P4 en P5 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P4-P5

Wilt u meer weten over het Dusseldorf Airport parkeren en bent u op zoek naar meer informatie over P4 Dusseldorf en P5 Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij u alles over beide parkeergarages en lichten we meer informatie toe over wat goedkopere alternatieve parkeermogelijkheden. 

Wilt u parkeren bij P4 Dusseldorf of P5 Dusseldorf? Klik op de links en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P4 Düsseldorf Airport
€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
SkyTrain
9 min
Meer info
P5 Düsseldorf Airport
€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
SkyTrain
9 min
Meer info
Weltparking€ 41,00 - week
€ 5,12 - dag
Shuttle
6 min
Meer info
Flug-Park€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Shuttle
10 min
Meer info
Perfect Park€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Valet
0 min
Meer info
Deluxe Valet Parking€ 49,00 - week
€ 6,12 - dag
Valet
0 min
Meer info
Valet Parking DUS€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Valet
0 min
Meer info

 

Alle informatie over P4 Dusseldorf Airport

P4 Dusseldorf Airport

Wilt u parkeren P4 Dusseldorf? Dan is er in ieder geval genoeg plaats. De parkeerplaats beschikt over maar liefst 3.000 overdekte parkeerplaatsen en behoort daarmee tot een van de grootste parkeergarages van Düsseldorf Airport. Bij deze parkeerplaats parkeert u in combinatie met een unieke transfermethode. 

Het vliegveld heeft namelijk de ‘SkyTrain’ (letterlijk: luchttrein) voor u ontwikkeld. De trein vertrekt iedere 3 tot 7 minuten vanuit Dusseldorf P4 naar de terminal en de reis duurt slechts 2 minuten. De parkeervakken zijn 2,25 meter breed en de ingangshoogte van de garage is beperkt tot 2,10 meter. In totaal beschikt Dusseldorf P4 over 60 invalidenparkeerplaatsen en de parking is 24/7 geopend!

 • Parkeerplaats: Overdekte parkeerplaats
 • Service: Parkeren incl. SkyTrain
 • Prijs: € 95,00 - 8 dagen
 • Reistijd: 9 minuten

Boek P4 Dusseldorf online →

 

Alle informatie over P5 Dusseldorf Airport

P5 Dusseldorf Airport

Het parkeren P5 Dusseldorf lijkt bijzonder veel op dat van de P4 parking. De garages liggen namelijk tegenover elkaar en tevens is Dusseldorf P5 volledig overdekt. Er geldt dan ook een maximale inrijhoogte van 2,10m. De parkeergarage heeft 3.013 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 40 speciaal voor invaliden. Ook hier verloopt de transfer naar de terminal via de SkyTrain.

Met een breedte van 2,50 meter zijn de parkeervakken iets breder dan normaal. Een laatste verschil is dat de Dusseldorf Airport P5 locatie beschikt over oplaadstations voor elektrische auto’s, deze zijn gevestigd op de begane grond in de garage. Let op: Deze zijn niet online te reserveren. Wilt u gebruik maken van een oplaadstation, dan moet u erop gokken dat er een parkeerplaats beschikbaar is. 

 • Parkeerplaats: Overdekte parkeerplaats
 • Service: Parkeren incl. SkyTrain
 • Prijs: € 85,00 - 8 dagen
 • Reistijd: 9 minuten

Boek P5 Dusseldorf online →

 

Samenvatting van de parkeerservice bij P4 Dusseldorf en P5 Dusseldorf

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het meest dicht bij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele parkeeraanbod bij Dusseldorf Airport, tijdens uw reisperiode!

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚠 ParkeerserviceIncl. SkyTrain
🔁 Reistijd9 minuten
🕔 Openingstijden24/7

 

Meer informatie over de parkeertarieven

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, is het eenvoudig om te besparen op uw parkeerkosten wanneer u alternatieven voor P4 Dusseldorf Airport en P5 Dusseldorf Airport overweegt. U kunt al tot € 59 besparen op een parkeertermijn van 8 dagen.

Hierbij zijn de transfertijden wellicht wat langer, maar u parkeert wel op parkeerplaatsen die net zo goed beveiligd zijn en nagenoeg dezelfde faciliteiten bieden. Bent u benieuwd naar de goedkoopste mogelijkheden? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport!

Het gehele parkeeraanbod is vele malen ruimer dan bovenstaand is beschreven. Naast de vermelde shuttleservices en de enkele valetservices zijn er nog tal van parkeeraanbieders met dezelfde services. Hierbij is de reistijd nog korter dan die van P4 en P5! Selecteer bovenaan deze pagina simpelweg uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden, boek de gewenste parking en bespaar eenvoudig al voordat u op reis gaat! Bekijk ook eens ons artikel omtrent de parkeertarieven Dusseldorf Airport voor een handig en ruimer prijsoverzicht. 

 

Vergelijken en reserveren

Wilt u precies weten waar uw gewenste parkeeraanbieder gevestigd zit? Na het selecteren van de luchthaven en uw reisdata tonen wij ons beschikbare parkeeraanbod. In deze lijst van aanbieders kunt u op “uitgebreide info” klikken en zo komt u alles te weten over de desbetreffende aanbieder.

Hier vindt u namelijk foto's van de parkeerplaats, klantreviews, adresgegevens, en nog veel meer. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en met een onbezorgd gevoel op reis gaan. 

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Düsseldorf Airport en wilt u graag de opties online vergelijken? Klik dan op de onderstaande groene button! Selecteer uw aankomst- en terugkomstdata, inclusief de verwachte tijden, en u kunt het parkeeraanbod vergelijken.

U kunt de ideale parkeerplaats vervolgens direct online reserveren. Na het afronden van een reservering krijgt u een bevestiging/voucher toegezonden per mail. 

 

Disclaimer

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P4 Düsseldorf en P5 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juli 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.
 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving