P2 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P2

Gaat u vliegen vanaf Dusseldorf Airport en bent u op zoek naar meer informatie betreft het parkeren Dusseldorf Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerplaats P2 Dusseldorf Airport, van de parkeertarieven tot aan een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces.

Wilt u parkeren bij P2 Dusseldorf Airport? Klik op de link en reserveer eenvoudig en voordelig uw parkeerplaats direct online!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P2 Düsseldorf Airport
€ 145,00 - week
€ 18,13 - dag
Lopen
2 min
Meer info
Weltparking€ 41,00 - week
€ 5,12 - dag
Shuttle
6 min
Meer info
DUS Valet€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Valet
0 min
Meer info
Valet Parking DUS€ 45,00 - week
€ 5,62 - dag
Valet
0 min
Meer info
Safe Park€ 55,00 - week
€ 6,87 - dag
Shuttle
15 min
Meer info
Park Stabil - Valet€ 69,00 - week
€ 8,62 - dag
Valet
0 min
Meer info

 

Alle informatie over P2 Dusseldorf

P2 DusseldorfDe parkeerplaats van P2 Düsseldof Airport bevindt zich op slechts 2 minuten lopen vanaf de terminal. Dit is een van de grootste voordelen van de P2 locatie. Het comfort gaat helaas wel gepaard met een prijskaartje, dit kunt u eenvoudig zien in de prijstabel hierboven.

Boek P2 Dusseldorf online →

 

Het parkeerproces

Op de dag van vertrek rijdt u simpelweg naar het adres van het parkeerterrein. Eenmaal rondom de luchthaven wordt ieder parkeerterrein duidelijk weergegeven op de bewegwijzering. Indien u online heeft gereserveerd dan betreed u het terrein middels kentekenherkenning. Vervolgens kunt uw auto parkeren en te voet door naar de luchthaven.

Houd er rekening mee dat hiervoor een toegangsbewijs noodzakelijk is, die hebt u nodig bij het betreden van de parking. Wanneer u ter plaatse een kaart trekt, dan wordt u verwacht bij terugkomst te betalen bij een van de betaalautomaten. 

 

Het parkeerterrein

In totaal heeft de parkeerfaciliteit plaats voor 789 auto’s met een maximale hoogte van 1,90m en een breedte van 2,25m. P2 Düsseldorf Airport is voorzien van overdekte parkeervakken, omdat het over een parkeergarage gaat. Daarnaast is de parkeergarage eenvoudig te bereiken via de A44, u kunt de borden naar de luchthaven volgen. Later moet u de borden van Kiss & Fly aanhouden. 

 

De service samengevat

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (2 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Adres: Terminal Ring 2 - 40474 Düsseldorf
  • Plaats voor 789 voertuigen
  • 24/7 geopend
  • Max. inrijhoogte 1,90 meter
  • Max. breedte 2,25 meter
  • Invalide parkeerplaatsen beschikbaar

Boek P2 Dusseldorf online →

 

Meer info over de parkeertarieven

Zoals hierboven kort geïntroduceerd, zijn de tarieven van P2 parkeren Vliegveld Düsseldorf aan de hoge kant. Als u voor een korte termijn wilt parkeren, valt de Dusseldorf P2 voorziening te overwegen. De kosten bedragen namelijk € 4 per uur en € 26 per dag. P2 Dusseldorf is dus met name interessant voor vliegreizigers die een weekendje weggaan, of slechts iemand komen ophalen en/of wegbrengen. 

Zoals u zelf kunt zien kunt u al snel tientallen euro’s besparen, ten opzichte van Dusseldorf Airport P2, indien u voor een van de andere opties kiest. Hierbij kunt u voor uzelf afwegen wat belangrijker is; een gemakkelijk parkeerproces of lage parkeertarieven. Waar u bij P2 Düsseldorf simpelweg parkeert op loopafstand, parkeert u bij de andere parkeermogelijkheden met een shuttleservice. Dit is een gemakkelijke, maar tijdsintensievere manier van parkeren.

Wilt u parkeren bij Dusseldorf Airport en wilt u graag de mogelijkheden vergelijken? Klik dan op de onderstaande button! Selecteer vervolgens uw aankomst- en terugkomstdata, inclusief de verwachte tijden, en vergelijk het parkeeraanbod. U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren. Na het afronden van een reservering ontvangt u een bevestiging/voucher per mail. 

 

Disclaimer

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P2 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juli 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving