#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6
Bekijk beoordelingen

YummyPark Charles de Gaulle Airport

Let op, voor een aankomst tussen 21.00 uur en middernacht dient een toeslag van 10 € ter plaatse te worden betaald.

Op zoek naar een parkeerplaats rondom de Franse luchthaven van Parijs, Charles de Gaulle Airport? Bij Yummy Park kunt u parkeren in de vormen van shuttle- en valet parking. U kunt een Parking Luchthaven Charles de Gaulle eenvoudig reserveren via onze website! De parkeerplaats is voorzien van 24/7 bewaking, auto inspectie, camera’s, omheining en een slagboom. Het terrein is netjes geasfalteerd en verlicht en daarnaast ook voorzien van een wachtruimte inclusief toilet. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage en er is ook starthulp voorziening. De parkeerplaats en services van Yummy Park Charles de Gaulle zijn 24/7 geopend.

Lees meer
Adres parkeerplaats 2 Bis Chemin de la Dîme, 95700 Roissy
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met YummyPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over YummyPark
YummyPark wordt gemiddeld beoordeeld met 6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben Vermaercke- 03-12-2019 "Locatie en service zijn in orde echter kreeg ik mijn wagen met schade terug en na het melden van de schade was de uitleg gewoon 'het zal van iets dat uit een boom gevallen is zijn', wat duidelijk niet het geval kan zijn. Jammer genoeg heb je hier dus geen verhaal tegen en blijken ze enkel te willen tussenkomen indien de oorzaak van schade het botsen op hun terrein is. Het blijft dus opletten geblazen, heel jammer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij Yummy Park Roissy

Het parkeerproces bij Charles de Gaulle YummyPark is afhankelijk van de parkeervorm die u kiest. Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u naar het adres van de parkeerplaats en hier parkeert u uw auto. Vergeet niet uw reserveringsbevesting mee te nemen! U wordt bij aankomst naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst opgehaald van de luchthaven en weer teruggebracht. Bij Roissy Yummy Park kunt u ook kiezen voor valet parking, hierbij rijdt u direct naar de luchthaven en hier wordt u auto overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de parking. Uw auto wordt bij terugkomst weer netjes teruggebracht en zo kunt u eenvoudig uw reis weer vervolgen.

De Reviews en Ervaringen van onze Klanten

Wilt u meer weten over Roissy Charles de Gaulle YummyPark? Lees dan eens onze klantreviews. Zij kunnen u namelijk precies vertellen hoe ze de parking ervaren  en kunnen u wellicht helpen een goed onderbouwde keuze te maken. Iedere klant krijgt na afloop van het parkeren een uitnodiging de parkeeraanbieder te beoordelen. Zo weet u maar weten ook wij wat we aanbieden!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b