P1 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P1

Gaat u op reis vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar het parkeren Luchthaven Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeerterrein P1 Dusseldorf Airport en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Wilt u parkeren bij P1 Dusseldorf? Klik op de links en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P1 Dusseldorf Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P1 Dusseldorf

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P1 Düsseldorf Airport€ 190,00 - week
€ 23,75 - dag
Loopafstand
> 3 min
Reserveer
Welt Parking
€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag
Shuttle
> 9 min
Reserveer
Park For Flight€ 59,00 - week
€ 7.38 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
Park Stabil€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
Park & Fly Düsseldorf
€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
RelaxPark / SpotPark€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
> 2 min
Reserveer
RelaxPark Valet SpotPark Valet€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
ParkenFlughafenDUS€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

 

Alle informatie over P1 Dusseldorf Airport

P1 PremiumDe P1 parkeerplaats van Dusseldorf Airport is verreweg de meest comfortabele en luxe parking van Düsseldorf Airport. Wat kunt u hier allemaal verwachten? Allereerst, betreft dit een overdekte garage en dus geen buiten parkeerterrein. Hiermee is uw auto tegen alle weersomstandigheden beschermd. Bovendien bevindt P1 zich, net als de P7 en P3 parkings, in de Terminal Park-zone van de luchthaven. Daarmee staat uw auto op een top locatie, u kunt in principe niet dichterbij parkeren want dit gebeurt direct onder de terminal.

U kunt hier terecht met voertuigafmetingen tot 2 meter hoog en 2,5 meter breed en u hoeft geen extra reistijd in te plannen voor het parkeren. Bovendien hoeft u nooit ver te lopen met uw bagage. De garage beschikt over 779 parkeerplaatsen, waarvan er 11 voor invaliden gereserveerd zijn.

Daarnaast heeft u toegang tot twee verschillende airport lounges. Dit zijn de premium VIP-lounges waar u nog even tot rust kunt komen, of eventueel een belangrijke vergadering kunt houden. Het is mogelijk hier eten en drinken te krijgen dankzij de aanwezige horeca voorzieningen. 

  • Parkeerplaats: Overdekte parkeergarage
  • Parkeerservice: Parkeren op loopafstand
  • Prijs: € 190,00 - 8 dagen
  • Reistijd: 1 minuut
  • Max. inrijhoogte: 2 meter
  • Max. breedte: 2,50 meter
  • Extra service: Toegang tot 2 verschillende airport lounges

Boek P1 Dusseldorf online →

 

 

Meer informatie over de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel vindt u een overzicht van de tarieven van P1 Dusseldorf International en een aantal budget parkeeraanbieders. Een vergelijking is vanwege de beschikbaarheid van P1 lastig, wel kunnen wij u vermelden op basis van historische gegevens dat een parkeertermijn van 8 dagen al bijna meer dan € 200,00 kost. P1 Düsseldorf wordt dan ook niet aangeboden als lange termijn parkeerplaats voor vakantiegangers, maar als korte termijn parkeerplaats voor zakenreizigers. De locatie en geboden faciliteiten maken het mogelijk om binnen no-time uw auto te parkeren en geheel gereed in het vliegtuig te zitten, hier betaalt u dan echter ook de hoofdprijs voor. 

De budget parkeeraanbieders worden aangeboden als lange termijn parkeerplaatsen voornamelijk voor vakantiegangers. Hier kunt u tegen zeer scherpe tarieven op een nette parkeerplaats parkeren waar u weinig inlevert op de gebieden van service en faciliteiten. Enkel de reistijd bedraagt meer dan bij de officiële parkeerplaatsen, dit is echter te verwaarlozen wanneer u voor een lange periode op reis gaat. 

Bovenstaand aanbod is slechts een klein deel van de beschikbare parkeerplaatsen. Het gehele parkeeraanbod vindt u door uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken, dit doet u bovenaan de pagina. Vervolgens kunt u vergelijken, reserveren en zo bent u eenvoudig voorzien van een parkeerplaats. 

Parkeren bij Dusseldorf Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P1 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand augustus 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving