Prijs: € 85,00 per week
 • Service: Parkeerplaats op 800 meter loopafstand

Boek online →

 

Praktische informatie over Düsseldorf Airport

De officiële parkeerplaatsen op loopafstand zijn enkel via Düsseldorf Airport zelf te reserveren. Het parkeren is hier natuurlijk eenvoudig, maar daar betaalt u wel de hoofdprijs voor. Een officiële valet parking is niet beschikbaar, via onze website kunt u een valet parking Dusseldorf wel eenvoudig reserveren!

Het is daarnaast goed om te weten dat het merendeel van de parkeergelegenheden in de umweltzone van Düsseldorf liggen. Dat betekent dat niet alle voertuigen deze zone mogen betreden, met oog op het milieu. Daarnaast heeft u een milieusticker nodig, welke geregistreerd wordt op kenteken. Heeft u deze niet en betreed uw auto, met uzelf of een valet chauffeur, deze zone, dan riskeert u een hoge boete.

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele aanbod bij Dusseldorf Airport tijdens uw reisperiode en wordt er antwoord gegeven op de vraag "wat kost parkeren op Dusseldorf Airport?"!

🚗 Aantal parkeerplaatsen27
🏆 Best beoordeeldSafePark
💶 GoedkoopsteWeltparking
📍 Dichtst bij luchthavenParkinDUS

 

Disclaimer

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij de officiële airport parkings, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving