Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkvogel Düsseldorf

Plan_Parking_DUS_airport

Gaat op vliegreis vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar een Dusseldorf Airport parking? In dit artikel vertellen wij u alles over Parkvogel, de parkeerpartner van Dusseldorf Airport, de bijbehorende parkeerplaatsen en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Let op: de parkeerplaatsen van Parkvogel Düsseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdOpenings-
tijden

Budget Parkeeraanbieders

Parken Flughafen DUS Neuss€ 30,00€ 3,75Shuttle18 min04:30 - 01:00
Parken Flughafen DUS Kieshecker€ 35,00€ 4,38Shuttle5 min24/7
Parkplatz DUS Valet€ 38,00€ 4,78Valet0 min03:00 - 01:00
Easy Parking DUS€ 39,00€ 4,88Valet0 min24/7
Park Luxus€ 40,66€ 5,08Shuttle1 min24/7

Parkvogel Dusseldorf

ISS Dome - parkeerterrein€ 39,00€ 4,88Shuttle9 min24/7
ISS Dome - parkeergarage€ x€ xShuttle9 min24/7

 

Let op: op het moment van schrijven is de parkeergarage ISS Dome niet beschikbaar. Zoals te zien in het bovenstaande overzicht kunt u eenvoudig voordelig parkeren bij Dusseldorf Airport, zowel bij de parkeerplaatsen van Parkvogel als de alternatieve mogelijkheden. Hier kunt u afwegingen maken betreft de geboden parkeerservice, reistijd, openingstijden en bijvoorbeeld opties als sleutelbehoud of mogelijkheden tot elektrisch laden. Feit blijft dat de budget parkeeraanbieders de goedkoopste optie zijn en dezelfde service leveren als de parkeerplaatsen van Parkvogel. 

Het bovenstaande aanbod is slechts een greep uit het gehele parkeeraanbod bij Dusseldorf Airport. Wilt u het gehele aanbod zien? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op de groene zoek knop. Wij tonen vervolgens het parkeeraanbod en u kunt het vergelijkingsproces starten. Tot slot kunt u de gewenste parkeerplaats direct reserveren en zodoende bent u al binnen enkele minuten voorzien van een parkeerplaats.

Wilt u meer weten over de budget parkeeraanbieders? Klik simpelweg op de betreffende naam en u komt terecht op de pagina geheel gewijd aan deze parkeeraanbieder. Hier vindt u onder andere foto's van de parkeerplaats, reviews en een beschrijving en opsomming van alle beschikbare faciliteiten en servicemogelijkheden. 

 

Alle informatie over Parkvogel Dusseldorf AirportParkeermogelijkheden rondom Dusseldorf Airport

Zoal te zien is in de prijzentabel bestaat het parkeeraanbod van Parkvogel uit twee parkeerplaatsen, ISS Dome - parkeerterrein en ISS Dome - parkeergarage. Het verschil tussen de twee parkeerplaatsen wordt al verklapt in de naam, het ene terrein is overdekt en het andere terrein niet. Beide parkeerplaatsen liggen op hetzelfde adres, Theodorstr. 281 40472 Düsseldorf. De parkeergarage is vanwege de overdekking en verdere afscherming prijziger dan de onoverdekte parkeerplaats. 

 

ISS Dome - parkeerterrein

De onoverdekte parkeerplaats heeft geen maximale inrijhoogte en biedt plaats aan 350 auto's. De shuttlebussen vertrekken iedere 30 minuten vanaf de parkeerplaats, de reistijd bedraag 9 minuten. 

 

ISS Dome - parkeergarage

De parkeergarage heeft een maximale inrijhoogte van 2 meter en biedt plaats aan maar liefst 1500 auto's. De shuttlebus vertrekt vanaf dezelfde locatie en conform dezelfde tijden als bij het onoverdekte terrein. 

Voor beide parkeerplaatsen geldt nog dat er een check-in automaat aanwezig is, u uw autosleutels zelf kunt behouden tijdens de reis en u de shuttlebussen beschikbaar zijn tussen 03:15 en 00:45.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker