Parkeertips Dusseldorf Airport

Plan_Parking_DUS_airport

Vliegen vanaf Düsseldorf is erg aantrekkelijk, mede door de vele bestemmingen die vanaf deze luchthaven aan worden geboden. Parkeren bij Düsseldorf Airport is echter geen alledaagse bezigheid. Vandaar dat wij 4 korte maar nuttige tips parkeren Düsseldorf Airport op een rijtje hebben gezet zodat u uw auto veilig kunt parkeren, en dat tegen een zachte prijs. Met onze parkeren Dusseldorf Airport tips wordt het parkeren bij de luchthaven een makkie!

Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. Wilt u liever het officiële aanbod van Düsseldorf Airport vergelijken? Klik dan op de groene button hieronder.

Parkeren bij de officiële Düsseldorf Airport parkings?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

 

Tip 1: Vergelijk de parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

Het vinden van een parkeerplaats bij Dusseldorf Airport kan wellicht chaotisch ogen, voornamelijk gezien de vele verschillende opties die er aangeboden worden. De eerste van de parkeren vliegveld Düsseldorf tips die we u gaan geven is dan ook: vergelijk het parkeeraanbod bij de luchthaven. Zo kunt u uw auto parkeren bij zogeheten 'officiële parkeerplaatsen' en bij extern gelegen alternatieven, wij noemen ze 'budget parkeeraanbieders'. Bij de officiële parkeerplaatsen kunt u parkeren aan de hand van drie verschillende parkeervorm. U kunt parkeren op loopafstand of door te kiezen voor parkeren Dusseldorf Airport Skytrain. Dit doet u bijvoorbeeld bij P4 & P5 Düsseldorf. Bij de budget parkeeraanbieders kunt u voordeliger parkeren en dit gecombineerd met een shuttleservice of een valetservice. 

In de onderstaande tabel hebben wij een overzicht gecreeërd van een aantal budget parkeeraanbieders en een aantal officiële parkeerplaatsen. Het gehele aanbod is nog vele malen groter, dit vindt u door bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdatum te selecteren en op 'Zoeken' te klikken! Een groot voordeel van reserveren via onze website, is dat u kunt parkeren dusseldorf airport zonder Creditcard. U kunt gewoon betalen via iDeal of één van de andere betaalmethodes.

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Deluxe Shuttle Parking€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
> 13 min
Reserveer
Perfect Park€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
> 13 min
Reserveer
P4/P5/P23 Dusseldorf (official)€ 72,00 - week
€ 9,00 - dag
SkyTrain
> 9 min
Reserveer
ParkenFlughafenDUS€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Park Luxus€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
Park4Holiday€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Starparken€ 99,00 - week
€ 12,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
My-ParkDUS - Valet€ 100,00 - week 
€ 12,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Hive Park€ 120,00 - week
€ 15,00 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
P7/P8 Dusseldorf (official)
€ 132,00 - week
€ 16,50 - dag
Loopafstand
> 4 min
Reserveer
P12 Dusseldorf  (official)€ 142,00 - week
€ 17,75 - dag
Loopafstand
> 2 min
Reserveer
P2 Dusseldorf (official)€ 132,00 - week
€ 16,50 - dag
Loopafstand
> 2 min
Reserveer
P1 Dusseldorf (official)€ 192,00 - week
€ 24,00 - dag
Loopafstand
> 1 min
Reserveer

 

Tip 2: Reserveer vooraf, dit bespaart stress en geld

Goed om te weten is dat de tarieven constant veranderen. Het is dus verstandig om tijdig te reserveren om zo de beste parkeerplaats Dusseldorf Airport te kunnen kiezen. Als u naar Düsseldorf Airport rijdt en vooraf geen reservering doet, dan moet u er zeker in de drukke vakantieperiode rekening mee houden dat de parkeerplaatsen volzet zijn. Om uw vlucht nog te halen wilt u natuurlijk uw auto snel ergens anders parkeren en dan kan het nog wel eens prijzig uitvallen. Via onze website kunt u gemakkelijk parkeren Dusseldorf Airport vergelijken bij een groot aantal parkeeraanbieders. Omdat er veel aanbod is wordt er onderling flink met de prijzen geconcureerd, waardoor u profiteert van een voordelige prijs voor het parkeren van uw auto.

Het parkeren Dusseldorf Airport zonder reserveren is in principe ook mogelijk bij de meeste officiële parkeerplaatsen. Het grote nadeel hiervan is wel dat de prijzen vele malen hoger liggen dan wanneer u een online reservering maakt. Het is dus zeker de moeite waard om een officiële parkeerplaats Düsseldorf Airport te reserveren, of natuurlijk bij één van de budget parkings. Wilt u een online reservering maken? Dan kunt u parkeren Düsseldorf Airport betalen met iDeal via Vliegen & Parkeren. Wilt u een reservering maken bij de officiële parkeerplaatsen, dan kunt u enkel met creditcard of PayPal betalen.

 

Tip 3: Kijk naar de extra opties

De prijs van een parkeerplaats wordt ook bepaald door de extra services die een parking te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan het parkeren Düsseldorf Airport sleutel meenemen, waardoor je dus zeker weet dat er niet in je auto gereden wordt. Dit is wel alleen mogelijk in combinatie met shuttle of op loopafstand parkeren. Hier betaal je vaak wel een hogere prijs voor, omdat de parkeerbeheerder dan uw auto niet kan verplaatsen om ruimte vrij te maken voor nieuwe klanten. Als u kiest voor het parkeren Düsseldorf Airport zonder sleutel afgeven kunt u deze zelf meenemen op reis. Wanneer dit niet expliciet vermeld staat bij een aanbieder, dan dient u dus wel uw sleutels af te geven.

Een andere extra optie waar vandaag de dag steeds meer vraag naar komt is het parkeren Dusseldorf Airport elektrisch laden. Nu steeds meer mensen een elektrische auto rijden en deze graag volgeladen terug krijgen, kunt u ook steeds vaker kiezen om dit bij de parkeerplaats te doen. Dit voorkomt extra tijd bij een laadstation aan de snelweg, waardoor u na het parkeren snel naar huis toe kunt. De parkeeraanbieder vraagt voor het laden servicekosten, welke u dient te voldoen bij de parkeerplaats of aan de valetchauffeur. Daarbij dient u ook uw eigen laadpas mee te brengen.

 

Tip 4: Parkeer inclusief een valetservice

De gemakkelijkste vorm van parkeren is het zogeheten parkeren Dusseldorf Airport valet. U rijdt dan niet met uw auto naar het terrein van de parking maar direct naar het vliegveld. Aldaar staat de chauffeur van de parkeergelegenheid op u te wachten. Ter plekke wordt de auto geïnspecteerd, dus gecontroleerd op schades en wordt bijvoorbeeld uw kilometerstand genoteerd, en vervolgens meegenomen naar het parkeerterrein. Bij terugkomst neemt u nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen contact op met de parking en zij zullen met uw auto weer direct bij de luchthaven klaar staan. Zodoende kunt u direct huiswaarts keren! Dat is nu het gemak van valet parking Düsseldorf Airport. 

In de bovenstaande tabel ziet u een valetservice al vanaf een paar tientjes te boeken is bij een periode van 8 dagen. Op onze parkeervormen pagina vindt u alle informatie over de parkeervormen bij luchthavens, hier vindt u dus ook een uitgebreide uitleg over het parkeren met een valetservice. 

In de bijgevoegde afbeelding vindt u een schematische weergave van Düsseldorf Airport en de bijbehorende mogelijkheden. Zo kunt u in één oogopslag zien hoe de infrastructuur rondom de luchthaven geregeld is en waar de benoemde parkeerplaatsen zich bevinden. Bij deze officiële P-locaties kunt u parkeren Dusseldorf Airport loopafstand. De budget parkeeraanbieders bevinden zich nabij Düsseldorf Airport, veelal op slechts enkele kilometers afstand.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2022.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving