Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P1

Gaat op reis vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar het parkeren Luchthaven Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij u alles over P1 Dusseldorf Airport en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Let op: P1 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven van P1 Dusseldorf

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdOpenings-
tijden

Budget Parkeeraanbieders

Parken Flughafen DUS Neuss€ 30,00€ 3,75Shuttle18 min04:30 - 01:00
Parken Flughafen DUS Kieshecker€ 35,00€ 4,38Shuttle5 min24/7
Parkplatz DUS Valet€ 38,00€ 4,78Valet0 min03:00 - 01:00
Easy Parking DUS€ 39,00€ 4,88Valet0 min24/7
Park Luxus€ 40,66€ 5,08Shuttle1 min24/7

Parkvogel Dusseldorf

P1 Dusseldorf Airport€ x€ xLoopafstand1 min24/7

 

Let op: P1 Dusseldorf is op het moment van schrijven niet beschikbaar. 

In de bovenstaande tabel vindt u een overzicht van de tarieven van P1 Dusseldorf International en een aantal budget parkeeraanbieders. Een vergelijking is vanwege de beschikbaarheid van P1 lastig, wel kunnen wij u vermelden op basis van historische gegevens dat een parkeertermijn van 8 dagen al snel meer dan € 200,00 kost. P1 Düsseldorf wordt dan ook niet aangeboden als lange-termijn parkeerplaats voor vakantiegangers maar een korte-termijn parkeerplaats voor zakenreizigers. De locatie en geboden faciliteiten maken het mogelijk om binnen no-time uw auto te parkeren en geheel gereed in het vliegtuig te zitten, hier betaalt u dan echter ook de hoofdprijs voor. 

De budget parkeeraanbieders worden aangeboden als lange-termijn parkeerplaatsen voornamelijk voor vakantiegangers. Hier kan je tegen zeer scherpe tarieven op een nette parkeerplaatsen parkeren waar u weinig inlevert op de gebieden van service en faciliteiten. Enkel de reistijd bedraagt meer dan bij de officiële parkeerplaatsen, dit is echter te verwaarlosen wanneer u voor een lange periode op reis gaat. 

Bovenstaand aanbod is slechts een klein deel van de beschikbare parkeerplaatsen. Het gehele parkeeraanbod vindt u door uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken, dit doet u bovenaan de pagina. Vervolgens kunt u vergelijken, reserveren en zo bent u eenvoudig voorzien van een parkeerplaats. 

 

Info over parkeergarage P1 Dusseldorf AirportP1 Dusseldorf Airport

De P1 parkeerplaats van Dusseldorf Airport is uiteraard de meest comfortabele parking die vliegveld Dusseldorf tot haar beschikking heeft. Wat kunt u hier allemaal verwachten…? Allereerst, betreft dit een overdekte garage en dus geen buiten-parkeerterrein. Hiermee is uw auto tegen alle weersomstandigheden beschermd. Bovendien, bevindt P1 zich, net als de P7 en P3 parkings, in de Terminal Park-zone van de luchthaven. Daarmee staat uw auto op een top locatie, u kunt in principe niet dichterbij parkeren want dit gebeurd direct onder de terminal.

U kunt hier terecht met voertuig afmetingen tot 2m hoog en 2,5 breed en u hoeft geen extra reistijd in te plannen voor het parkeren. Bovendien, hoeft u nooit ver te lopen met uw bagage. Let wel, reserveren op de P1 locatie is niet mogelijk. Hierdoor kan het voorkomen dat de parkeerplaats volzet is bij aankomst. De garage beschikt over 779 parkeerplaatsen, waarvan er 11 voor invaliden gereserveerd zijn.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker