#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

World shuttle-valet Schiphol Airport

Wellicht herkent u World shuttle-valet van de uitstekende shuttleservice. Maar wilt u graag valet parkeren Airport Schiphol? Ook dit kan bij World Shuttle Schiphol vliegveld! De parking is 24/7 geopend en beschikbaar. Het terrein beschikt over verlichting en vele voorzieningen, zoals een wachtruime inclusief verwarming, stroom en een toilet. Bovendien wordt de parkeerplaats uiterst goed beveiligd door middel van de camera’s en de afgesloten omheining met een elektrisch hek. Bovendien wordt Airport Schiphol World Shuttle dag en nacht bewaakt door het aanwezige personeel. Indien nodig, is er starthulp aanwezig en uiteraard wordt u netjes geholpen met uw bagage tijdens het parkeren.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met World Shuttle-Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Parkeerproces World Shuttle-valet Schiphol

Het valet parkeren is een eenvoudige, comfortabele manier van parkeren. Bovendien lijdt u zo minimaal tijdsverlies! U rijdt direct naar de luchthaven waar de professionele chauffeur van World Shuttle Schiphol Airport u op staat te wachten. Deze zal allereerst uw voertuig inspecteren, zodat u er zeker van bent dat u dez ein dezelfde staat terugkrijgt. Dan zal deze gecertificeerde chauffeur uw auto voor u parkeren, terwijl u reeds aan de incheckbalie staat. Met Schiphol Airport World Shuttle hoeft u dus geen rekening te houden met transfertijden.

Reviews & Beoordelingen World Shuttle-valet Schiphol Airport

Bent u nu benieuwd naar de parkeerervaringen van voorgaande klanten? Neem een kijkje tussen de reviews en laat uzelf informeren. Iedere klant krijgt namelijk de mogelijkheid om zowel ons als World Shuttle Airport Schiphol te beoordelen. Omdat wij een onafhankelijke partij zijn die de aanbieders vergelijkt, staan deze reviews voor u op de website. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt. Wij vinden het namelijk het belangrijkst dat de klant tevreden is!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b