#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie!

Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 20 October 2018

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Dusseldorf is de op één na grootste luchthaven van Duitsland, tevens erg populair onder de Nederlanders! Het is niet vreemd dat parkeren hier op veel verschillende plekken kan, maar de prijsverschillen zullen u nog wel verbazen… De luchthaven van Dusseldorf zelf, heeft een ontzettend groot aanbod aan officiele parkings. Wij, bij Vliegen en Parkeren kunnen ons heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om wat overzicht te creeren, zetten wij hier alle parkings, tarieven en verschillen voor u op een rijtje! Let wel, dit zijn enkel de officele vliegveld parkeerplaatsen, voor meer informatie over andere en goedkope mogelijkheden, kijk eens in onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf tips!

Dusseldorf Airport beschikt over maar liefst 14 verschillende parkeerfaciliteiten! Wij hebben ze allemaal onderzocht en hieronder worden zij samengevat, wilt u meer informatie over een desbetreffende P-locatie? Klik dan op link in de tekst, daarin vindt u een uitgebreid informatie artikel over de locatie en extra goedkope alternatieve parkeermogelijkheden!  

P1 Parkeren Dusseldorf Airport € 34 per dag

Wilt u graag parkeren op de allerbeste spot van Dusseldorf airport? Dan bent u helemaal goed bij de P1 parking van het vliegveld. U kunt namelijk niet dichterbij parkeren dan onder Terminal 1 in de garage. Indien u gehaast bent, of niet ver wilt lopen is dit wellicht een uitstekende keuze! U bent immers slechts één liftritje van de aankomst- en vertrekhal verwijderd. Ons advies luidt: Bekijk voor het lang parkeren ook andere parkings, want zo bespaart u namelijk kosten. Komt u iemand uitzwaaien of ophalen, dan kunt u hier terecht voor € 5 euro per uur!

P2 Parkeren Dusseldorf Airport € 34 per dag

De P2 Parkeerplaats van de luchthaven, is maar liefst 24 uur per dag geopend en ligt direct tegenover Terminal 2. Dit is de ideale parkeerlocatie voor reizigers die snel willen parkeren en haast hebben. Vanwege de grote vraag naar parkeren, hangt hier wel een prijskaartje aan. Op de P2 parking kunt u terecht voor € 4,50 euro per uur. Auto’s met een maximale hoogte van 1,90 m en een breedte van 2,25 kunnen hier zonder problemen naar binnen rijden.

P3 Parkeren Dusseldorf Airport € 24,50 per dag

Vanaf P3 Dusseldorf airport, worden de prijzen van parkings een stukje aantrekkelijker. Deze garage ligt op slechts 1 minuut loopafstand van de terminal af en beschikt over maar liefst 3.335 parkeerplaatsen. Omdat de parking overdekt is, staat hoog en droog geparkeerd. Bovendien, bereikt u met de lift in no-time de vertrekhal. Deze parkeerplaats is tevens 24 uur per dag geopend en geschikt voor het lang parkeren Dusseldorf. Het parkeertarief bedraagt ongeveer € 79,00 per week en € 19,00 voor elk opvolgende week.

P3 First Class Parkeren Dusseldorf Airport € 24,50 per dag

De naam zegt het al, hier kunt u wel erg lekker luxe en hip parkeren! In de parkeergarage van P3 wordt namelijk een zeer innovatieve eersteklas parking aangeboden, welke een zeer uitzonderlijk parkeercomfort biedt. Op het laagste niveau zet u de auto in een zogenoemde transferbox. Als u niet meer in deze box bent, voert u eenvoudig uw vluchtgegevens in via een touchscreen beeld. Vervolgens wordt de auto mechanisch uit de transferbox naar de parkeerplaats gemanouvreerd. Als u uw auto wilt ophalen, wordt uw auto tijdig afgeleverd in de transferbox, zodat u niet op zoek hoeft te gaan naar de auto. Deze dienst kan zelfs online geboekt worden en kost ongeveer € 79,00 per week.

P4 & P5 Parkeren Dusseldorf Airport € 24,50 per dag

Is de P3 First Class iets te innovatief, of vindt u dit spannend? Dan kunt u kiezen voor de eenvoudige P4 en P5 parkings van vliegveld Dusseldorf. Daar is namelijk ook helemaal niets mis mee! Deze parkeergarages worden aangeboden onder de verzamelnaam ‘’Parkvogel’’. Dat is het merk waaronder de airport zelf parkings aanbiedt en verkoopt. De parkeerplaatsen bevinden zich op het luchthaventerrein, maar iets verder weg van de terminal. Met de zogenoemde ‘’Skytrain’’ wordt u binnen 2 minuten naar de terminal gebracht. Bovendien, rijdt deze trein maar liefst elke 3 minuten! Dus u hoeft nooit lang te wachten. De kosten van deze parkings bedragen ongeveer € 69,00 per week en het SkyTrain ticket is hierbij inbegrepen!

P7 Parkeren Dusseldorf Airport € 24,50 per dag

Vertrekt uw reis toevallig in Gate A? Overweeg dan zeker deze parking! Parkeergarage 7 is een prima parkeermogelijkheid, omdat zij beschikt over een bijzondere poort. Door deze overdekte voetgangersbrug bereikt u de terminal in slechts 2 minuten lopen. De P7 parking heeft 3.306 plekken ter beschikking en deze zijn extra hoog/breed: 2.50m U kunt hier voor een prijs van 79,00 per week parkeren en online reserveren is mogelijk. Zo bent u verzekerd van een plekje en kunt u lekker onbezorgd op reis. Bovendien, is het elektrisch parkeren hier mogelijk want er zijn voldoende oplaadpunten aanwezig. 

P8 Parkeren Dusseldorf Airport € 24,50 per dag

De P8 Parking is uiterst geschikt voor de reizigers onderweg naar Gate C. Deze ondergrondse parkeergarage ligt namelijk op slechts 2 minuutjes loopafstand van Gate C en is ook erg geschikt voor het geval dat u iemand komt ophalen of uitzwaaien. Voor slechts € 3,50 per uur staat uw auto hier geparkeerd. Er zijn 1.857 plekken beschikbaar, waarvan 39 plekken speciaal voor gehandicapten. Deze liggen uiteraard dichterbij de lift dan de andere plekken.

P11 & P12 Parkeren Dusseldorf Airport € 1,80 per 12 minuten

Let op! Vanaf hier zijn de parkings niet langer overdekt! Wilt u graag iemand snel afzetten of ophalen? Dan is het waarschijnlijk handiger om hier te parkeren, in plaats van op een alternatieve parkeerplaats. Vooral wanneer u meer dan € 5,- moet betalen. De parkeergarages van P11 en P12 liggen op slechts één minuutje lopen van de terminal en zijn met name geschikt om kort te parkeren. 

P13 Parkeren Dusseldorf Airport € 29,- per week

Wilt u graag goedkoop parkeren bij vliegveld Dusseldorf, dan moet u de P13 parking eens overwegen! Voor slechts € 29,- per week kunt u hier de auto kwijt. De afstand tot aan de terminal is 1,8 kilometer en P13 beschikt over maar 200 parkeerpleken. Het is daarom aanbevolen hiervoor wel een reservering te maken! De weg naar het vliegveld kan te voet worden afgelegd. Indien er ander transport gewenst is, zult u dit zelf moeten faciliteren. De P13 aanbieding is alleen online beschikbaar en te boeken! 

P22 Parkeren Dusseldorf Airport € 24,50 per dag

De P22 parkeerplaats biedt ruimte, hier kunnen brede en hoge voertuigen namelijk prima terecht. De parkeervakken zijn maar liefst 2,30 m breed en hebben geen hoogtelimiet doordat zij buiten gelegen zijn. In vergelijking met bovengenoemde garages, lijkt deze locatie klein met 123 plekken. U kunt hier parkeren vanaf € 79,- per week en € 19 euro voor elke week daarna. Wilt u lekker lang goedkoop parkeren, dan kunt u hier gerust de auto kwijt!

P23 Parkeren Dusseldorf Airport € 59,00 per week

Deze P23 parkeerplaats grenst aan de luchthaven is beschikt dus over een uiterst goede locatie! Op slechts 10 minuten loopafstand staat u al in de terminal van Dusseldorf Airport. Voor de slimmerikken die lang willen parkeren, is deze parking erg geschikt. Hier geldt: Hoe langer u parkeert, u goedkoper het wordt! Bijvoorbeeld, 15 dagen hier parkeren kost € 88,00 euro en 22 dagen parkeren kost € 117 euro.

P24 & P26 Parkeren Dusseldorf Airport € 39,00 per week

Het houdt maar niet op met de mogelijkheden… Een andere geld-besparende parking zijn de P24 en P26 parkeerlocaties. Nogmaals, ook hier geldt dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper het wordt. Deze parkeervoorzieningen bevinden zich niet direct op het luchthaventerrein, maar een gratis pendelbus is inbegrepen. Deze brengt u comfortabel naar de luchthaven en die reis duurt slechts 3 minuten. De shuttle bus, waarmee het transport gedaan wordt, vertrekt iedere 20 minuten en dus hoeft u nooit lang te wachten. Let wel: Deze rijdt enkel tussen 15:30 tot 1:00. U kunt uw parkeerplaats op deze parkings alleen vooraf en online reserveren.  

P25 Parkeren Dusseldorf Airport € 24,50 per dag

De parkeergarage P25 is voordelig, vanwege de goede locatie en lage prijs. Indien u hier parkeert, hoeft u slechts 2 minuten te lopen naar de terminal. Daarnaast, kunt u met hun goedkope tarieven wat geld besparen en dat geeft een extra centje voor tijdens de reis. Het tarief van deze parking bedraagt € 59,00 per week en dus biedt zij de ideale mogelijkheid voor het lang parkeren Dusseldorf Airport. Neem het beste van twee werelden, door én goedkoop én dichtbij te parkeren op P25. Let wel, hier zijn slechts 365 parkeerplekken beschikbaar, dus reserveer online van te voren om zeker te zijn van een plekje!

Vliegen en Parkeren, overige tips en info!

Bovenstaande informatie is verstrekt van de officiele airportpage en prijzen zijn gebaseerd op de week van 3 november tot en met 10 november 2018. Klik op de logo’s voor meer informatie over de officiele P-parkeerplaats. Wilt u lang parkeren bij Dusseldorf Airport, maar met oog op uw portemonnee? Dat kan, reserveer dan tijdig uw parking of kijk in onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport voor het totaal overzicht van voordeligste parkings rondom de luchthaven. Dit zijn overigens niet de parkings hierboven, maar de alternatieve parkeervoorzieningen in de buurt. Omdat deze geen eigendom van Dusseldorf Airport zijn, betaalt u hier vaak minder voor dezelfde service en/of locatie. Voor alle parkeermogelijkheden in de buurt van vliegveld Dusseldorf, kunt u terecht op de Dusseldorf Airport pagina. Wilt u graag bij een ander vliegveld parkeren, bekijk dan eenvoudig het volledige overzicht aan parkeerfaciliteiten op onze website Vliegen en Parkeren. Wij maken onderscheid in het valet- en shuttle parkeren, wat deze parkeervormen inhouden leest u op de pagina over parkeervormen. Samen met u gaan we graag op zoek naar uw persoonlijke ideale parking! Bel, contact of app gerust onze gratis klantenservice, want wij helpen u graag op weg…

Meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, lees meer over Vliegen en Parkeren op de pagina ‘over ons’ of kijk in de FAQ voor veelgestelde vragen. Veel reisplezier!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )