#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
Bekijk beoordelingen

Tuna Park Keulen Airport

Tuna Park is een voordelige parkeeraanbieder gelegen nabij Keulen Airport. U parkeert hier in de vorm van shuttle parking, de service is bij de prijs ingebrepen, en de parkeerplaats ligt op slechts 7 minuten reistijd. Het adres van Tuna Park Keulen is Hanstestraße 63a, 51143 Keulen, dit is ook te zien op de maps kaart. Uw auto staat op een veilige parkeerplaats dankzij de aanwezige veiligheidsfaciliteiten en er wordt uitstekende service verleend. Lees alles over de parkeeraanbieder en maak een weloverwogen keuze voor het parkeren Vliegveld Keulen. Let op: de shuttleservice is voor max 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 6 gerekend, deze kosten kunnen betaald worden bij de parking.

Lees meer
Adres parkeerplaats Hansestraße 63a, 51143 Köln
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Tuna Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Tuna Park
Tuna Park wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Colette Bul- 08-11-2019 "Super vriendelijke en goed optijd top service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marja Meerwijk- 05-11-2019 "vriendelijke mensen en was top geregeld. met ophalen wat langer gewacht, maar ze waren dan ook zeer druk. de 1 erin, de ander er uit en de volgende stond ook alweer te wachten. geen km mee gereden toen we weg waren. wanneer we weer vliegen, dan gaan we hier zeker weer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kris Verstrepen- 04-11-2019 "Alles in orde. De ontvangst zou vriendelijker mogen zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Wienen- 23-10-2019 "Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-10-2019 "Zeer chaotisch / ongeorganiseers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Mierop- 29-09-2019 "perfect, enkel was de locatie (voor ons) niet goed aangeduid/herkenbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wil van Loon- 16-09-2019 "Vriendelijk ontvangst. Snelle rit naar vliegveld en ook snel opgehaald ondanks vertraging van onze vlucht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon Jaminon- 14-09-2019 "Bij heenreis te weinig personeel als er meer mensen dan 8 naar de luchthaven moeten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christian Bouman- 08-09-2019 "het ligt op een goede locatie vlakbij de snelweg en is dus makkelijk te bereiken... helaas is er voor de wachttijd geen koffie aanwezig.. verder nette parkeerplaats.. voor herhaling vatbaar..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia Stolk- 03-09-2019 "Werkt prima, goedkoop en snelle service een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-08-2019 "Bij terugkomst lang moeten wachten aan de luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bo Penders- 26-08-2019 "Ontzettend tevreden! Goed geregeld & snel opgehaald op het vliegveld! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tunc Ali- 21-08-2019 "Perfect en goedkoop tegenover andere beheerders,netjes op tijd gebracht en opgehaald.ik zal zeker volgende keer weer bij ze parkeren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Auto achter gelaten. Vonden het wel spannend aangezien je verschillende verhalen hoort laatste tijd. Werden netjes weggebracht en weer opgehaald. Zou volgende keer weer via hun boeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Op de heenvlucht, hebben we meerdere malen moeten waar de chauffeur bleef, die ons weg zou brengen naar de luchthaven Keulen. Hebben daardoor een uur staan te wachten.Waardoor onze tijd voor de vliegreis, in gevaar kwam. En op de terugreis hetzelfde, hebben we netjes een half uur van tevoren gebeld. Aangegeven dat we met 2 gezinnen van 4 personen waren. Uiteindelijk kwam de chauffeur, en nam een ander gezin mee van 4 personen, en zei tegen ons dat wij nogeens 20 minuten moesten wachten nadat hij eerst het andere gezin weg moest brengen. Die werd 20 minuten werd ook weer ruim een half uur. Dus bij elkaar weer ruim een uur nadat wij ruim een half vantevoren hadden gebeld. Onze auto's die bij hun geparkeerd stonden, was niks mee, die stonden netjes ongeschonden klaar. Kortom qua transfer naar luchthaven zeer slecht, en qua parkeren van de auto is niks mis mee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Gewoon goed. Afspraken prima nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Janneke Stemerdink- 01-08-2019 "Goede ervaring! Aardige mensen en we werden snel gehaald en gebracht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Benes- 18-07-2019 "Geen probleem. Sleutel moet men achterlaten - maar dat wisten we wel. Men kreegt wel niks op papier mee - geen ontvangstbewijs, niks. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Shauni Vermeiren- 19-06-2019 "Super goede ervaring, wij waren eerst bang voor onze auto af te geven en al zeker onze sleutel, maar bij aankomst werden we zeer goed ontvangen en onze auto werd gewoon netjes geparkeerd. Onze sleutel ging in een bakje en veilig achter slot en grendel. Super tevreden, zeker een aanrader, wij boeken allesinds dezelfde parking volgende keer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kocak Kadir- 13-06-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Tuna Park Keulen

Zoals gezegd doet u parkeren bij Tuna Park Keulen Airport in de vorm van shuttle parking. Hierbij rijdt u direct naar het adres van de parkeerplaats en parkeert u hier uw auto. U meld zich, met uw verkregen reserveringsbevestiging, bij de balie of een medewerker en u wordt zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht middels het shuttlebusje van de parking. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Keulen Airport Tuna Park zodra u geland bent en er wordt zo snel mogelijk een shuttlebus richting de luchthaven gestuurd. U wordt teruggebracht naar de parkeerplaats en kunt zo eenvoudig en snel uw reis vervolgen.

Alle Informatie over de Parkeerplaats

Tuna Park Luchthaven Keulen heeft een nette en goed beveiligde parkeerplaats. Zo verzorgt men 24-uurs bewaking, zijn er camera’s aanwezig en is het terrein afgesloten middels een slagboom en omheining. U kunt bijna elk type auto parkeren, er is namelijk geen maximale doorrijhoogte. De parkeerplaats en bijbehorende service zijn 24/7 beschikaar en het terrein is netjes verlicht. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage en zodoende kunt u onbezorgd en comfortabel parkeren en uw reis vervolgen.  

Lees de Reviews en Ervaringen van onze klanten

Wij vertellen u graag alles over de parkeeraanbieders en hoe het parkeren ervaren wordt. Wij zijn er alleen natuurlijk niet met elke reservering bij dus daarom willen wij graag van u weten hoe het parkeren is verlopen en hoe u het parkeerproces van Tuna Park Vliegveld Keulen ervaart. Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen, zo kunnen u andere klanten informeren en wellicht helpen met hun keuze.

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b