Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P24 en P26 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P24-P26

Gaat op vakantie vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar het parkeren Vliegveld Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerplaatsen P24, P26 en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Let op: P24 en P26 Dusseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

De Parkeertarieven van P24 Dusseldorf en P26 Dusseldorf

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdReserverings-
kosten

Alternatieve Parkeermogelijkheden

ParkenFlughafenDUS Neuss€ 32,00€ 4,00Shuttle18 min-
ParkenFlughafenDUS Kieshecker€ 35,00€ 4,38Shuttle5 min-
Park & Fly€ 36,00€ 4,50Shuttle3 min-
Parktplatz DUS Valet€ 38,00€ 4,75Valet0 min-
Easy Parking DUS€ 39,00€ 4,88Valet0 min-

P24 Dusseldorf & P26 Dusseldorf

P24 Düsseldorf€ 44,00€ 5,50Shuttle3 min+ € 3,00
P26 Düsseldorf€ 44,00€ 5,50Shuttle3 min+ € 3,00

 

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig de tarieven en faciliteiten van P24 en P26 vergelijken met een aantal alternatieve parkeeraanbieders. Ondanks dat P24 Dusseldorf en P26 Dusseldorf de meest voordelige officiële parkeerplaatsen zijn, zijn ze nog steeds prijziger dan het extern gelegen aanbod. U kunt namelijk tot € 15,45 besparen op dezelfde termijn van 8 dagen parkeren. 

In tegenstelling tot andere Dusseldorf Airport parkings, liggen P24 en P26 verderweg van de luchthaven gevestigd. Dit maakt de parkeertarieven aantrekklijker dan die van de P-locaties vlak voor de deur. Echter, deze laaggeprijsde parkeerplaatsen zijn zeer gewild en daarom schaars. Belangrijk om te weten: De parkeerplaatsen P24 en P26 hebben aantrekkelijke parkeertarieven, maar zijn vaak volgeboekt wegens beperkte ruimte. Vooral in de zomermaanden, met hoge drukte op de luchthaven, is het moeilijk om hier een parking te scoren.

 

P24 Dusseldorf AirportParkeren bij P24 Dusseldorf

U parkeert in combinatie met een shuttleservice, hiermee bent u 3 minuten onderweg en de shuttlebussen vertrekken iedere 20 minuten. De parkeerplaats P24 biedt plaats aan maar liefst 1.155 auto's, waarvan 2 invalide parkeerplaatsen, en heeft geen maximale inrijhoogte. U kunt enkel online een parkeerplaats reserveren en betaalt hierbij € 3,00 extra reserveringskosten. De parkeerplaats is 24/7 geopend, u kunt dus ook 's nachts parkeren. Dusseldorf Airport P24 bevindt zich op de Frachtstraße 25 - 40474 Düsseldorf.

 

P26 Dusseldorf AirportParkeren bij P26 Dusseldorf

Ook hier parkeert u in combinatie met een shuttleservice die u in 3 minuten naar de luchthaven brengt en om de 20 minuten vertrekt. De parkeerplaats P26 heeft een iets lager aantal parkeerplaatsen, namelijk 750, er zijn geen invalide parkeerplaatsen beschikbaar. Ook hier is geen maximale inrijhoogte en kunt u de reservering enkel online voltooien tegen € 3,00 extra reserveringskosten. De parkeerplaats en shuttleservice zijn net als bij P24 24/7 geopend en beschikbaar. Dusseldorf Airport P26 bevindt zich op de Kiesheckerweg 100 - 40468 Düsseldorf. 

 

Overzicht van de parkeermogelijkheden rondom Düsseldorf AirportP24 en P26 Dusseldorf Airport

Wij geven u graag een duidelijk overzicht van de parkeermogelijkheden rondom de luchthaven van vertrek, dus ook van Dusseldorf Airport. Mede hierom hebben wij een schematische weergave van alle officiële parkeerplaatsen gemaakt, zo kunt u eenvoudig zien waar alle parkeerplaatsen gevestigd zitten en hoe de infrastructuur rondom de luchthaven geregeld is. In deze afbeelding zijn P24 en P26 groen gemaakt, zo ziet u eenvoudig waar deze parkeerplaatsen gelokaliseerd zitten ten opzichte van de terminals. 

De alternatieve parkeermogelijkheden zitten gevestigd om en nabij de luchthaven. U vindt de adresgegevens van een aanbieder door de specifieke webpagina van de aanbieder te bezoeken. Allereerst vindt u het beschikbare parkeeraanbod door Dusseldorf Airport en uw reisdata te selecteren. Klik vervolgens op 'Zoeken' en wijn tonen u direct ons beschikbare aanbod. U komt meer over een provider te weten door op 'Uitgebreide Info' te klikken. Op deze providerpagina's vindt u foto's van de parkeerplaats, onze klantreviews, adresgegevens en nog veel meer. Zo weet u precies wat u kunt verwachten voor u een reservering maakt en op deze manier een weloverwogen keuze maken. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode maart 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.
  • P24 Vliegveld Dusseldorf en P26 Vliegveld Dusseldorf zijn niet via onze website te reserveren

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker