P22 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P22

Gaat u op reis vanaf Dusseldorf Airport en wilt u meer weten over de parkeermogelijkheden rondom deze luchthaven? In dit artikel vertellen wij alles wat u moet weten over de P22 Dusseldorf en de overige parkeermogelijkheden rondom Dusseldorf Airport

Wilt u parkeren bij P22 Dusseldorf? Klik op de link of de onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P22 Düsseldorf Airport
N.v.t.Lopen
2 min
Reserveer
Weltparking€ 41,00 - week
€ 5,12 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
DUS Valet€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Valet Parking DUS€ 45,00 - week
€ 5,62 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parking Düsseldorf€ 64,00 - week
€ 8,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Park Stabil - Valet€ 69,00 - week
€ 8,62 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

Alle informatie over P22 Düsseldorf

P22 Dusseldorf Airport

Het parkeerterrein van P22 Düsseldorf is een kleine, maar gunstig gelegen parkeermogelijkheid. Deze parking is ideaal voor reizigers die graag willen lang parkeren Dusseldorf Airport. De parkeerplaats op P22 beschikt over een uitstekende locatie, deze is namelijk op 2 minuten loopafstand van de terminal gevestigd! Op die manier hoeft u nauwelijks extra tijd te besteden aan het parkeren en bovendien hoeft u uw bagage maar een stukje te dragen.

Omdat de parking zich buiten bevindt, is er geen maximale inrijhoogte. Daarnaast is er voldoende ruimte voor welke auto dan ook. De parkeervakken zijn namelijk maar liefst 2,30m breed en in principe kan iedere auto hier dus terecht. De P22 locatie heeft 123 parkeerplaatsen, waarvan er 2 speciaal voor invaliden worden gereserveerd.

Alle info op een rijtje: 

  • Parkeerplaats: Onoverdekte parkeerplaats
  • Service: Parkeren op loopafstand
  • Prijs: Niet beschikbaar
  • Reistijd: 2 minuten
  • Openingstijden: 24/7 geopend
  • Aantal plaatsen: 123

Boek P22 Dusseldorf online →

 

Parkeertarieven van P22 Dusseldorf Airport

Het parkeerterrein P22 is met name geschikt voor langdurig parkeren en wordt sterk door de luchthaven aanbevolen, wanneer u voor een langere tijd op reis gaat. Want ook op deze locatie geldt: Hoe langer u parkeert, hoe voordeliger de tarieven worden (relatief gezien).

De parkeertarieven van P4, P5 en P25 komen het meest overeen met die van P22. Dit zijn niet de goedkoopste, maar wel een van de meest comfortabele parkings wegens de nabijgelegen locatie. Dat is perfect voor de reizigers die graag tijd besparen.

Echter, vindt u het belangrijker om kosten in plaats van tijd te besparen? Dan zijn wellicht alternatieve parkings meer geschikt! In de TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport vindt u een overzicht van de meest goedkope parkeerfaciliteiten bij de luchthaven. In onderstaande tabel vind u tevens andere parkeergelegenheden die zeker zo comfortabel, maar een stukje goedkoper zijn. Het overwegen waard dus!

 

Online vergelijken en reserveren

Wanneer u op reis gaat vanaf Dusseldorf Airport dan is het raadzaam zoveel mogelijk parkeermogelijkheden te vergelijken. Zeker rondom Dusseldorf Airport is er ontzettend veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld op de luchthaven zelf parkeren. Of u kunt kiezen voor de goedkopere, maar vergelijkbare parkings rondom de luchthaven.

Vindt gemakkelijk de ideale parkeerplaats

Op onze website vindt u gemakkelijk het volledige aanbod, de parkeertarieven op Dusseldorf Airport en deze kunt u filteren op basis van uw eigen persoonlijke reiswensen. Wilt u graag goedkoop of luxe parkeren bijvoorbeeld? Heeft u graag uw auto overdekt geparkeerd staan of wilt u op loopafstand parkeren? Wat u ook wenst, wij zoeken uw meest geschikte parking!

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P22 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Op moment van schrijven is P22 Dusseldorf niet beschikbaar. Er is momenteel ook geen prijs bekend van deze parkeerlocatie.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juli 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving