Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P2 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P2

Gaat u vliegen vanaf Dusseldorf Airport en wilt u meer informatie betreft het parkeren Dusseldorf Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerplaats P2 Dusseldorf Airport.

Let op: P2 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

 

De Parkeertarieven van P2 Dusseldorf

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdReserverings-
kosten

Budget Parkeeraanbieders

ParkenFlughafenDUS Neuss€ 32,00€ 4,00Shuttle18 min-
ParkenFlughafenDUS Kieshecker€ 35,00€ 4,38Shuttle5 min-
Park & Fly€ 36,00€ 4,50Shuttle3 min-
Parkplatz DUS Valet€ 38,00€ 4,75Valet0 min-
Easy Parking DUS€ 39,00€ 4,88Valet0 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

P2 Dusseldorf€ x€ xLoopafstand2 min+ € 3,00

 

Let op: P2 Dusseldorf Airport is op het moment van schrijven niet beschikbaar.

Zoals hierboven kort geïntroduceerd, zijn de tarieven van P2 parkeren Vliegveld Düsseldorf aan de hoge kant. Als u voor een korte termijn wilt parkeren, valt is de Dusseldorf P2 voorziening te overwegen. De kosten per uur bedragen namelijk € 4,00 per uur en € 26,00 per dag. P2 Dusseldorf is dus met name interessant voor vliegreizigers die een weekendje weg gaan, of slechts iemand komen ophalen/wegbrengen. 

Er zijn tal van alternatieven voor P2 Dusseldorf, u vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdatum te selecteren en op zoeken te klikken. Hieronder vindt u een klein overzicht van de parkeermogelijkheden.

Zoals u zelf kunt zien, kunt u al snel tientallen euro’s besparen ten opzichte van Dusseldorf Airport P2. Bovendien, is het valet parkeren een erg luxe manier van parkeren. Hierbij hoeft u namelijk ook niet met uw bagage te zeulen. U rijdt direct naar de terminal van Dusseldorf, waar een chauffeur uw voertuig komt overnemen en bij terugkomst wordt uw auto weer teruggebracht. Met het shuttle parkeren bent u iets langer onderweg, maar geniet u van dezelfde voordelige parkeertarieven.

 

Alle informatie over P2 DusseldorfP2 Dusseldorf Airport

De parkeerplaats van P2 Düsseldof Airport bevindt zich op slechts 2 minuten lopen vanaf de terminal. Dit is een van de grootste voordelen van de P2 locatie. Het comfort gaat helaas wel gepaard met een prijskaartje, dit kunt u eenvoudig zien in de tabel verderop in dit artikel.

P2 Düsseldorf Airport is voorzien van overdekte parkeervakken, omdat het over een parkeergarage gaat. Daarnaast, is de parkeergarage eenvoudig te bereiken via de A44. U kunt de borden naar de luchthaven volgen. Later moet u de borden van Kiss & Fly aanhouden. Houd er rekening mee dat hiervoor een toegangsbewijs noodzakelijk is, die hebt u nodig bij het betreden van de parking.

In totaal heeft de parkeerfaciliteit plaats voor 789 auto’s met een maximale hoogte van 1,90m en een breedte van 2,25m.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020.
  • De prijzen van P2 Dusseldorf komen van de officiële Dusseldorf Airport website.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker