P23 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P23

Gaat u op vliegreis vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar een Dusseldorf Airport parking? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerplaats P23 Dusseldorf en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Wilt u parkeren bij P23 Dusseldorf? Klik op de link of de onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P23 Dusseldorf Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P23 Dusseldorf

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P23 Düsseldorf Airport€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Loopafstand
> 7 min
Reserveer
Welt Parking
€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag
Shuttle
> 9 min
Reserveer
Park For Flight€ 59,00 - week
€ 7.38 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
Park Stabil€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 11 min
Reserveer
Park & Fly Düsseldorf
€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
RelaxPark / SpotPark€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
> 2 min
Reserveer

 

Alle info over P23 Dusseldorf Airport

P23P23 Dusseldorf wordt door de luchthaven zelf de 'langetermijn spaarparking' genoemd. Het parkeertarief is relatief gezien laag, maar om een goede reden. De loopafstand naar de terminal bedraagt namelijk 7 minuten en ligt dus verder van de luchthaven af dan andere parkeerplaatsen. De parkeervakken zijn 2,20 meter breed, er is geen maximale inrijhoogte en het parkeerterrein is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Indien u een online reservering heeft gemaakt, dan betreedt u het parkeerterrein met behulp van kentekenherkenning. Vervolgens zoekt u een lege plek, parkeert u hier uw auto en kunt lopend daar naar de vertrekhal. Bij terugkomst verlaat u het terrein weer middels kentekenherkenning en bent u voor u het weet alweer thuis! 

Alle info op een rijtje: 

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚠 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Reistijd7 minuten
🕔 Openingstijden24/7
  • Parkeerplaats: Onoverdekte parkeerplaats
  • Service: Parkeren op loopafstand
  • Prijs: € 75,00 - week
  • Reistijd: 7 minuten
  • Openingstijden: 24/7 geopend
  • Extra: Invalide parkeerplaatsen beschikbaar

Boek P23 Dusseldorf online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel vindt u een prijsoverzicht van Dusseldorf Airport P23 en een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. Zo kunt u met een vereenvoudigd overzicht direct zien wat u ongeveer kwijt bent voor een parkeertermijn van 8 dagen en wat u eventueel kunt besparen. Het feit dat de parkeerplaats op het moment van schrijven niet beschikbaar is maakt dit niet makkelijk. Wel kunnen wij vermelden, op basis van historische prijzen en seizoensgebonden fluctuaties, dat de tarieven van het parkeren bij P23 Dusseldorf International rond de € 75,00 liggen.

Het bovenstaande overzicht is slechts een greep uit het parkeeraanbod bij Dusseldorf Airport. Via onze website kunt u eenvoudig het parkeeraanbod vergelijken en direct reserveren. Bovenaan de pagina hoeft u slechts uw aankomst- en retourdatum in te vullen. Vervolgens wordt u het in uw periode beschikbare parkeeraanbod getoond. U kunt de vergelijking starten en direct de gewenste parkeerplaats reserveren. Zo heeft u niet alleen binnen enkele minuten parkeerplaats gereserveerd, zo heeft u ook nog eenvoudig bespaard. Vergelijk het aanbod en kom er zelf achter, you do the math!

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P23 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand augustus 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving