Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Plan_Parking_DUS_airport

Gaat u vliegen vanaf Dusseldorf Airport en zoekt u naar het parkeren Dusseldorf Airport? Wij zetten graag alle parkeerkosten Dusseldorf Aiport op een rijtje!

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Düsseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdReserverings-
kosten

Shuttle Parkeeraanbieders

ParkenFlughafenDUS Kiesheckerweg€ 14,99€ 1,87Shuttle3 min-
Park & Fly€ 15,00€ 2,38Shuttle5 min-
Park Luxus€ 20,00€ 2,50Shuttle18 min-
Cleverparks€ 43,00€ 5,38Shuttle6 min-
Park am Ring€ 43 ,00€ 5,38Shuttle8 min-

 Valet Parkeeraanbieders

Queen Valetpark€ 30,00€ 3,75Valet0 min-
ParkinDUS€ 43,00€ 5,38Valet0 min-
VIP Parken€ 45,00€ 5,63Valet0 min-
Deluxe Valet Parking€ 54,00€ 6,75Valet0 min-
Easy Parking DUS€ 55,00€ 7,88Valet0 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

P24 / P26€ 40,00€ 5,0Shuttle3 min+ € 3,00
P4 / P5 € 67,00€ 8,38Skytrain2 min+ € 3,00
P23 / P25€ 69,00€ 8,63Loopafstand2 - 10 min+ € 3,00
P7 / First Class€ 79,00€ 9,88Loopafstand1 – 2 min+ € 6,00
P3 / P8€ 175,00€ 21,88Loopafstand1 – 2 min+ € 6,00

 

Wij krijgen vaak vragen betreffende de parkeertarieven Dusseldorf luchthaven. In de bovenstaande tabel ziet u een kort overzicht van deze parkeertarieven Airport Dusseldorf. Hierin is een onderscheid gemaakt tussen de officiële parkeermogelijkheden en de budget parkeeraanbieders die via onze website te reserveren zijn. Goed om te weten is dat niet alle parkeermogelijkheden zijn opgenomen in deze tabel, enkel de vijf voordeligste opties zijn toegevoegd. In ons artikel over de top 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport vindt u meer informatie over de meest voordelige opties. 

 

Het valt u wellicht direct op dat de shuttle parkeerplaatsen de goedkoopste opties zijn. U parkeert hier al voor een paar tientjes gedurende het hoogseizoen en geniet dus van scherpe parkeertarieven Dusseldorf. De parkeerplaatsen op loopafstand zijn enkel via Düsseldorf Airport zelf te reserveren. Het parkeren is hier natuurlijk eenvoudig, maar daar betaalt u wel de hoofdprijs voor. Een officiële valet parking is niet beschikbaar, via onze website kunt u een valet parking Dusseldorf wel eenvoudig reserveren!

 

Klik op de naam van de parkeeraanbieder, zo vindt u alle informatie over deze desbetreffende aanbieder. Zo kunt u zien hoe en waar u kunst besparen op de parkeren Dusseldorf Airport kosten.

 

 

Shuttle Parkeeraanbieders

Parken Flughafen DUS KiesheckerwegParken Flufhafen DUS Kieshecker

Parken Flughafen DUS komt twee keer voor in ons artikel over de parkeertarieven Vliegveld Dusseldorf, deze keer op de locatie Parken Flughafen DUS Kieshecker. U parkeert op slechts 5 minuten reistijd, met de shuttlebus natuurlijk. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en uw auto staat op een parkeerplaats die voorzien is van 24-uurs bewaking en camerabeveiliging.

 • Prijs: € 14,99 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Park & Fly DusseldorfPark & Fly Düsseldorf

Bij Park & Fly parkeert u op slechts 3 minuten van Düsseldorf Airport en geniet u van een voordelig parkeertarief Dusseldorf. Tijdens het reizen dient u uw sleutels af te geven en ook hier kunt u tegen een meerprijs overdekt parkeren. De parkeerplaats is voorzien van veiligheidsfaciliteiten als camerabeveiliging en extra services als auto wassen.

 • Prijs: € 15,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

 

Park Luxus Dusseldorf AirportPark Luxus

Ook bij Park Luxus bent u nog steeds voorzien van een voordelige parkeerplaats. Hier parkeert u middels het welbekende shuttle parkeren, u bent ongeveer 10 minuten onderweg in de shuttlebus. De parkeerplaats en shuttleservice zijn 24/7 beschikbaar en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis. Deze worden enkel bewaard om het terein beheersbaar te houden. 

 • Prijs: € 20,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Cleverparks Dusseldorf AirportCleverparks

Bij Cleverparks parkeert u op een zeer nette locatie. U kunt tegen een meerprijs ervoor kiezen om uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Deze meerprijs is afhankelijk van de periode en termijn van het parkeren. U parkeert middels een bij de prijs inbegrepen valetservice, u bent dus in no-time op de luchthaven. Ook hier kunt u 24/7 en dus dag en nacht terecht!

 • Prijs: € 43,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Park am RingPark am Ring Dusseldorf Airport

Park am Ring is een van de goedkoopste parkeeraanbieders. Hier parkeert u in de vorm van shuttle parking en de reistijd bedraagt ongeveer 18 minuten. Wanneer u vanuit Nederland rijdt ligt de parking precies op de route dus zijn de 18 minuten te verwaarlozen. Uw auto staat daarnaast op een mooie parkeerplaats met uitstekende beveiliging, service en faciliteiten. 

 • Prijs: € 43,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Valet parkeeraanbieders

Queen ValetparkQueen Valetpark Dusseldorf Airport

Wilt u zeker besparen op de parkeertarieven Luchthaven Dusseldorf? Queen Valetpark is op het moment van schrijven de meest voordelige valet parkeeraanbieder. De valetservice is uiteraard inbegrepen bij de prijs en deze is 24/7 beschikbaar. U kunt dus ook gewoon 's nachts parkeren en gebruik maken van de services. Het is mogelijk om tegen een meerprijs overdekt te parkeren, bekijk de mogelijkheden via de onderstaande knop. 

 • Prijs: € 30,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice (overdekt mogelijk)


Boek nu →

 

 

ParkinDUSParkinDUS Dusseldorf Airport

De twee optie voor een valetservice is ParkinDUS. Hier parkeert u op een onoverdekte parkeerplaats en u dient bij een valetservice uiteraard uw autosleutels in te leveren. Het parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en voorzien van alle benodigde veiligheidsfaciliteiten. Als extra services kunt u kiezen voor elektrische laadplaatsen en een wasservice van uw auto. 

 • Prijs: € 43,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice 


Boek nu →

 

 

VIP ParkenVIP Parken Dusseldorf Airport

Een valetservice is een luxe manier van parkeren, de naam VIP Parken is dus gekozen met een reden. Net als bij de overige valet parkeeraanbieder wordt uw auto namelijk geparkeerd door een chauffeur, uw auto wordt direct bij de luchthaven overgenomen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs uw auto overdekt te laten parkeren, zo staat uw auto beschermd tegen de elementen. 

 • Prijs: € 45,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice (overdekt mogelijk)


Boek nu →

 

 

Deluxe Valet ParkingDeluxe Valet Parking Dusseldorf Airport

Zoals we al eerder noemen is valet parkeren een luxe manier van parkeren, ook hier is de naam van Deluxe Valet Parking geen vreemde keuze. Ook hier kunt u 24/7 terecht en u kunt tegen een meerprijs uw auto overdekt laten parkeren. Als extra services kunt u kiezen voor een wasservice en u wordt tijdens het parkeerproces netjes gehlopen met uw bagage. 

 • Prijs: € 54,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice (overdekt mogelijk)


Boek nu →

 

 

Easy Parking DUSEasy Parking DUS Dusseldorf Airport

Als vijfde optie benoemen we Easy Parking DUS. Op het moment van schrijven parkeert u hier voor € 6,88 per dag, dit bedrag wordt steeds voordeliger naarmate u langer parkeert. Het parkeerterrein is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Uw auto wordt geparkeerd op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. 

 • Prijs: € 55,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice (overdekt mogelijk)


Boek nu →

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 DusseldorfP1 Dusseldorf Airport

Wilt u graag dichtbij parkeren, dan bent u helemaal goed bij de P1 Dusseldorf van het vliegveld. U kunt namelijk niet dichterbij parkeren dan onder Terminal 1 in de garage. Indien u gehaast bent, of niet ver wilt lopen is dit wellicht een uitstekende keuze! U bent immers slechts één liftritje van de aankomst- en vertrekhal verwijderd. Ons advies luidt: Bekijk voor het parkeren ook naar andere parkings, want zo bespaart u namelijk kosten. 

 

P2 DusseldorfP2 Dusseldorf Airport

De P2 Dusseldorf van de luchthaven, is maar liefst 24 uur per dag geopend en ligt direct tegenover Terminal 2. Dit is de ideale parkeerlocatie voor reizigers die snel willen parkeren en haast hebben. Vanwege de grote vraag naar parkeren, zijn de kosten parkeren Dusseldorf Airport ook hoog. Op de P2 parking kunt u terecht voor € 4,50 euro per uur. Auto’s met een maximale hoogte van 1,90 m en een breedte van 2,25 kunnen hier zonder problemen naar binnen rijden.

 

P3 DusseldorfP3 & P3 First Class Dusseldorf Airport

Vanaf P3 Dusseldorf airport bent u in slechts 1 minuut loopafstand van de terminal af en beschikt over maar liefst 3.335 parkeerplaatsen. . De P3 First Class is zeer luxe, op het laagste niveau zet u de auto in een zogenoemde transferbox. Als u niet meer in deze box bent, voert u eenvoudig uw vluchtgegevens in via een touchscreen beeld. Vervolgens wordt de auto mechanisch uit de transferbox naar de parkeerplaats gemanouvreerd.

 

P4 DusseldorfP4 & P5 Dusseldorf Airport

Is de P3 First Class iets te innovatief, dan kunt u kiezen voor de eenvoudige P4 en P5 Dusseldorf van vliegveld Dusseldorf. Deze parkeergarages worden aangeboden onder de verzamelnaam ‘’Parkvogel’’. Met de zogenoemde ‘’Skytrain’’ wordt u binnen 2 minuten naar de terminal gebracht. Bovendien, rijdt deze trein maar liefst elke 3 minuten! Dus u hoeft nooit lang te wachten. De kosten van deze parkings bedragen ongeveer € 69,00 per week en het SkyTrain ticket is hierbij inbegrepen!

 

P7 DusseldorfP7 Dusseldorf Airport

Vertrekt uw reis toevallig in Gate A, dan is P7 Dusseldorf een prima parkeermogelijkheid. Door de overdekte voetgangersbrug bereikt u de terminal in slechts 2 minuten lopen. De P7 parking heeft 3.306 plekken ter beschikking en deze zijn extra hoog/breed: 2.50m. Zo bent u verzekerd van een plekje en kunt u lekker onbezorgd op reis. Bovendien, is het elektrisch parkeren hier mogelijk want er zijnvoldoende oplaadpunten aanwezig. 

 

P8 DusseldorfP8 Dusseldorf Airport

Net als de meeste officiële parkeerplaatsen parkeert u bij P8 Dusseldorf op loopafstand. U bent na het parkeren ongeveer 3 minuten onderweg naar de luchthaven. De parkeerplaats heeft plaats voor 1.857 auto's, waarvan 39 invalide parkeerplaatsen zijn. Deze invalide parkeerplaatsen zijn liefst 2,50 meter breed en maken het in en uitstappen een stuk gemakkelijker. De inrijhoogte is 1,90 meter, mocht u een hoog voertuig hebben dan dient u hier natuurlijk rekening mee te houden. 

 

P11 DusseldorfP11 & P12 Dusseldorf Airport

Let op! Vanaf hier zijn de parkings niet langer overdekt! Wilt u graag iemand snel afzetten of ophalen? Dan is het waarschijnlijk handiger om hier te parkeren, in plaats van op een alternatieve parkeerplaats. Vooral wanneer u meer dan € 5,- moet betalen. De parkeergarages van P11 en P12 liggen op slechts één minuutje lopen van de terminal en zijn met name geschikt om kort te parkeren. Uw auto staat hoe dan ook op een goed beveiligde parkeerplaats. 

 

P13 DusseldorfP13 Dusseldorf Airport

In dit overzicht van de parkeerkosten Dusseldorf, dan moet u de P13 parking eens overwegen! Voor slechts € 29,- per week kunt u hier de auto kwijt. De afstand tot aan de terminal is 1,8 kilometer en P13 beschikt over maar 200 parkeerpleken. Het is daarom aanbevolen hiervoor wel een reservering te maken! De weg naar het vliegveld kan te voet worden afgelegd. Indien er ander transport gewenst is, zult u dit zelf moeten faciliteren. De P13 aanbieding is alleen online beschikbaar en te boeken! 

 

P22 DusseldorfP22 Dusseldorf Airport

P22 Dusseldorf biedt ruimte, hier kunnen brede en hoge voertuigen namelijk prima terecht. De parkeervakken zijn maar liefst 2,30 m breed en hebben geen hoogtelimiet doordat zij buiten gelegen zijn. In vergelijking met bovengenoemde garages, lijkt deze locatie klein met 123 plekken. U kunt hier parkeren vanaf € 79,- per week en € 19 euro voor elke week daarna. Wilt u lekker lang goedkoop parkeren, dan kunt u hier gerust de auto kwijt!

 

P23 DusseldorfP23 Dusseldorf Airport

Deze P23 Dusseldorf grenst aan de luchthaven is beschikt dus over een uiterst goede locatie! Op slechts 10 minuten loopafstand staat u al in de terminal van Dusseldorf Airport. Hier geldt: Hoe langer u parkeert, u goedkoper het wordt! Bijvoorbeeld, 15 dagen hier parkeren kost € 88,00 euro en 22 dagen parkeren kost € 117 euro. Let op; deze prijzen zijn genoteerd tijdens het schrijven en kunnen op het moment van lezen afwijken. 

 

P24 DusseldorfP24 & P26 Dusseldorf Airport

Een andere geld-besparende parking zijn de P24 en P26 Dusseldorf. Ook hier geldt dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper de prijs parkeren Dusseldorf Airport wordt. Deze parkeervoorzieningen bevinden zich niet direct op het luchthaventerrein, maar een gratis pendelbus is inbegrepen. Deze brengt u naar de luchthaven en die reis duurt slechts 3 minuten. De shuttlebus vertrekt iedere 20 minuten en dus hoeft u nooit lang te wachten. Let wel: Deze rijdt enkel tussen 15:30 tot 1:00.

 

P25 DusseldorfP25 Dusseldorf Airport

De P25 Dusseldorf is voordelig, vanwege de goede locatie en lage prijs. Indien u hier parkeert, hoeft u slechts 2 minuten te lopen naar de terminal.  Het tarief van deze parking bedraagt € 59,00 per week en dus biedt zij de ideale mogelijkheid voor het lang parkeren Dusseldorf Airport. Neem het beste van twee werelden, door én goedkoop én dichtbij te parkeren op P25. Let wel, hier zijn slechts 365 parkeerplekken beschikbaar, dus reserveer online van te voren om zeker te zijn van een plekje!

 

Overzicht Parkeermogelijkheden Dusseldorf AirportParkeermogelijkheden Dusseldorf Airport

We willen graag een duidelijk overzicht creëren van de tarieven parkeren Dusseldorf Airport en de bijbehorende mogelijkheden. De grote hoeveelheid tekst in dit artikel, die toch noodzakelijk is, zal hier wellicht niet optimaal bij helpen. Daarom hebben wij de schematische weergave van alle officiële parkeermogelijkheden gemaakt. Zo creëert u wellicht nog beter een beeld en kunt u een connectie leggen tussen de parkeerkosten Luchthaven Dusseldorf en de locatie waar u daadwerkelijk parkeert. 

 

Hierin zijn alle mogelijkheden die op het moment van het maken van de weergave in opgenomen. Het kan wellicht dus zijn dat de kaart op het moment van lezen niet geheel up-to-date is. Mocht er iets ontbreken laat het ons dan weten, wij blijven het liefst up-to-date natuurlijk!

 

Bent u specifiek op zoek naar een shuttle parkeerplaats of valet parkeerplaats? Na het selecteren van uw reisdata tonen wij het beschikbare parkeeraanbod. U kunt hier vervolgens filteren op de gewenste parkeervorm. Zoekt u dus naar een shuttle parking, ook wel lang parkeren Dusseldorf Airport genoemd, selecteer dan simpelweg de optie 'shuttle'. 

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2021.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker