P7 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P7

Begint uw reis vanaf Dusseldorf Airport en bent u hierdoor op zoek naar het parkeren Luchthaven Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij alles over de officiële parkeerplaats P7 Dusseldorf en de beschikbare alternatieven.

Wilt u parkeren bij P7 Dusseldorf Airport? Klik op de link en reserveer eenvoudig en voordelig uw parkeerplaats direct online!

Parkeren bij P7 Dusseldorf Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P7 Dusseldorf

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P7 Düsseldorf Airport€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
Loopafstand
> 4 min
Reserveer
Park & Fly Dusseldorf
€ 37,00 - week
€ 4,63 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
Deluxe Valet Parking€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Perfect Park€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Queen Valetpark€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Campus Tiefgarage Golzheim€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Starparken€ 56,00 - week
€ 7,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Relaxpark€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Shuttle
> 2 min
Reserveer

 

Alle info over P7 Dusseldorf Airport

P7 DusseldorfMet een totaal van 3.066 parkeerplaatsen, is de P7 locatie een van de grootste parkeermogelijkheden rondom Dusseldorf International. Het lang parkeren Dusseldorf Airport is zeer comfortabel, want de parking ligt op slechts 4 minuten van de terminal gevestigd. Hierdoor kunt u in no-time de weg naar het inchecken vervolgen en hoeft u nooit ver met uw bagage te zeulen.

Boek P7 Dusseldorf online →Meer info over het parkeerproces

U parkeert uw auto op slechts 4 minuten loopafstand van de luchthaven. Het proces is bijzonder eenvoudig, vooral wanneer u vooraf een reservering maakt. 

  • Aankomst: U rijdt naar het parkeerterrein en betreedt deze via kentekenherkenning. U kunt vervolgens een leeg parkeervak zoeken en hier uw auto parkeren. U loopt hierna simpelweg door naar de luchthaven. De weg naar de terminal betreft een loopbrug. U komt hierna direct uit bij de incheckbalies van zowel Lufthansa als Germanwings. Het inrijden en wegrijden verloopt snel dankzij de kentekenherkenning en het elektrisch opladen van uw auto is hier mogelijk. 
  • Terugkomst: U loopt weer terug naar het Düsseldorf P7 parkeerterrein en zoekt uw auto. Vervolgens verlaat u het terrein weer met kentekenherkenning. U hoeft dus niet te betalen bij een parkeerautomaat!

 

 

Meer info over het parkeerterrein

De P7 Dusseldorf parkeergarage biedt plaats aan maar liefst 3.066 voertuigen en kent een maximale inrijhoogte van 2 meter. Daarbij is de P7 parkeergarage ook nog eens 24/7 geopend. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden en elektrische voertuigen. 

 

De service samengevat

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (4 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Plaats voor 3.066 voertuigen
  • 24/7 geopend
  • Max. inrijhoogte 2,00 meter
  • Invalide parkeerplaatsen beschikbaar
  • Elektrische laadplaatsen beschikbaar

Boek P7 Dusseldorf online →Meer info over de parkeertarieven

Bij Dusseldorf Airport geldt: Hoe langer u parkeert, hoe goedkoper (relatief gezien) dit wordt. De parkeertarieven bij Dusseldorf Airport lopen ontzettend uiteen en daarom zetten we deze graag voor u op een rijtje. Hierboven vindt u een tabel met daarin de parkeerkosten van de P7 parkeerlocatie, deze zetten we tegenover alternatieve parkeermogelijkheden. Zo ziet u zelf wat de verschillen zijn op basis van de tarieven en servicemogelijkheden.

Bent u op zoek naar een totaaloverzicht aan parkeermogelijkheden? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata en klik op ‘Zoeken’. Wij tonen vervolgens direct het beschikbare parkeeraanbod, u kunt deze opties eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren.

 

Parkeren bij Dusseldorf Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P7 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand januari 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving