#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Star Parking schiphol

Iedereen weet dat de luchthaven van Amsterdam enorm is, dat brengt een heleboel parkings Schiphol met zich mee. Voordelig voor u, want op die manier heeft u een groot aanbod om te parkeren bij Schiphol. Bij Star Parking Schiphol kan dat lekker luxe, want zij bieden u een valet parking aan. Dat houdt in dat u direct naar het airport rijdt en dat een chauffeur het parkeren van u overneemt. Star Parking bevindt zich op maar 7 minuten reisafstand van het vliegveld, waardoor u bij terugkomst nooit lang hoeft te wachten totdat uw auto weer voorgereden is. Bovendien, de parking is maarliefst 24 uur per dag geopend, 24 uur per dag bewaakt, het elektrisch opladen is mogelijk én u kunt overdekt parkeren. Kortom, deze parking is van alle markten thuis! Dat is wel prettig wanneer u wilt lang parkeren Schiphol.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Planetenweg 5, 2132 HN Hoofddorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met The Star Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over The Star Parking
The Star Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "auto afgeleverd aan een chauffeur bij schiphol. hij stond al klaar en was bij terukomst weer snel ter plekke gewoon top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol parking met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden we transparantie, betrouwbaarheid én voordelig belangrijk. Graag nemen we u aan de hand bij het vinden van de ideale parkeerplek. Hierbij maken we onderscheid in twee parkeervormen. Enerzijds het shuttle parkeren Schiphol en anderszijds de valetparking Schiphol. Hierna kunt u uw reiswensen verfijnen door verschillende opties zoals overdekt, sleutelbehoud of elektrisch laden te kiezen. Er wordt dan automatisch met u meegezocht naar alle mogelijkheden rondom Schiphol. Zo weet u zeker dat u een parking boekt waar u wilt parkeren. Bovendien bespaart u kosten door het vooraf reserveren én u hoeft geen parkeerplek meer te zoeken rondom de enorme luchthaven! Voor meer info, neem contact met ons op of kijk in onze FAQ.

Valet parkeren met The Star Parking Schiphol

Deze aanbieder is al jarenlang actief met het valet parkeren bij Schiphol. Het valet parkeren houdt in dat u direct naar de luchthaven rijdt, waar u een chauffeur van Star Parking ontmoet. Hij of zij gaat de auto voor u parkeren, zodat u meteen de weg naar het inchecken kan voortzetten. Bij terugkomst belt u deze chauffeur en hij rijdt de auto voor. The Star Parking Schiphol maakt de belofte dat zij zorgvuldig omgaat met alle auto’s. Er wordt niet meer in gereden dan noodzakelijk en alle chauffeurs zijn zorgvuldig uitgekozen op hun kwaliteiten. Last but not least: U kunt hier zelfs uw auto laten wassen tegen een meerprijs! Dat is nog eens luxe parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )