#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 02 Apr 2019

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Dusseldorf is de op één na grootste luchthaven van Duitsland en tevens erg populair onder de Nederlanders! Het is niet vreemd dat parkeren hier op veel verschillende plekken kan, maar de prijsverschillen zullen u nog wel verbazen. De luchthaven van Dusseldorf, heeft een ontzettend groot aanbod aan officiele parkings. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat hierdoor parkeren Dusseldorf Airport chaotisch kan overkomen. Om wat overzicht te creeren, zetten wij hier alle parkings, tarieven parkeren Dusseldorf Airport en verschillen voor u op een rijtje! 

Dusseldorf Airport beschikt over maar liefst 14 verschillende parkeerfaciliteiten! Wij hebben ze allemaal onderzocht en hieronder worden zij samengevat en vindt u parkeren Dusseldorf Airport kosten in een handig overzicht. Wilt u meer informatie over een desbetreffende P-locatie? Klik dan op link in de tekst, daarin vindt u een uitgebreid informatie artikel over de locatie en extra goedkope alternatieve parkeermogelijkheden! Hieronder vindt u een handig overzicht van de parkeerkosten Dusseldorf Airport. Goed om te weten vooraf is dat hierin alleen de beschikare parkeerproducten in zijn toegevoegd, er zullen er dus een aantal ontbreken.


 

Prijs 8 dagen

Reserveringskosten

Reistijd lopen/shuttle

P7 / P22 Dusseldorf Airport

€ 79,00

+ € 6

2 min

P3 / P8 Dusseldorf Airport

€ 171,50

+ € 6

1 – 2 min

P24 / P26 Dusseldorf Airport

€ 39,00

+ € 3

3 min

P5 / P23 Dusseldorf Airport

€ 59,00

+ € 3

2 – 10  min

P4 Dusseldorf Airport

€ 69,00

+ € 3

2 min

First Class Dusseldorf Airport

€ 79,00

+ € 3

2 min

Parken Flughafen DUS

€ 33,00

€ 0

18 min

RelaxPark

€ 57,00

€ 0

2 min

Cleverparks

€ 59,00

€ 0

6 min

Parkexpert

€ 59,00

€ 0

6 min

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

P1 Parkeren Dusseldorf Airport

Wilt u graag parkeren op een mooie locatie van Dusseldorf airport? Dan bent u helemaal goed bij de P1 parking van het vliegveld. U kunt namelijk niet dichterbij parkeren dan onder Terminal 1 in de garage. Indien u gehaast bent, of niet ver wilt lopen is dit wellicht een uitstekende keuze! U bent immers slechts één liftritje van de aankomst- en vertrekhal verwijderd. Ons advies luidt: Bekijk voor het parkeren ook naar andere parkings, want zo bespaart u namelijk kosten. Komt u iemand uitzwaaien of ophalen, dan kunt u hier terecht voor € 5 euro per uur!

P2 Parkeren Dusseldorf Airport

De P2 Parkeerplaats van de luchthaven, is maar liefst 24 uur per dag geopend en ligt direct tegenover Terminal 2. Dit is de ideale parkeerlocatie voor reizigers die snel willen parkeren en haast hebben. Vanwege de grote vraag naar parkeren, zijn de kosten parkeren Dusseldorf Airport ook hoog. Op de P2 parking kunt u terecht voor € 4,50 euro per uur. Auto’s met een maximale hoogte van 1,90 m en een breedte van 2,25 kunnen hier zonder problemen naar binnen rijden.

P3 & P3 First Class Parkeren Dusseldorf Airport

Vanaf P3 Dusseldorf airport, worden de prijzen van parkings een stukje aantrekkelijker. Deze garage ligt op slechts 1 minuut loopafstand van de terminal af en beschikt over maar liefst 3.335 parkeerplaatsen. Omdat de parking overdekt is, staat hoog en droog geparkeerd. Bovendien, bereikt u met de lift in no-time de vertrekhal. Deze parkeerplaats is tevens 24 uur per dag geopend en geschikt voor het lang parkeren Dusseldorf. Het parkeertarief bedraagt ongeveer € 79,00 per week en € 19,00 voor elk opvolgende week. De P3 First Class is zeer luxe, op het laagste niveau zet u de auto in een zogenoemde transferbox. Als u niet meer in deze box bent, voert u eenvoudig uw vluchtgegevens in via een touchscreen beeld. Vervolgens wordt de auto mechanisch uit de transferbox naar de parkeerplaats gemanouvreerd. Deze dienst kan zelfs online geboekt worden en kost ongeveer € 79,00 per week.

P4 & P5 Parkeren Dusseldorf Airport

Is de P3 First Class iets te innovatief, of vindt u dit spannend? Dan kunt u kiezen voor de eenvoudige P4 en P5 parkings van vliegveld Dusseldorf. Daar is namelijk ook helemaal niets mis mee! Deze parkeergarages worden aangeboden onder de verzamelnaam ‘’Parkvogel’’. Dat is het merk waaronder de airport zelf parkings aanbiedt en verkoopt. De parkeerplaatsen bevinden zich op het luchthaventerrein, maar iets verder weg van de terminal. Met de zogenoemde ‘’Skytrain’’ wordt u binnen 2 minuten naar de terminal gebracht. Bovendien, rijdt deze trein maar liefst elke 3 minuten! Dus u hoeft nooit lang te wachten. De kosten van deze parkings bedragen ongeveer € 69,00 per week en het SkyTrain ticket is hierbij inbegrepen!

P7 Parkeren Dusseldorf Airport

Vertrekt uw reis toevallig in Gate A? Overweeg dan zeker deze parking! Parkeergarage 7 is een prima parkeermogelijkheid, omdat zij beschikt over een bijzondere poort. Door deze overdekte voetgangersbrug bereikt u de terminal in slechts 2 minuten lopen. De P7 parking heeft 3.306 plekken ter beschikking en deze zijn extra hoog/breed: 2.50m U kunt hier voor een prijs van 79,00 per week parkeren en online reserveren is mogelijk. Zo bent u verzekerd van een plekje en kunt u lekker onbezorgd op reis. Bovendien, is het elektrisch parkeren hier mogelijk want er zijn voldoende oplaadpunten aanwezig. 

P8 Parkeren Dusseldorf Airport

De P8 Parking is uiterst geschikt voor de reizigers onderweg naar Gate C. Deze ondergrondse parkeergarage ligt namelijk op slechts 2 minuutjes loopafstand van Gate C en is ook erg geschikt voor het geval dat u iemand komt ophalen of uitzwaaien. Voor slechts € 3,50 per uur staat uw auto hier geparkeerd. Er zijn 1.857 plekken beschikbaar, waarvan 39 plekken speciaal voor gehandicapten. Deze liggen uiteraard dichterbij de lift dan de andere plekken.

P11 & P12 Parkeren Dusseldorf Airport

Let op! Vanaf hier zijn de parkings niet langer overdekt! Wilt u graag iemand snel afzetten of ophalen? Dan is het waarschijnlijk handiger om hier te parkeren, in plaats van op een alternatieve parkeerplaats. Vooral wanneer u meer dan € 5,- moet betalen. De parkeergarages van P11 en P12 liggen op slechts één minuutje lopen van de terminal en zijn met name geschikt om kort te parkeren. 

P13 Parkeren Dusseldorf Airport

In dit overzicht van de parkeerkosten Dusseldorf, dan moet u de P13 parking eens overwegen! Voor slechts € 29,- per week kunt u hier de auto kwijt. De afstand tot aan de terminal is 1,8 kilometer en P13 beschikt over maar 200 parkeerpleken. Het is daarom aanbevolen hiervoor wel een reservering te maken! De weg naar het vliegveld kan te voet worden afgelegd. Indien er ander transport gewenst is, zult u dit zelf moeten faciliteren. De P13 aanbieding is alleen online beschikbaar en te boeken! 

P22 Parkeren Dusseldorf Airport

De P22 parkeerplaats biedt ruimte, hier kunnen brede en hoge voertuigen namelijk prima terecht. De parkeervakken zijn maar liefst 2,30 m breed en hebben geen hoogtelimiet doordat zij buiten gelegen zijn. In vergelijking met bovengenoemde garages, lijkt deze locatie klein met 123 plekken. U kunt hier parkeren vanaf € 79,- per week en € 19 euro voor elke week daarna. Wilt u lekker lang goedkoop parkeren, dan kunt u hier gerust de auto kwijt!

P23 Parkeren Dusseldorf Airport

Deze P23 parkeerplaats grenst aan de luchthaven is beschikt dus over een uiterst goede locatie! Op slechts 10 minuten loopafstand staat u al in de terminal van Dusseldorf Airport. Voor de slimmerikken die lang willen parkeren, is deze parking erg geschikt. Hier geldt: Hoe langer u parkeert, u goedkoper het wordt! Bijvoorbeeld, 15 dagen hier parkeren kost € 88,00 euro en 22 dagen parkeren kost € 117 euro.

P24 & P26 Parkeren Dusseldorf Airport

Het houdt maar niet op met de mogelijkheden… Een andere geld-besparende parking zijn de P24 en P26 parkeerlocaties. Nogmaals, ook hier geldt dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper de prijs parkeren Dusseldorf Airport wordt. Deze parkeervoorzieningen bevinden zich niet direct op het luchthaventerrein, maar een gratis pendelbus is inbegrepen. Deze brengt u comfortabel naar de luchthaven en die reis duurt slechts 3 minuten. De shuttle bus, waarmee het transport gedaan wordt, vertrekt iedere 20 minuten en dus hoeft u nooit lang te wachten. Let wel: Deze rijdt enkel tussen 15:30 tot 1:00. U kunt uw parkeerplaats op deze parkings alleen vooraf en online reserveren.  

P25 Parkeren Dusseldorf Airport

De parkeergarage P25 is voordelig, vanwege de goede locatie en lage prijs. Indien u hier parkeert, hoeft u slechts 2 minuten te lopen naar de terminal. Daarnaast, kunt u met hun goedkope tarieven wat geld besparen en dat geeft een extra centje voor tijdens de reis. Het tarief van deze parking bedraagt € 59,00 per week en dus biedt zij de ideale mogelijkheid voor het lang parkeren Dusseldorf Airport. Neem het beste van twee werelden, door én goedkoop én dichtbij te parkeren op P25. Let wel, hier zijn slechts 365 parkeerplekken beschikbaar, dus reserveer online van te voren om zeker te zijn van een plekje!

Parken Flughafen DUS

Parken Flughafen DUS is onze meest voordelige parkeeraanbieder. Hier parkeert u in de vorm van shuttle parking en de reistijd bedraagt ongeveer 18 minuten. Wanneer u vanuit Nederland rijdt ligt de parking precies op de route dus zijn de 18 minuten makkelijk te verwaarlozen. Uw auto staat daarnaast op een mooie parkeerplaats met uitstekende beveiliging, service en faciliteiten. 

RelaxPark

Wanneer u parkeert bij RelaxPark dan heeft u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. U kunt namelijk zowel shuttle- als valet parkeren en beide ook nog eens overdekt! De service is 24/7 beschikbaar en de parkeerplaats is uitstekend beveiligd.

CleverParks

Parkeren bij Cleverparks is zoals de naam al doet vermoeden een slimme keuze. Deze parking biedt zowel shuttle- als valet parking aan. U kunt hier ook tegen een meeprijs uw sleutel behouden tijdens uw reis. Dit kan natuurlijk alleen in combinate met shuttle parking.

Park Expert

Bij Park Expert wordt u geholpen door echte parkeerexperts. De shuttle- en valetservice zijn beide 24/7 beschikbaar. U kunt, tegen meerprijs, uw sleutels behouden tijdens uw reis. Uw auto staat op een uitstekend beveiligde parkeerplaats met voldoende faciliteiten en goede service!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )