P13 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P13

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent het Düsseldorf Airport parkeren en wilt u meer weten over de parkeerplaats P13 Dusseldorf Airport? In dit artikel vertellen wij meer over deze parkeerplaats, de parkeerservice, de parkeertarieven en vergelijken we deze met een aantal alternatieve parkeergelegenheden. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P13 Düsseldorf Airport
N.v.t.Lopen
3 min
Reserveer
Weltparking€ 46,00 - week
€ 5,75 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Safe Park€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Flug Park DUS€ 55,00 - week
€ 6,87 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
DUS Valet€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
ParkAirport€ 65,00 - week
€ 8,12 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

Meer informatie over P13 Dusseldorf

P13Op het moment van schrijven is P13 Dusseldorf helaas niet beschikbaar. Wij voorzien u toch graag van meer informatie over P13 DUS. Zodoende kunt u gemakkelijk een vergelijking maken tussen de parkeermogelijkheden en een weloverwogen keuze maken. 

Boek P13 Dusseldorf online →

 

Het parkeerproces bij P13 Dusseldorf

Het parkeerproces bij P13 Düsseldorf is zeer eenvoudig. U parkeert uw auto en wordt vervolgens naar de luchthaven gebracht in een pendelbus. De methode van parkeren heet shuttle parkeren, een zeer gebruikelijke manier van parkeren rondom luchthavens. Deze methode staat bekend om zijn scherpe tarieven en is dus een zeer goede optie voor lang parkeren bij Dusseldorf Airport. 

 • Bij aankomst: U rijdt op de dag van uw vlucht naar de Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf. Hier parkeert u uw auto en loopt u naar de bushalte. Vanuit hier stapt u in de pendelbus welke om de 15 minuten vertrekken, u bent slechts 3 minuten onderweg naar de luchthaven. De pendelbus zet u af bij de luchthaven en zodoende kunt gemakkelijk door richting de gates. 
 • Bij terugkomst: Bij terugkomst loopt u terug naar dezelfde bushalte. Hier stapt u simpelweg weer in de pendelbus en deze brengt u weer terug naar het parkeerterrein. Let wel goed op dat u de juiste bus pakt en dus niet op een ander parkeerterrein terechtkomt. 


De parkeerservice Dusseldorf Airport P13 in één overzicht: 

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceShuttleservice (3 min reistijd)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging

 

Het parkeerterrein van P13 Dusseldorf

Het parkeerterrein van Dusseldorf P13 ligt zoals gezegd op slechts 1.8 kilometer afstand en 3 minuten reistijd van de luchthaven. Het gehele terrein is onoverdekt, het is dus niet mogelijk overdekt te parkeren. In totaal is er plaats voor 400 voertuigen en u kunt hier enkel terecht met reservering. Hieronder vindt u een opsomming van P13 en geboden faciliteiten en veiligheidsaspecten. 

 • Shuttle parkeerplaats, 3 min reistijd
 • Interval shuttlebussen 15 minuten
 • 400 parkeerplaatsen beschikbaar
 • Adres: Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf
 • 24/7 geopend
 • Enkel parkeren inclusief reservering
 • Camerabeveiliging
 • Afgesloten middels omheining en slagboom
 • Geen maximale inrijhoogte

Wilt u goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport dan lijkt P13 wellicht een goede optie, u kunt echter veel goedkoper parkeren. Selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata en klik op zoeken. Zo komt er snel en eenvoudig achter wat u kwijt bent voor een parkeerplaats en hoeveel u kunt besparen. 

Boek P13 Dusseldorf online →

 

Meer info over de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel vindt u de weekprijzen, dagprijzen, parkeerservice, transfertijd en extra opties van P13 Dusseldorf en die van een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. Mocht u andere parkeerplaatsen overwegen dan kunt u deze gemakkelijk vergelijken in deze tabel. 

Wilt u meer weten over een van de parkeeraanbieders? Klik dan de naam van de respectievelijke parkeeraanbieder en u komt terecht op de informatiepagina van deze parking. Hier vindt u extra informatie over het parkeerterrein, de parkeerservice en zaken zoals foto’s en reviews. 

Vergelijk u liever alle mogelijkheden rondom Dusseldorf Airport? Bekijk dan ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Düsseldorf Airport voor een totaaloverzicht. 

 

Alternatieve parkeermogelijkheden

Er zijn enorm veel alternatieven te vinden voor P13 Düsseldorf Airport. Via onze website vindt u een groot aanbod van shuttle- en valet parkeerplaatsen die voor zeer scherpe tarieven te boeken zijn. Hieronder vindt u een greep van de mogelijkheden die u direct via onze website kunt boeken. 

 

Parkeren inclusief shuttleservice

Blauw busjeBij P13 Vliegveld Dusseldorf parkeert u zoals gezegd aan de hand van een shuttleservice. Er zijn enorm veel alternatieven voor een shuttle parkeerplaats te vinden via onze website. Wij lichten de goedkoopste, best beoordeelde en meest dichtstbijzijnde opties nader toe. 

 

Goedkoopste optie: Ich Parke Selber

Logo Weltparking Dusseldorf AirportBij Weltparking parkeert u uw auto op slechts 6 minuten reistijd van de luchthaven, let op dat dit exclusief afhandelingstijd ter plaatse. De parkeerplaats en de shuttleservice zijn dagelijks van 03:00 tot 00:00 beschikbaar en er is tevens een wachtruimte met toilet aanwezig. 

Boek nu →

 

Beste beoordeelde optie: SicherParken-DUS

Logo SicherParken-DUSVolgens haar gebruikers is een goede service vrijwel gegarandeerd bij SicherParken-DUS. Dit parkeerterrein ligt op om en nabij 5 minuten van de luchthaven met een shuttledienst en hier kunt u tussen 03:00 en 00:00 terecht. De parkeerplaats is geasfalteerd en verlicht. Tevens is er de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden.

Boek nu →

 

Dichtstbijzijnde optie: Parken Flughafen DUS

Logo Parken flughafen dusBent u liever wat minder tijd kwijt aan de rit in de pendelbus? Dan is Parken Flughafen DUS de beste optie, u bent namelijk slechts 1 minuut onderweg. Houdt echter wel rekening met afhandelingstijd en eventuele wachttijd. Ook deze parking is 24/7 geopend en ook hier kunt u ook grotere auto's parkeren door de geen maximale doorrijhoogte. 

Boek nu →Parkeren inclusief valetservice

valet parking icoonU kunt ook kiezen voor het valet parkeren bij Dusseldorf Airport, een zeer comfortabele en snelle manier van parkeren. Hierbij overhandigt u uw auto aan een chauffeur die uw auto parkeert. Uw auto wordt bij terugkomst weer teruggebracht naar de luchthaven en u komt zelf dus niet op de parkeerplaats. 

Er zijn ook enorm veel valet parkeerplaatsen te vergelijken en te boeken. Wij beschrijven de goedkoopste en de best beoordeelde optie hieronder. Aangezien reistijd niet van toepassing is, is er geen meest dichtstbijzijnde optie toegevoegd. 

 

Goedkoopste optie: MyValetpark

Logo MyValetparkBent u op zoek naar de goedkoopst mogelijke valetservice? Dan kunt u terecht bij MyValetpark. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een parkeerterrein dat voorzien is van camerabewaking, omheining, een slagboom. Tegen een meerprijs kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen.

Boek nu →

 

Beste beoordeelde optie: Valet Parking DUS (9,4/10)

Logo Valet Parking DUSWe kunnen het ons voorstellen dat u bij een valetservice voor betrouwbaarheid kiest. In dit geval is de best beoordeelde valet parkeerplaats Valet Parking DUS wellicht de beste optie voor u. Met een 9,4 op schaal van 10 is de beoordeling meer dan uitstekend te noemen. Let op dat deze service geopend is van 03:00 tot 00:00. 

Boek nu →

 

Hopelijk is na het lezen van dit artikel alles duidelijk omtrent het parkeren bij P13 Dusseldorf International en wat voor mogelijkheden er nog meer te vinden zijn rondom de luchthaven. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen of een kijkje nemen op een van onze andere informatieve blogartikelen. 

 

Disclaimer: 

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P13 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Op moment van schrijven is P13 Dusseldorf niet beschikbaar. Er is momenteel ook geen prijs bekend van deze parkeerlocatie.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving