P12 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P11-P12

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Vliegveld Düsseldorf? Bij P12 Düsseldorf Airport parkeert u eenvoudig op loopafstand. In dit artikel geven we u alle belangrijke informatie over het parkeerterrein P12 Dusseldorf. 

Wilt u parkeren bij P12 Dusseldorf? Klik op de links en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P12 Düsseldorf Airport
N.V.T.
-
Lopen
2 min
Reserveer
Weltparking€ 41,00 - week
€ 5,12 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
DUS Valet€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Valet Parking DUS€ 45,00 - week
€ 5,62 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parking Düsseldorf€ 64,00 - week
€ 8,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Park Stabil - Valet€ 69,00 - week
€ 8,62 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Alle informatie over P12 Düsseldorf

P12De P12 parkeerplaats bevindt zich direct voor Arrivals/Aankomsten C bij Düsseldorf Airport op slechts 2 minuten loopafstand, dus een extra transfer is niet nodig. Het is een gemakkelijke maar tevens prijzige parkeermogelijkheid.  

De inrijhoogte is hier 3,50 meter, omdat u buiten parkeert. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u met een groot voertuig parkeert. De parkeerplaats is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Het parkeerproces

Het parkeren is zeer eenvoudig, zowel bij aankomst als terugkomst. Wij leggen alles in detail uit!

 • Bij aankomst: U rijdt direct naar Flughafenstraße / Maritim-Platz - 40474 Düsseldorf. Ter plekke vindt u het P12 terrein via de bewegwijzering. Eenmaal daar betreedt u de parkeerplaats met behulp van kentekenherkenning en zoekt u simpelweg een plek. Vervolgens loopt u door naar de luchthaven, u bent slechts 2 minuten onderweg. 
 • Bij terugkomst: Bij terugkomst loopt u weer terug naar de parkeerplaats, stapt u in, en verlaat u het parkeerterrein. Makkelijk gezegd én gedaan! 

P12 Düsseldorf in één oogopslag:

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (2 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
 • Direct bij Terminal C: 2 minuten lopen
 • 24/7 geopend
 • Parkeerplaats buiten
 • Inrijhoogte: max. 3,5m
 • Reserveren mogelijk online

Boek P12 Dusseldorf online →

 

Wat kost parkeren Düsseldorf Airport P12

Een parkeerplaats in de directe omgeving van de terminal is zeer praktisch, maar de parkeertarieven van Düsseldorf Airport zijn hier hoger. Hoewel de parkeergarage P12 goedkoper is dan de ondergrondse parkeergarage P1, zijn er ook goedkopere langparkeerplaatsen op Düsseldorf Airport. 

U betaalt € 2,50 voor de eerste 15 minuten op P12 en € 2,50 voor elke extra 15 minuten. Dit maakt P12 ook zeer geschikt voor het ophalen of wegbrengen van reizigers. Er zijn online aanbiedingen vanaf € 100,00 voor een week.

ParkeertermijnKosten
Per 15 minuten€ 2,50
Per week€ 90,00

 

Lees meer over andere opties

Op Düsseldorf Airport is altijd wat te beleven. Om ervoor te zorgen dat parkeren geen stressfactor wordt voor de reis, is het raadzaam om vooraf te informeren naar de parkeermogelijkheden op de luchthaven. 

Het is het beste om de verschillende aanbiedingen van de exploitanten van parkeergarages te vergelijken en te weten te komen waar ze zich bevinden. Als u vooraf een parkeerplaats reserveert, bespaart u uzelf een hoop stress en kunt u op de reisdag ontspannen naar de geboekte parkeerplaats rijden.

Via Vliegen en Parkeren maakt u snel en eenvoudig de vergelijking en boekt u direct uw favoriete particuliere aanbieder. De goedkope aanbiedingen van deze particuliere aanbieders met gratis shuttle of handige valet parking Dusseldorf Airport zijn erg populair, dus reserveer uw parkeerplaats van tevoren!

 

Disclaimer:

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P12 Dusseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Op moment van schrijven is P12 Dusseldorf niet beschikbaar. Er is momenteel ook geen prijs bekend van deze parkeerlocatie.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juli 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving