Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P23 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P23

Gaat op vliegreis vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar een Dusseldorf Airport parking? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerplaats P23 Dusseldorf en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Let op: P23 Dusseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

De Parkeertarieven van P23 Dusseldorf

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdReserverings-
kosten

Budget Parkeeraanbieders

ParkenFlughafenDUS Neuss€ 32,00€ 4,00Shuttle18 min-
ParkenFlughafenDUS Kieshecker€ 35,00€ 4,38Shuttle5 min-
Park & Fly€ 36,00€ 4,50Shuttle3 min-
Parkplatz DUS Valet€ 38,00€ 4,75Valet0 min-
Easy Parking DUS€ 39,00€ 4,88Valet0 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

P23 Dusseldorf€ x€ xLoopafstand10 min+ € 3,00

 

Let op: op het moment van schrijven is P23 Dusseldorf niet beschikbaar. 

In de bovenstaande tabel vindt u een prijsoverzicht van Dusseldorf Airport P23 en een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. Zo kunt u met een vereenvoudigd overzicht direct zien wat u ongeveer kwijt bent voor een parkeertermijn van 8 dagen en wat u eventueel kunt besparen. Het feit dat de parkeerplaats op het moment van schrijven niet beschikbaar is maakt dit niet makkelijk. Wel kunnen wij vermelden, op basis van historische prijzen en seizoensgebonden fluctiaties, dat de tarieven van het parkeren bij P23 Dusseldorf International rond de € 55,00 á € 75,00 liggen.

Het bovenstaande overzicht is slechts een greep uit het parkeeraanbod bij Dusseldorf Airport. Via onze website kunt u eenvoudig het parkeeraanbod vergelijken en direct reserveren. Bovenaan de pagina hoeft u slechts uw aankomst- en retourdatum in te vullen. Vervolgens wordt u het in uw periode beschikbare parkeeraanbod getoond. U kunt de vergelijking starten en direct de gewenste parkeerplaats reserveren. Zo heb je niet alleen binnen enkele minuten parkeerplaats gereserveerd, zo heb je ook nog eenvoudig bespaard. Vergelijk het aanbod en kom er zelf achter, you do the math!

 

Alle info over P23 Dusseldorf AirportP23 Dusseldorf Airport

P23 wordt door de luchthaven zelf de 'langetermijn-spaarparking' genoemd. Het parkeertarief is relatief gezien laag, maar om een goede reden. De loopafstand naar de terminal bedraagt namelijk 10 minuten en deze ligt onpraktisch. Bovendien, is er vanaf P23 géén pendelbus of SkyTrain beschikbaar, waardoor de reis naar de luchthaven met bagage een lastig verhaal wordt. Voordelen van de P23 parking: De parkeervakken zijn 2,20m breed, er is geen maximale inrijhoogte en deze is 24 uur per dag geopend. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.
  • P23 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker