#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

VIP Parken Dusseldorf Airport Valet

Gaat u op reis vanaf Düsseldorf Airport en wilt u zo dichtbij mogelijk parkeren dan is de valetservice van VIP Parken een uitstekende optie. Parkeren Dusseldorf International Airport doet u met een bij de prijs inbegrepen valetservice. U levert uw auto af aan een chauffeur van VIP Parken Dusseldorf direct bij de luchthaven en u kunt aldaar uw reis eenvoudig vervolgen.

Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op de parkeerplaats nabij de luchthaven. De parkeerplaats van VIP Parken Düsseldorf is nagenoeg volledig voorzien van veiligheids- en servicefaciliteiten. Wanneer u klikt op ‘details’ of naar beneden scrolt ziet u onder ‘Met VIP Parken Valet bent u zeker van’ alle faciliteiten van de parkeerplaats. Ook ziet u bovenaan de pagina foto’s van de parkeerplaats. Zo weet u precies waar u aan toe bent en waar uw auto geparkeerd wordt.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Parsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met VIP Parken Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Valet Parkeren bij VIP Parken

Wilt u meer informatie over valet parkeren? Dit vindt u op onze parkeervormen pagina en op de reserveringsbevestiging zodra u een reservering gemaakt heeft. Hieronder volgt een korte beschrijving.

Op de dag van uw vlucht rijdt u naar de luchthaven, op adres Flughafenstraße 120 in Düsseldorf, naar vertrekterminal A. Neem 10 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met VIP Parking Düsseldorf, het telefoonnummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Bij aankomst zal een chauffeur op u staan te wachten om uw auto over te nemen. Eerst wordt uw reserveringsbevestiging gecontroleerd en uw auto geïnspecteerd en vervolgens wordt uw auto naar het parkeerterrein gereden.

Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met Dusseldorf Airport VIP Parken. Doe dit nadat u uw koffers weer in bezit heeft. Uw auto wordt direct teruggereden naar de luchthaven en u krijgt dus op de luchthaven uw auto en autosleutels weer overhandigt en zo bent u eenvoudig en snel weer op weg.

Onze Klantreviews, alle Informatie

U geeft uw auto niet zomaar uit handen, daarom snappen wij volkomen dat u graag weet waar u uw auto achter laat. Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen en de parkeerervaring te delen, dus ook bij VIP Parken Dusseldorf International. Iedere review draagt bij aan de algehele beoordeling van de parkings en de beschrijvingen van de parkeerervaringen zijn allen online te vinden. Hiermee kunt u zien hoe het parkeren ervaren wordt en kunnen ook wij de kwaliteit van ons aanbod waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b