#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

The Star Parking Schiphol

Bent u op zoek naar een luxe vorm van parkeren Schiphol? Deze Valet parking biedt u enorm veel mogelijkheden aan tegen een scherpe prijs. Het geasfalteerde terrein is voorzien van verlichting en heeft geen maximale doorrijhoogte. Star Parking Schiphol Airport beschikt over alle verschillende faciliteiten op het gebied van veiligheid. De parking is 24 uur per dag geopend en wordt dag en nacht bewaakt. De Schiphol Airport Star Parking is voorzien van een omheining, slagboom en verschillende camera’s. Bovendien is er een toilet aanwezig en biedt de parking luxe opties aan. Bij Star Parking Airport Schiphol heeft u namelijk de mogelijkheid om overdekt te parkeren én zijn er elektrische laadpunten aanwezig. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Planetenweg 5, 2132 HN Hoofddorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met The Star Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over The Star Parking
The Star Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "auto afgeleverd aan een chauffeur bij schiphol. hij stond al klaar en was bij terukomst weer snel ter plekke gewoon top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeerproces Star Parking Schiphol

Zoals hierboven reeds vermeld, is Star Parking vliegveld Schiphol een valet parking. Dit is een zeer comfortabele vorm van parkeren waarbij u minimaal tijdverlies lijdt. U rijdt direct naar de terminal waar één van de proffesionele chauffeurs van Star Parking Schiphol vliegveld op u staat te wachten. Zij zullen dan uw auto voor u parkeren, terwijl u de koffers al af aan het geven bent! U hoeft enkel circa 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer dat op de reserveringsbevestiging staat. Bij terugkomst herhaalt dit proces zich weer. Omdat de parking op slechts 7 minuten af van de luchthaven gelegen ligt, hoeft u nooit lang te achten totdat uw auto weer voorgereden wordt.

Klanten over Star Parking Schiphol

Omdat wij de tevredenheid van de klant het allerbelangrijkst vinden, geven wij iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als Airport Schiphol Star Parking te beoordelen. Wij zijn een onafhankelijk vergelijkingsplatform en daarom is transparantie erg belangrijk. Ofwel; deze reviews zijn voor u zichtbaar! Zorg dat u een weloverwogen keuze maakt en vergeet dus geen kijkje te nemen tussen de achtergelaten reviews. Voorgaande klanten kunnen u immers als de beste vertellen over hun ervaringen met het parkeren.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b