Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P3 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P3

Gaat op vliegreis vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar het parkeren Dusseldorf International? In dit artikel vertellen wij u alles over P3 Dusseldorf Airport en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Let op: P3 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdOpenings-
tijden

Budget Parkeeraanbieders

Parken Flughafen DUS Neuss€ 30,00€ 3,75Shuttle18 min04:30 - 01:00
Parken Flughafen DUS Kieshecker€ 35,00€ 4,38Shuttle5 min24/7
Parkplatz DUS Valet€ 38,00€ 4,78Valet0 min03:00 - 01:00
Easy Parking DUS€ 39,00€ 4,88Valet0 min24/7
Park Luxus€ 40,66€ 5,08Shuttle1 min24/7

Parkvogel Dusseldorf

P3 Dusseldorf Airport€ 182,00€ 22,75Loopafstand2 min24/7

 

De parkeertarieven van P3 Dusseldorf Airport

Bovenstaande tabel geeft u inzicht in de parkeertarieven van P3 Dusseldorf en een aantal alternatieve parkeergelegenheden. Het zal u wellicht direct opvallen dat het parkeertarief van Dusseldorf P3 vele malen hoger ligt dan dat van de alternatieven. U kunt, op het moment van schrijven, op een parkeertermijn van 8 dagen al tot € 152,00 besparen! Het verschil in tarieven komt voornamelijk door het feit dat de parkeerplaats op slechts 2 minuten loopafstand ligt je je auto parkeert in een overdekte parkeergarage. Tevens staan officiële parkeerplaatsen er bekend om hogere tarieven te rekenen dan andere parkeerbedrijven. 

Wilt u meer weten over de benoemde budgetparkeeraanbieders of wilt u de rest van het parkeeraanbod inzien? Dit kan eenvoudig. U vind het beschikbare parkeeraanbod eenvoudig door bovenaan deze pagina uw aankomst- en vertrekdatum te selecteren en vervolgens op de groene zoek knop te klikken. Wij tonen vervolgens de beschikbare parkeerplaatsen in de door u geselecteerde periode. Dit aanbod kunt u vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats boeken. U bent al in een aantal minuten voorzien van een parkeerplaats, zo kunt u met een gerust gevoel op reis gaan richting de luchthaven. 

De aller goedkoopste parkeermogelijkheden, vindt u in onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport.

 

Alles wat u moet weten over P3 Dusseldorf AirportP3 Dusseldorf Airport

Het allergrootste voordeel van de P3 locatie in Dusseldorf is dat het zo centraal gelegen is, op slechts 2 minuten loopafstand van de terminal. Zo kunt u na het parkeren vrijwel meteen de weg naar het vliegveld eenvoudig vervolgen. Bovendien, bent u tijdens deze korte reis beschermd tegen alle weersomstandigheden, u kunt namelijk via een overdekte brug naar de luchthaven. Dit voorkomt dat u in de regen met uw bagage aan de reis moet beginnen. 

De parkeerplaats is gelegen op de Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf. Eenmaal in de buurt van de luchthaven staat de locatie ook aangegeven op de lokale bewegwijzering. Met het enorme aantal van 3.335 parkeerplaatsen, parkeert u in een van de grootste parkeergarages van het vliegveld. Via de website kunt u inzien hoeveel van deze parkeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Let hierbij op dat er een maximale inrijhoogte van 1,90 is. In de P3 parkeergarage, is tevens een ‘First Class Parking’ beschikbaar.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker