#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
Bekijk beoordelingen

Tuna Park Overdekt Keulen Airport

Bij Tuna Park parkeert u al op een nette en veilige parkeerplaats, u kunt echter op een nog nettere parkeerplaats staan. Tuna Park Keulen heeft namelijk ook overdekte parkeerplaatsen beschikbaar. U geniet van dezelfde faciliteiten en service maar hier staat uw auto ook beschermd tegen de natuurlijke elementen. Zo kunt u met een onbezorgd gevoel kiezen voor parkeren Luchthaven Keulen. Ook hier kunt u 24/7 parkeren en gebruik maken van de services. Het adres is anders als de onoverdekte parkeerplaats, u parkeert hier namelijk op de Bergerstraße 42a, 51143 Keulen. Let op: de shuttleservice is voor max 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 6 gerekend, deze kosten kunnen betaald worden bij de parking.

Lees meer
Adres parkeerplaats Bergerstraße 42a, 51143 Köln
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Tuna Park Overdekt bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Tuna Park Overdekt
Tuna Park Overdekt wordt gemiddeld beoordeeld met 7.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-02-2020 "Op zich ben ik tevreden over Tunapark. Makkelijk te vinden, snelle komst van de aanbieder, zowel bij het parkeergebouw als bij de luchthaven. Door de zandstorm op Gran Canaria zijn we 2 dagen later terug gekomen als gepland. Dan is het even slikken voor die 2 extra dagean, buiten je schuld om, een bijbetaling van 10 euro moet betalen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ivo van den Berg- 21-10-2019 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Hoefsmit- 05-09-2019 "Bij de heenreis zoals aangegeven 15 min. voor aankomst gebeld en toen nog 10 min. gewacht voor iemand kwam. Terugreis, gebeld toen we de koffer hadden en binnen 10 min wachten was het busje daar. Volgende keer weer gebruik van maken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Beetje een aparte naam maar wel goede service. Hele nette parkeergarage en wel fijn dat de auto overdekt staat geeft toch een fijn gevoel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij de overdekte parkeerplaats van Tuna Park

Bij Tuna Park Overdekt Keulen Airport uw auto in een nette parkeergarage en wordt net zoals bij de onoverdekte parkeerplaats naar de luchthaven gebracht met een shuttlebusje. U dient rekening te houden met maximale afmetingen van uw auto, de maximale afmeting om de parkeerplaats te betreden zijn 1,80 meter hoog, 2,20 meter breed en 5 meter in lengte. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging via de mail. Op deze bevestiging staat al uw persoonlijke info, contactgegevens van de parkeerplaats en het proces van parkeren. Voor het proces van parkeren kunt u ook terecht op onze parkeervormen pagina.

Alle Informatie over de parkeergarage

Op het vlak van veiligheid voorziet de parkeergarage van Tuna Park Keulen Airport u van camera’s, 24-uurs bewaking, een omheind terrein en afsluiting middels een slagboom. Onbevoegden kunnen het terrein dus niet zomaar betreden! Het terrein zelf is geasfalteerd en netjes verlicht. Het terrein en bijkomistige service is 24/7 beschikbaar, u parkeert overdekt en wordt netjes geholpen met uw bagage tijdens het parkeren en vervoer.

Ervaringen en Reviews van onze klanten

De parkeergarage van Tuna Park Luchthaven Keulen wordt goed beoordeeld door onze klanten. Wij geven iedere klant na het maken van een reservering een uitnodiging om een review in te vullen. Wij waarderen het zeer als u uw mening en ervaring met ons én andere klanten wilt delen! Zo weten wij precies wat we aanbieden en kunnen we de kwailiteit van onze website waarborgen. Heeft u geparkeerd bij Tuna Park Keulen Bonn, dan zien wij dus heel graag een review van u!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b