P3 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P3

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Düsseldorf Airport en wilt u meer weten over het parkeerterrein P3 Dusseldorf? Wij vertellen u alles over dit officiële parkeerterrein van de luchthaven, van de parkeertarieven tot aan een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 

Wilt u parkeren bij P3 Dusseldorf Airport? Klik op de link en reserveer eenvoudig en voordelig uw parkeerplaats direct online!

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Düsseldorf Airport
€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
Weltparking€ 46,00 - week
€ 5,75 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
DUS Valet€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Sun Park€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
Starparken€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Valet
0 min
Reserveer
MyValetpark€ 72,00 - week
€ 9,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer

 

Alles informatie over P3 Dusseldorf Airport

P3 Dusseldorf AirportHet allergrootste voordeel van de P3 locatie in Dusseldorf is dat het zo centraal gelegen is, op slechts 3 minuten loopafstand van de terminal. Zo kunt u na het parkeren vrijwel meteen de weg naar het vliegveld eenvoudig vervolgen. Bovendien bent u tijdens deze korte reis beschermd tegen alle weersomstandigheden, u kunt namelijk via een overdekte brug naar de luchthaven. Dit voorkomt dat u in de regen met uw bagage aan de reis moet beginnen. 

Boek P3 Dusseldorf online →

 

Het parkeerproces

Op de dag van vertrek rijdt u simpelweg naar het adres van het parkeerterrein. U volgt de borden naar "departures" of "abflug" tot u de ingang van P3 Düsseldorf vindt aan uw linkerzijde. Hier is een speciale ingang voor reizigers die online gereserveerd hebben.

Indien u online heeft gereserveerd, dan betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Vervolgens kunt u uw auto parkeren en lopend door naar de luchthaven, u bent slechts 2 minuten onderweg.

Op de dag van terugkomst loopt u simpelweg weer terug naar het parkeerterrein, stapt u in, en verlaat u het parkeerterrein met gebruik van kentekenherkenning. U hoeft bij terugkomst dus niet meer te betalen bij een van de betaalautomaten. 

 

Het parkeerterrein

De parkeerplaats is gelegen op de Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf. Eenmaal in de buurt van de luchthaven staat de locatie ook aangegeven op de lokale bewegwijzering. Met het enorme aantal van 3.300 parkeerplaatsen, parkeert u in een van de grootste parkeergarages van het vliegveld.

Via de website kunt u inzien hoeveel van deze parkeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Let hierbij op dat er een maximale inrijhoogte van 1,90m is. In de P3 parkeergarage is tevens een ‘First Class Parking’ beschikbaar.

 

De service van P3 Dusseldorf samengevat

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (2 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Overdekte parkeergarage nabij Düsseldorf Airport
  • Plaats voor 3.300 voertuigen
  • 24/7 geopend
  • Max. inrijhoogte 1,90 meter
  • Max. breedte 2,25 meter
  • Invalide parkeerplaatsen beschikbaar
  • Elektrische laadplaatsen beschikbaar

Boek P3 Dusseldorf online →

 

De parkeertarieven van P3 Dusseldorf Airport

Bovenstaande tabel geeft u inzicht in de parkeertarieven van P3 Dusseldorf en een aantal alternatieve parkeergelegenheden. Het zal u wellicht direct opvallen dat het parkeertarief van Dusseldorf P3 vele malen hoger ligt dan dat van de alternatieven.

Het verschil in tarieven komt voornamelijk door het feit dat de parkeerplaats op slechts 3 minuten loopafstand ligt en u uw auto parkeert in een overdekte parkeergarage. Tevens staan officiële parkeerplaatsen er bekend om hogere tarieven te rekenen dan andere parkeerbedrijven. 

 

Meer weten over de alternatieve parkeermogelijkheden?

Wilt u meer weten over de benoemde budget parkeeraanbieders of wilt u de rest van het parkeeraanbod inzien? Dit kan eenvoudig. U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan deze pagina uw aankomst- en vertrekdatum te selecteren en vervolgens op de groene zoek knop te klikken.

Wij tonen vervolgens de beschikbare parkeerplaatsen in de door u geselecteerde periode. Dit aanbod kunt u vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats boeken. U bent al in een aantal minuten voorzien van een parkeerplaats, zo kunt u met een gerust gevoel op reis gaan richting de luchthaven. 

Tip: De allergoedkoopste parkeermogelijkheden bij Düsseldorf Airport vindt u in onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport.

 

Disclaimer

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P3 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving