#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 07 Aug 2019

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Dusseldorf is de op één na grootste luchthaven van Duitsland en tevens erg populair onder de Nederlanders! Het is niet vreemd dat parkeren hier op veel verschillende plekken kan, maar de prijsverschillen zullen u nog wel verbazen. De luchthaven van Dusseldorf, heeft een ontzettend groot aanbod aan officiële parkings. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat hierdoor parkeren Dusseldorf Airport chaotisch kan overkomen. Om wat overzicht te creëren, zetten wij hier alle parkings, tarieven parkeren Dusseldorf Airport en verschillen voor u op een rijtje! 

Dusseldorf Airport beschikt over maar liefst 14 verschillende parkeerfaciliteiten! Wij hebben ze allemaal onderzocht en hieronder worden zij samengevat en vindt u parkeren Dusseldorf Airport kosten in een handig overzicht. Wilt u meer informatie over een desbetreffende P-locatie? Klik dan op link in de tekst, daarin vindt u een uitgebreid informatie artikel over de locatie en extra goedkope alternatieve parkeermogelijkheden! Hieronder vindt u een handig overzicht van de parkeerkosten Dusseldorf Airport. Goed om te weten vooraf is dat hierin alleen de beschikbare parkeerproducten in zijn toegevoegd, er zullen er dus een aantal ontbreken.

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P7 / P22

Loopafstand

€ 79,00

€ 9,88

2 min

P3 / P8

Loopafstand

€ 171,50

€ 21,44

2 min

P24 / P26

Shuttle

€ 44,00

€ 5,50

3 min

P23

Loopafstand

€ 59,00

€ 7,38

10 min

P4 / P5

SkyTrain

€ 69,00

€ 8,63

2 min

First Class

Loopafstand

€ 79,00

€ 9,88

1 min

Budget Parkeeraanbieders

MOBIHUB

Taxi

€ 42,30

€ 5,29

1 min

Parken Flughafen DUS

Shuttle

€ 46,55

€ 5,82

18 min

ParkinDUS

Shuttle

€ 48,00

€ 6,00

9 min

Park Luxus

Shuttle

€ 57,00

€ 7,13

2 min

Parkplatz DUS Valet

Valet

€ 63,00

€ 7,88

0 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

In de bovenstaande tabel ziet u de parkeertarieven Airport Dusseldorf. Hierin is een onderscheid gemaakt tussen de officiële parkeermogelijkheden en de budget parkeeraanbieders die via onze website te reserveren zijn. Goed om te weten is dat niet alle parkeermogelijkheden zijn opgenomen in deze tabel, het gehele aanbod is nog veel uitgebreider. Het valt u wellicht direct op dat de shuttle parkeerplaatsen, los van de taxi parking, de goedkoopste zijn. U parkeert hier al voor een paar tientjes gedurende het hoogseizoen. De parkeerplaatsen op loopafstand zijn enkel via Dusseldorf Airport zelf te reserveren. Het parkeren is hier natuurlijk eenvoudig, maar daar betaalt u wel de prijs voor. Een officiële valet parking is niet beschikbaar, via onze website kunt u deze wel eenvoudig reserveren! In het overzicht is er een voorbeeld benoemd, er zijn er echter nog veel meer. Neem de rest van ons aanbod eens door en kom erachter hoeveel u kunt besparen!

 

Budget Parkeeraanbieders

logo mobihub dusseldorf airport

MOBIHUB Dusseldorf Airport

MOBIHUB Dusseldorf is de meest voordelige parkeeraanbieder. U parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen taxiservice. U wordt dus met een eigen privé taxi naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald. De services zijn 24/7 beschikbaar en u kunt uw autosleutels meenemen op reis.

 

logo parkenflughafendus

Parken Flughafen DUS

Parken Flughafen DUS is net niet de meest voordelige parkeeraanbieder. Hier parkeert u in de vorm van shuttle parking en de reistijd bedraagt ongeveer 18 minuten. Wanneer u vanuit Nederland rijdt ligt de parking precies op de route dus zijn de 18 minuten makkelijk te verwaarlozen. Uw auto staat daarnaast op een mooie parkeerplaats met uitstekende beveiliging, service en faciliteiten. 

 

logo parkindus

ParkinDUS

Ook bij ParkinDUS bent u nog steeds voorzien van een voordelige parkeerplaats. Hier parkeert u middels het welbekende shuttle parkeren, u bent ongeveer 9 minuten onderweg in de shuttlebus. De parkeerplaats en shuttleservice zijn 24/7 beschikbaar en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis.

 

log park luxus

Park Luxus

Ook Park Luxus biedt u een voordelige parkeerplaats aan bij Düsseldorf Airport. De parkeerplaats bevindt zich op slechts 1 minuut afstand van de luchthaven, u parkeert middels shuttle parking. U kunt tegen een meerprijs overdekt parkeren en u ook hier 24/7 terecht.

 

logo parkplatz dus valetParkplatz DUS Valet

Parkplatz DUS Valet is de meest voordelige valet aanbieder. Valet parkeren is de snelste en meest comfortabele parkeervorm, u hoeft namelijk niet eens zelf te parkeren! Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur van de parking, u kunt 24/7 gebruik maken van de services en uw auto ook overdekt laten parkeren. 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

p1 dusseldorf airport

P1 Parkeren Dusseldorf Airport

Wilt u graag dichtbij parkeren, dan bent u helemaal goed bij de P1 parking van het vliegveld. U kunt namelijk niet dichterbij parkeren dan onder Terminal 1 in de garage. Indien u gehaast bent, of niet ver wilt lopen is dit wellicht een uitstekende keuze! U bent immers slechts één liftritje van de aankomst- en vertrekhal verwijderd. Ons advies luidt: Bekijk voor het parkeren ook naar andere parkings, want zo bespaart u namelijk kosten. 

p2 dusseldorf airport

P2 Parkeren Dusseldorf Airport

De P2 Parkeerplaats van de luchthaven, is maar liefst 24 uur per dag geopend en ligt direct tegenover Terminal 2. Dit is de ideale parkeerlocatie voor reizigers die snel willen parkeren en haast hebben. Vanwege de grote vraag naar parkeren, zijn de kosten parkeren Dusseldorf Airport ook hoog. Op de P2 parking kunt u terecht voor € 4,50 euro per uur. Auto’s met een maximale hoogte van 1,90 m en een breedte van 2,25 kunnen hier zonder problemen naar binnen rijden.

p3 dusseldorf airport

P3 & P3 First Class Parkeren Dusseldorf Airport

Vanaf P3 Dusseldorf airport bent u in slechts 1 minuut loopafstand van de terminal af en beschikt over maar liefst 3.335 parkeerplaatsen. . De P3 First Class is zeer luxe, op het laagste niveau zet u de auto in een zogenoemde transferbox. Als u niet meer in deze box bent, voert u eenvoudig uw vluchtgegevens in via een touchscreen beeld. Vervolgens wordt de auto mechanisch uit de transferbox naar de parkeerplaats gemanouvreerd.

p4 dusseldorf airport

P4 & P5 Parkeren Dusseldorf Airport

Is de P3 First Class iets te innovatief, dan kunt u kiezen voor de eenvoudige P4 en P5 parkings van vliegveld Dusseldorf. Deze parkeergarages worden aangeboden onder de verzamelnaam ‘’Parkvogel’’. Met de zogenoemde ‘’Skytrain’’ wordt u binnen 2 minuten naar de terminal gebracht. Bovendien, rijdt deze trein maar liefst elke 3 minuten! Dus u hoeft nooit lang te wachten. De kosten van deze parkings bedragen ongeveer € 69,00 per week en het SkyTrain ticket is hierbij inbegrepen!

p7 dusseldorf airportP7 Parkeren Dusseldorf Airport

Vertrekt uw reis toevallig in Gate A, dan is Parkeergarage 7 een prima parkeermogelijkheid. Door de overdekte voetgangersbrug bereikt u de terminal in slechts 2 minuten lopen. De P7 parking heeft 3.306 plekken ter beschikking en deze zijn extra hoog/breed: 2.50m. Zo bent u verzekerd van een plekje en kunt u lekker onbezorgd op reis. Bovendien, is het elektrisch parkeren hier mogelijk want er zijn voldoende oplaadpunten aanwezig. 

p11 dusseldorf airport

P11 & P12 Parkeren Dusseldorf Airport

Let op! Vanaf hier zijn de parkings niet langer overdekt! Wilt u graag iemand snel afzetten of ophalen? Dan is het waarschijnlijk handiger om hier te parkeren, in plaats van op een alternatieve parkeerplaats. Vooral wanneer u meer dan € 5,- moet betalen. De parkeergarages van P11 en P12 liggen op slechts één minuutje lopen van de terminal en zijn met name geschikt om kort te parkeren. Uw auto staat hoe dan ook op een goed beveiligde parkeerplaats. 

p13 dusseldorf airport

P13 Parkeren Dusseldorf Airport

In dit overzicht van de parkeerkosten Dusseldorf, dan moet u de P13 parking eens overwegen! Voor slechts € 29,- per week kunt u hier de auto kwijt. De afstand tot aan de terminal is 1,8 kilometer en P13 beschikt over maar 200 parkeerpleken. Het is daarom aanbevolen hiervoor wel een reservering te maken! De weg naar het vliegveld kan te voet worden afgelegd. Indien er ander transport gewenst is, zult u dit zelf moeten faciliteren. De P13 aanbieding is alleen online beschikbaar en te boeken! 

p22 dusseldorf airport

P22 Parkeren Dusseldorf Airport

De P22 parkeerplaats biedt ruimte, hier kunnen brede en hoge voertuigen namelijk prima terecht. De parkeervakken zijn maar liefst 2,30 m breed en hebben geen hoogtelimiet doordat zij buiten gelegen zijn. In vergelijking met bovengenoemde garages, lijkt deze locatie klein met 123 plekken. U kunt hier parkeren vanaf € 79,- per week en € 19 euro voor elke week daarna. Wilt u lekker lang goedkoop parkeren, dan kunt u hier gerust de auto kwijt!

p23 dusseldorf airport

P23 Parkeren Dusseldorf Airport

Deze P23 parkeerplaats grenst aan de luchthaven is beschikt dus over een uiterst goede locatie! Op slechts 10 minuten loopafstand staat u al in de terminal van Dusseldorf Airport. Hier geldt: Hoe langer u parkeert, u goedkoper het wordt! Bijvoorbeeld, 15 dagen hier parkeren kost € 88,00 euro en 22 dagen parkeren kost € 117 euro. Let op; deze prijzen zijn genoteerd tijdens het schrijven en kunnen op het moment van lezen afwijken. 

p24 dusseldorf airport

P24 & P26 Parkeren Dusseldorf Airport

Een andere geld-besparende parking zijn de P24 en P26 parkeerlocaties. Ook hier geldt dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper de prijs parkeren Dusseldorf Airport wordt. Deze parkeervoorzieningen bevinden zich niet direct op het luchthaventerrein, maar een gratis pendelbus is inbegrepen. Deze brengt u naar de luchthaven en die reis duurt slechts 3 minuten. De shuttlebus vertrekt iedere 20 minuten en dus hoeft u nooit lang te wachten. Let wel: Deze rijdt enkel tussen 15:30 tot 1:00.

p25 dusseldorf airport

P25 Parkeren Dusseldorf Airport

De parkeergarage P25 is voordelig, vanwege de goede locatie en lage prijs. Indien u hier parkeert, hoeft u slechts 2 minuten te lopen naar de terminal.  Het tarief van deze parking bedraagt € 59,00 per week en dus biedt zij de ideale mogelijkheid voor het lang parkeren Dusseldorf Airport. Neem het beste van twee werelden, door én goedkoop én dichtbij te parkeren op P25. Let wel, hier zijn slechts 365 parkeerplekken beschikbaar, dus reserveer online van te voren om zeker te zijn van een plekje!

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )