P13 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P13

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent het Düsseldorf Airport parkeren en wilt u meer weten over de parkeerplaats P13 Dusseldorf Airport? In dit artikel vertellen wij meer over deze parkeerplaats, de parkeerservice, de parkeertarieven en vergelijken we deze met een aantal alternatieve parkeergelegenheden. 

Samenvatting: 

Parkeertarieven

Het parkeerproces

Het parkeerterrein 

Alternatieve parkeermogelijkheden

 

De parkeertarieven van P13 Dusseldorf en alternatieve mogelijkheden

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfertijdOpenings-
tijden
P13 DusseldorfNiet beschikbaarNiet beschikbaarShuttle3 min24/7
Perfect Park€ 46,00€ 5,75Shuttle13 min24/7
Deluxe Valet Parking € 46,00€ 5,75Shuttle13 min24/7
ParkenFlughafenDUS€ 50,00€ 6,25Shuttle5 min24/7
My Travel Carpark€ 57,00€ 7,13Valet0 min24/7
Queen Valetpark€ 66,00€ 8,25Valet0 min24/7
Parking Spaces DUS€ 67,00€ 8,38Valet0 min03:00 - 00:00
My-ParkDUS€ 85,00€ 10,63Shuttle2 min24/7

* Let op: Dit is slechts een selectie van het parkeeraanbod. U vindt het gehele parkeeraanbod door bovenaan de deze pagina uw reisdate te selecteren en op zoeken te klikken. 

 

In de bovenstaande tabel vindt u de weekprijzen, dagprijzen, parkeerservice, transfertijd en extra opties van P13 Dusseldorf en die van een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. Mocht u andere parkeerplaatsen overwegen dan kunt u deze gemakkelijk vergelijken in deze tabel. 

Wilt u meer weten over een van de parkeeraanbieders? Klik dan de naam van de respectievelijke parkeeraanbieder en u komt terecht op de informatiepagina van deze parking. Hier vindt u extra informatie over het parkeerterrein, de parkeerservice en zaken zoals foto’s en reviews. 

Vergelijk u liever alle mogelijkheden rondom Dusseldorf Airport? Bekijk dan ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Düsseldorf Airport voor een totaaloverzicht. 

 

Meer informatie over P13 Dusseldorf

Let op: de parkeerplaats P13 Düsseldorf Airport niet is via onze website te boeken. De officiële parkeerplaatsen van Dusseldorf Airport zijn enkel via de officiële airport parking website te boeken. 

Wij voorzien u echter graag van meer informatie over P13 DUS. Zodoende kunt u gemakkelijk een vergelijking maken tussen de parkeermogelijkheden en een weloverwogen keuze maken. 

 

Het parkeerproces bij P13 Dusseldorf

Het parkeerproces bij P13 Düsseldorf is zeer eenvoudig. U parkeert uw auto en wordt vervolgens naar de luchthaven gebracht in een pendelbus. De methode van parkeren heet shuttle parkeren, een zeer gebruikelijke manier van parkeren rondom luchthavens. Deze methode staat bekend om zijn scherpe tarieven en is dus een zeer goede optie voor lang parkeren bij Dusseldorf Airport

 • Bij aankomst: U rijdt op de dag van uw vlucht naar de Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf. Hier parkeert u uw auto en loopt u naar de bushalte. Vanuit hier stapt u in de pendelbus welke om de 15 minuten vertrekken, u bent slechts 3 minuten onderweg naar de luchthaven. De pendelbus zet u af bij de luchthaven en zodoende kunt gemakkelijk door richting de gates. 
 • Bij terugkomst: Bij terugkomst loopt u terug naar dezelfde bushalte. Hier stapt u simpelweg weer in de pendelbus en deze brengt u weer terug naar het parkeerterrein. Let wel goed op dat u de juiste bus pakt en dus niet op een ander parkeerterrein terecht komt. 


De parkeerservice Dusseldorf Airport P13 in één overzicht: 

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceShuttleservice (3 min reistijd)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging

 

Het parkeerterrein van P13 Dusseldorf

Het parkeerterrein van Dusseldorf P13 ligt zoals gezegd op slechts 1.8 kilometer afstand en 3 minuten reistijd van de luchthaven. Het gehele terrein is onoverdekt, het is dus niet mogelijk overdekt te parkeren. In totaal is er plaats voor 400 voertuigen en u kunt hier enkel terecht met reservering. Hieronder vindt u een opsomming van P13 en geboden faciliteiten en veiligheidsaspecten. 

 • Shuttle parkeerplaats, 3 min reistijd
 • Interval shuttlebussen 15 minuten
 • 400 parkeerplaatsen beschikbaar
 • Adres: Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf
 • 24/7 geopend
 • Enkel parkeren inclusief reservering
 • Camerabeveiliging
 • Afgesloten middels omheining en slagboom
 • Geen maximale inrijhoogte

Wilt u goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport dan lijkt P13 wellicht een goede optie, u kunt echter veel goedkoper parkeren. Selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata en klik op zoeken. Zo komt er snel en eenvoudig achter wat u kwijt bent voor een parkeerplaats en hoeveel u kunt besparen. 

 

Alternatieve parkeermogelijkheden

Er zijn enorm veel alternatieven te vinden voor P13 Düsseldorf Airport. Via onze website vindt u een groot aanbod van shuttle- en valet parkeerplaatsen die voor zeer scherpe tarieven te boeken zijn. Hieronder vindt u een greep van de mogelijkheden die u direct via onze website kunt boeken. 

 

Parkeren inclusief shuttleservice

Blauw busjeBij P13 Vliegveld Dusseldorf parkeert u zoals gezegd aan de hand van een shuttleservice. Er zijn enorm veel alternatieven voor een shuttle parkeerplaats te vinden via onze website. Wij lichten de goedkoopste, best beoordeelde en meest dichtstbijzijnde opties nader toe. 

 

Goedkoopste optie: Perfect Park 

Logo Perfect Park Dusseldorf AirportBij Perfect Park parkeert u uw auto op ongeveer 13 minuten reistijd van de luchthaven, let op dat dit exclusief afhandelingstijd ter plekke is dus pure reistijd. De parkeerplaats en de shuttleservice zijn 24/7 beschikbaar en er is tevens 24-uurs bewaking aanwezig. U kunt ervoor kiezen, tegen een meerprijs, uw auto overdekt te parkeren. 

Prijs per week: € 46,00 (€ 7,75 per dag)

Boek nu →Beste beoordeelde optie: Deluxe Valet Parking – Shuttleservice (9/10)

Logo Deluxe Valet Parking Dusseldorf AirportDe naam is wellicht wat verwarrend, maar u kunt kiezen voor de shuttleservice van Deluxe Valet Parking. Ook dit parkeerterrein ligt op om en nabij 13 minuten van de luchthaven en ook hier kunt u 24/7 terecht. Tegen een meerprijs is het ook hier mogelijk om overdekt te parkeren. 

Prijs per week: € 46,00 (€ 7,75 per dag)

Boek nu →

 

 

Dichtstbijzijnde optie: My-ParkDUS 

Logo My-ParkDUS Dusseldorf AirportBent u liever wat minder tijd kwijt aan de rit in de pendelbus? Dan is My-ParkDUS de beste optie, u bent namelijk slechts 2 minuten onderweg. Houdt echter wel rekening met afhandelingstijd en eventuele wachttijd. Ook deze parking is 24/7 geopend en ook hier kunt u overdekt parkeren. 

Prijs per week: € 85,00 (€ 10,63 per dag)

Boek nu →Parkeren inclusief valetservice

valet parking icoonU kunt ook kiezen voor het valet parkeren bij Dusseldorf Airport, een zeer comfortabele en snelle manier van parkeren. Hierbij overhandigt u uw auto aan een chaffeur die uw auto parkeert. Uw auto wordt bij terugkomst weer teruggebracht naar de luchthaven en u komt zelf dus niet eens op de parkeerplaats. 

Er zijn ook enorm veel valet parkeerplaatsen te vergelijken en te boeken. Wij beschrijven de goedkoopste en de best beoordeelde optie hieronder. Aangezien reistijd niet van toepassing is, is er geen meest dichtstbijzijnde optie toegevoegd. 

 

Goedkoopste optie: My Travel Carpark

Logo My Travel Carpark Dusseldorf AirportBent u op zoek naar de goedkoopst mogelijke valetservice? Dan kunt u terecht bij My Travel Carpark. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een parkeerterrein dat voorzien is van camerabewaking, omheining, een slagboom en ook kunt kiezen voor een overdekte optie. 

Prijs per week: € 57,00 (€ 7,13 per dag)

Boek nu →Beste beoordeelde optie: Parking Spaces DUS (9/10)

Logo Parking Spaces DUS Dusseldorf AirportWe kunnen het ons voorstellen dat u bij een valetservice voor betrouwbaarheid kiest. In dit geval is de best beoordeelde valet parkeerplaats Parking Spaces DUS wellicht de beste optie voor u. Met een 9 op schaal van 10 is de beoordeling meer dan uitstekend te noemen. Let op dat deze service geopend is van 03:00 tot 00:00. 

Prijs per week: € 57,00 (€ 7,13 per dag)

Boek nu →

 

Hopelijk is na het lezen van dit artikel alles duidelijk omtrent het parkeren bij P13 Dusseldorf International en wat voor mogelijkheden er nog meer te vinden zijn rondom de luchthaven. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen of een kijkje nemen op een van onze andere informatieve blogartikelen. 

 

Disclaimer: 

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2022
 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.
 • P13 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker