P4 en P5 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P4-P5

Wilt u meer weten over het Dusseldorf Airport parkeren en bent u op zoek naar meer informatie over P4 Dusseldorf en P5 Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij u alles over beide parkeergarages en lichten we meer informatie toe over wat goedkopere alternatieve parkeermogelijkheden. 

Wilt u parkeren bij P4 Dusseldorf of P5 Dusseldorf? Klik op de links en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P4 Dusseldorf of P5 Dusseldorf?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P4 en P5 Dusseldorf

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P4 Düsseldorf Airport€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
SkyTrain
> 9 min
Reserveer
P5 Düsseldorf Airport€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
SkyTrain
> 9 min
Reserveer
Welt Parking
€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag
Shuttle
> 9 min
Reserveer
Park for Flight
€ 59,00 - week
€ 7,38 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
Park Stabil
€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
Park & Fly Dusseldorf
€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
RelaxPark SpotPark€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
> 2 min
Reserveer
RelaxPark Valet SpotPark Valet€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
ParkenFlughafenDUS€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

 

Alle informatie over P4 Dusseldorf Airport

P4 Dusseldorf Airport

Wilt u parkeren P4 Dusseldorf? Dan is er in ieder geval genoeg plaats. De parkeerplaats beschikt over maar liefst 3.000 overdekte parkeerplaatsen en behoort daarmee tot een van de grootste parkeergarages van Düsseldorf Airport. Bij deze parkeerplaats parkeert u in combinatie met een unieke transfermethode. 

Het vliegveld heeft namelijk de ‘’SkyTrain’’ (letterlijk: luchttrein) voor u ontwikkeld. De trein vertrekt iedere 3 tot 7 minuten vanuit Dusseldorf P4 naar de terminal en de reis duurt slechts 2 minuten. De parkeervakken zijn 2,25 meter breed en de ingangshoogte van de garage is beperkt tot 2,10 meter. In totaal beschikt Dusseldorf P4 over 60 invalidenparkeerplaatsen en de parking is 24/7 geopend!

 • Parkeerplaats: Overdekte parkeerplaats
 • Service: Parkeren incl. SkyTrain
 • Prijs: € 85,00 - 8 dagen
 • Reistijd: 2 minuten


Boek P4 Dusseldorf online →

 

 

Alle informatie over P5 Dusseldorf Airport

P5 Dusseldorf Airport

Het parkeren P5 Dusseldorf lijkt bijzonder veel op dat van de P4 parking. De garages liggen namelijk tegenover elkaar en tevens is Dusseldorf P5 volledig overdekt. De parkeergarage heeft 3.013 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 40 speciaal voor invaliden. Ook hier verloopt de transfer naar de terminal via de SkyTrain.

Met een breedte van 2,50 meter zijn de parkeervakken iets breder dan normaal. Een laatste verschil is dat de Dusseldorf Airport P5 locatie beschikt over oplaadstations voor elektrische auto’s, deze zijn gevestigd op de begane grond in de garage. Let op: Deze zijn niet online te reserveren. Wilt u gebruik maken van een oplaadstation, dan moet u erop gokken dat er een parkeerplaats beschikbaar is. 

 • Parkeerplaats: Overdekte parkeerplaats
 • Service: Parkeren incl. SkyTrain
 • Prijs: € 75,00 - 8 dagen
 • Reistijd: 2 minuten


Boek P5 Dusseldorf online →

 

 

Samenvatting van de parkeerservice bij P4 Dusseldorf en P5 Dusseldorf

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele parkeeraanbod bij Dusseldorf Airport, tijdens uw reisperiode!

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚠 ParkeerserviceIncl. SkyTrain
🔁 Reistijd2 minuten
🕔 Openingstijden24/7

 

 

Meer informatie over de parkeertarieven

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, is het eenvoudig om te besparen op uw parkeerkosten wanneer u alternatieven voor P4 Dusseldorf Airport en P5 Dusseldorf Airport overweegt. U kunt al tot € 28,00 besparen op een parkeertermijn van 8 dagen. Hierbij zijn de transfertijden wellicht wat langer, maar u parkeert wel op parkeerplaatsen die net zo goed beveiligd zijn en nagenoeg dezelfde faciliteiten bieden. Bent u benieuwd naar de goedkoopste mogelijkheden? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport!

Het gehele parkeeraanbod is vele malen ruimer dan bovenstaand is beschreven. Naast de vermelde shuttleservices en de enkele valetservices zijn er nog tal van parkeeraanbieders met dezelfde services. Hierbij is de reistijd nog korter dan die van P4 en P5! Selecteer bovenaan deze pagina simpelweg uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden, boek de gewenste parking en bespaar eenvoudig al voordat u op reis gaat! Bekijk ook eens ons artikel omtrent de parkeertarieven Dusseldorf Airport voor een handig en ruimer prijsoverzicht. 

 

 

Overzicht van de Alternatieve Parkeermogelijkheden

Wij geven u graag in alle opzichten een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en in dit geval de locaties. De alternatieve mogelijkheden zijn allen rondom en nabij de luchthaven gevestigd.

 

Shuttle

Blauw shuttlebusjeDüsseldorf Airport kent veel alternatieve parkings die gevestigd zijn rondom de luchthaven. Door het grote aanbod is er ook veel prijsconcurrentie, waardoor het parkeren hier gemiddeld goedkoper is dan bij andere grote luchthavens. De meest voordelige opties bieden een parkeerplaats met shuttleservice aan. Enkele voorbeelden van deze laag geprijste aanbieders zijn Park & Fly, Campus Tiefgarage Golzheim, ParkenFlughafenDUS. Dat was nog niet al het shuttle aanbod, want ook Hive-Park, ParkinDUS en FlugParkDUS zijn bekende aanbieders. Er zijn ook parkings die zowel een shuttle- als valetservice aanbieden, zoals Spotpark, Relaxpark, Park Luxus en My-ParkDUS.

 

Valet

Blauw valet icoonNet als bij shuttle parkings is er ook bij valet parkings erg veel aanbod. U stapt uit bij de luchthaven en uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur: een makkelijke manier van parkeren met korte afhandelingstijd. Dit kan onder andere bij eerder genoemde parkings zoals Park & Fly Valet, Spotpark Valet, Relaxpark Valet, Park Luxus, My-ParkDUS Valet,  Er zijn ook een aantal parkeeraanbieders die alleen een valetservice aanbieden, zoals Deluxe Valet Parking, Perfect Parking, Park4HolidayQueen Valetpark en Starparken. Ook Express Valet Parking en Valet Fly Park behoren tot die laatste groep.

 

Vergelijken en reserveren

Wilt u precies weten waar uw gewenste parkeeraanbieder gevestigd zit? Na het selecteren van de luchthaven en uw reisdata tonen wij ons beschikbare parkeeraanbod. In deze lijst van aanbieders kunt u op “uitgebreide info” klikken en zo komt u alles te weten over de desbetreffende aanbieder. Hier vindt u namelijk foto's van de parkeerplaats, klantreviews, adresgegevens, en nog veel meer. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en met een onbezorgd gevoel op reis gaan. 

 

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Düsseldorf Airport en wilt u graag de opties online vergelijken? Klik dan op de onderstaande groene button! Selecteer uw aankomst- en terugkomstdata, inclusief de verwachte tijden, en u kunt het parkeeraanbod vergelijken. U kunt de ideale parkeerplaats vervolgens direct online reserveren. Na het afronden van een reservering krijgt u een bevestiging/voucher toegezonden per mail. 

 

Parkeren bij Dusseldorf Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

 

Disclaimer

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P4 Düsseldorf en P5 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand augustus 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving