Parkvogel Düsseldorf

Plan_Parking_DUS_airport

Gaat op vliegreis vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar een Dusseldorf Airport parking? In dit artikel vertellen wij u alles over Parkvogel, de parkeerpartner van Dusseldorf Airport, de bijbehorende parkeerplaatsen en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Wilt u parkeren bij de officiële Düsseldorf parkeerterreinen? Klik op de link of de onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P23 Düsseldorf Airport
€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Lopen
8 min
Reserveer
P4 Düsseldorf Airport
€ 105,00 - week
€ 13,13 - dag
SkyTrain
2 min
Reserveer
P3 Düsseldorf Airport
€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
Weltparking€ 46,00 - week
€ 5,75 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Safe Park€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Parkin DUS€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
DUS Valet€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Starparken€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Het bovenstaande aanbod is slechts een greep uit het gehele parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport. Wilt u het gehele aanbod zien? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op de groene zoekknop. Wij tonen vervolgens het parkeeraanbod en u kunt het vergelijkingsproces starten. Tot slot kunt u de gewenste parkeerplaats direct reserveren en zodoende bent u al binnen enkele minuten voorzien van een parkeerplaats.

Wilt u meer weten over de budget parkeeraanbieders? Klik simpelweg op de betreffende naam en u komt terecht op de pagina geheel gewijd aan deze parkeeraanbieder. Hier vindt u onder andere foto's van de parkeerplaats, reviews en een beschrijving en opsomming van alle beschikbare faciliteiten en servicemogelijkheden. 

 

Alle informatie over Parkvogel Düsseldorf Airport

Zoal te zien is in de prijzentabel bestaat het parkeeraanbod van Parkvogel uit meerdere parkeerplaatsen. Het terrein P5 Düsseldorf ontbreekt in de prijzentabel, omdat deze niet beschikbaar was tijdens de gekozen periode. De parkeerterreinen verschillen in service, locatie, capaciteit en qua kosten. Iedere service heeft weer zijn eigen voor- of nadelen. Hieronder vertellen wij alles over de verschillende parkeerterreinen. 

 

PSD Bank Dome

PSDWanneer u parkeert bij PSD Bank Dome Dusseldorf, dan parkeert u inclusief een shuttleservice. Dit houdt in dat u na het parkeren naar de luchthaven wordt gebracht in een shuttlebusje, bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar het parkeerterrein. De shuttlebussen vertrekken iedere 30 minuten vanaf de parkeerplaats, de reistijd bedraagt 9 minuten. 

De onoverdekte parkeerplaats heeft een maximale inrijhoogte van 2,10 meter en biedt plaats aan 600 auto's. Houd er rekening mee dat de eerste shuttlebus vertrekt om 03:30 en de laatste om 00:15, de service is dus niet 24/7 beschikbaar! 

 • Parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Reistijd: 9 minuten 
 • Interval bussen: Iedere 30 minuten
 • Max. inrijhoogte: 2,00 meter
 • Capaciteit: 600 parkeerplaatsen

Boek PSD Bank Dome Dusseldorf online →

 

P23 Düsseldorf

P23Indien u op zoek bent naar een voordelige parkeerplaats op loopafstand van de luchthaven, dan kunt u terecht bij P23 Düsseldorf. Het kleine parkeerterrein van P23 heeft geen maximale inrijhoogte en biedt plaats aan 700 voertuigen. Zodat uw auto geparkeerd staat bent u nog 7 minuten, te voet, onderweg naar de terminals. 

In tegenstelling tot het andere parkeerterrein van Park Vogel Düsseldorf hierboven, is dit terrein wel 24/7 geopend. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden, deze zijn niet te reserveren. 

 • Parkeerplaats op loopafstand
 • Reistijd: 7 minuten
 • Geen max. inrijhoogte
 • Capaciteit: 700 parkeerplaatsen

Boek P23 Dusseldorf online →

 

P4 Düsseldorf

P4De parkeerplaats P4 Düsseldorf kent een unieke service, het vervoer dat u namelijk per SkyTrain. Dit is een hangende trein, die onderdeel is van het openbaar vervoer in Düsseldorf. Na het parkeren loopt u simpelweg naar de halte, stapt u in, en stapt u weer uit bij de luchthaven. Deze service is uiteraard inbegrepen en u hoeft ter plekke dus geen tickets aan te schaffen. 

Het overdekte parkeerterrein van Düsseldorf Park Vogel biedt plaats aan 500 voertuigen en er is een max. inrijhoogte van 2,10 meter. Er zijn in totaal 60 parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden en het terrein is 24/7 geopend. Houdt wel rekening met de tijden van de SkyTrain!

 • Parkeerplaats incl. skytrain
 • Reistijd: 2 minuten
 • Max. inrijhoogte 2,10 meter
 • Capaciteit: 500 parkeerplaatsen

Boek P4 Dusseldorf online →

 

P2 Düsseldorf

p2Ook het parkeerterrein van P2 Düsseldorf ligt op loopafstand van de luchthaven. Hier liggen de tarieven echter hoger, en is de reistijd lager. U bent slechts 3 minuten onderweg, zodra u geparkeerd staat. U betreedt het parkeerterrein met kentekenherkenning, mits u hebt gereserveerd. 

U parkeert uw auto overdekt, hierdoor is er een maximale inrijhoogte van 1,90 meter. Ook hier zijn invalide parkeerplaatsen beschikbaar en kan er 24/7 geparkeerd worden. 

 • Parkeerplaats op loopafstand
 • Reistijd: 3 minuten
 • Max. inrijhoogte 1,90 meter
 • Capaciteit: 789 parkeerplaatsen

Boek P2 Dusseldorf online →

 

Disclaimer: 

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P2 Düsseldorf, P4 Düsseldorf en P23 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving