P24 en P26 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P24-P26

Gaat u op vakantie vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar meer informatie omtrent het parkeren Vliegveld Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerplaatsen P24 Düsseldorf en P26 Düsseldorf en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Wilt u parkeren bij P24 Dusseldorf of P26 Dusseldorf? Klik op de links en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P24 Dusseldorf of P26 Dusseldorf?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P24 en P26 Dusseldorf

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P24 Düsseldorf AirportNiet beschikbaar
n.v.t.
Loopafstand
> 15 min
Reserveer
P26 Düsseldorf AirportNiet beschikbaar
n.v.t.
Loopafstand
> 15 min
Reserveer
Weltparking€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
Parkgarant€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
ParkinDUS € 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Universum Parking€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer
SpotPark€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
> 2 min
Reserveer
Parken Flughafen DUS€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

 

 

Alle informatie over P24 Dusseldorf

P24 Dusseldorf Airport

U parkeert op loopafstand vanaf de luchthaven. Düsseldorf P24 is één van de goedkoopste parkeeroptie, mede omdat het terrein op maar liefst 15 minuten loopafstand ligt van de terminals. U bent na het parkeren dus nog wel even aan het sjouwen met uw koffers. De parkeerplaats P24 biedt plaats aan maar liefst 1.100 auto's, waarvan meerdere invalide parkeerplaatsen en heeft geen maximale inrijhoogte.

U kunt enkel online een parkeerplaats reserveren en betaalt hierbij € 3,00 extra reserveringskosten. De parkeerplaats is 24/7 geopend, u kunt dus ook 's nachts parkeren. Dusseldorf Airport P24 bevindt zich op de Frachtstraße 25 - 40474 Düsseldorf.

 • Parkeerplaats: Onoverdekte parkeerplaats
 • Service: Parkeren op loopafstand
 • Prijs: € 52,00 - 8 dagen
 • Reistijd: 15 minuten
 • Aantal plaatsen: 1.100 voertuigen
 • Openingstijden: 24/7
 • Extra: Invalide parkeerplaatsen


Boek P24 Dusseldorf online →

 

 

Alle informatie over P26 Dusseldorf

P26 Dusseldorf Airport

Bij P26 Dusseldorf parkeert u in combinatie met een shuttleservice die u in 3 minuten naar de luchthaven brengt en om de 20 minuten vertrekt. De parkeerplaats P26 heeft een iets lager aantal parkeerplaatsen, namelijk 750, en er zijn geen invalide parkeerplaatsen beschikbaar.

Ook hier is geen maximale inrijhoogte en kunt u de reservering enkel online voltooien tegen € 3,00 extra reserveringskosten. De parkeerplaats en shuttleservice zijn net als bij P24 Dusseldorf 24/7 geopend en beschikbaar. Dusseldorf Airport P26 bevindt zich op de Kiesheckerweg 100 - 40468 Düsseldorf. 

 • Parkeerplaats: Onoverdekte parkeerplaats
 • Service:Shuttleservice
 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Reistijd: 3 minuten
 • Interval bussen: Om de 20 minuten
 • Aantal plaatsen: 750 voertuigen
 • Openingstijden: 24/7


Boek P26 Dusseldorf online →

 

 

Meer informatie over de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig de tarieven en faciliteiten van P24 en P26 vergelijken met een aantal alternatieve parkeeraanbieders. Het is te zien dat P24 een stuk voordeliger is dan de overige opties, dit komt mede door de parkeerservice waarbij u 15 minuten moet lopen. Op het moment van schrijven was P26 helaas niet beschikbaar. 

In tegenstelling tot andere Dusseldorf Airport parkings, liggen P24 en P26 verderweg van de luchthaven gevestigd. Dit maakt de parkeertarieven aantrekkelijker dan die van de P-locaties vlak voor de deur. Echter, deze laaggeprijsde parkeerplaatsen zijn zeer gewild en daarom schaars. Belangrijk om te weten: de parkeerplaatsen P24 en P26 hebben aantrekkelijke parkeertarieven, maar zijn vaak volgeboekt wegens beperkte ruimte. Vooral in de zomermaanden, met hoge drukte op de luchthaven, is het moeilijk om hier een parking te scoren.

 

 

Meer informatie over de alternatieve parkeermogelijkheden

Wij geven u graag een duidelijk overzicht van de parkeermogelijkheden rondom de luchthaven van vertrek, dus ook van Dusseldorf Airport. Mede hierom hebben wij een schematische weergave van alle officiële parkeerplaatsen gemaakt, zo kunt u eenvoudig zien waar alle parkeerplaatsen gevestigd zitten en hoe de infrastructuur rondom de luchthaven geregeld is. In deze afbeelding zijn P24 en P26 groen gemaakt, zo ziet u eenvoudig waar deze parkeerplaatsen gelokaliseerd zitten ten opzichte van de terminals. 

De alternatieve parkeermogelijkheden zitten gevestigd om en nabij de luchthaven. U vindt de adresgegevens van een aanbieder door de specifieke webpagina van de aanbieder te bezoeken. Allereerst vindt u het beschikbare parkeeraanbod door Dusseldorf Airport en uw reisdata te selecteren. Klik vervolgens op 'Zoeken' en wij tonen u direct ons beschikbare aanbod. U komt meer over een provider te weten door op 'Uitgebreide Info' te klikken. Op deze providerpagina's vindt u foto's van de parkeerplaats, onze klantreviews, adresgegevens en nog veel meer. Zo weet u precies wat u kunt verwachten voor u een reservering maakt en op deze manier een weloverwogen keuze maken. 

Parkeren bij Dusseldorf Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

 

Disclaimer

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P24 Düsseldorf en P26 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand september 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving