#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.7
Bekijk beoordelingen

Sky Parking Valet Zaventem Airport

Bij Sky Parking kunt u naast shuttle parkeren ook valet parkeren. Deze vorm van Brussel Airport parkeren komt niet veel voor rondom Brussel Airport, het is echter wel een zeer comfortabele en tijdsbesparende optie. U rijdt namelijk direct naar de vertrekhal en aldaar wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parking. U ontvangt de gehele insctructie na het maken van een reservering, via een reseveringsbevestiging op uw mail. De parking is 24/7 geopend, dit geldt voor zowel het parkeerterein als de valetservice. Wel zo gemakkelijk als u in het midden van de nacht op reis gaat of terug komt. Het parkeeterein zelf is netjes verhard, voorzien van omheining en een slagboom en er is geen maximale hoogte. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage. U vindt alle informatie over Sky Parking Valet Brussel Airport op deze pagina en u kunt direct reserveren!

Lees meer
Contactlocatie Valet Leopoldlaan, 1930 Zaventem, België
Adres parkeerplaats Vilvoordelaan 120, Machelen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Sky Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Parking Valet
Sky Parking Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 6.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-02-2020 "Prima bevallen, goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris Erne, van- 19-12-2019 "Jammer dat het bijna alleen frans sprekend is, is wat lastiger, maar verder keurige service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter ter Beek- 12-08-2019 "De goedkoopste optie geboekt, het prijsverschil was redelijk groot namelijk. Mijn verwachtingen waren niet heel hoog maar toch prima geregeld allemaal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "De meneer met wie het contact verliep en die op de parkeerplaats aanwezig was, was zeer onvriendelijk en onaangenaam. De parkeerplaats is een soort van ‘georganiseerde’ chaos. Veel geld voor weinig service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephan Maanen- 25-07-2019 "Valet chauffeur was er snel bij aankomst en terugkomst, alles netjes afgehandeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Geen prettige ervaring. Onduidelijk, gehaast en o fatsoenlijk. Lang moeten wachten vanwege 'miscommunicatie'. Nooit meer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon van de Werve- 23-07-2019 "Echt nooit weer! Ongelofelijk lompe meneer aan de telefoon die beweert dat er geen afspraak is voor een Lexus (was er uiteraard wel) en dat ik te laat ben en een afspraak om 7 uur had (volgens de bevestiging 7:15), dat er geen bandje ingesproken kan worden (wel dus) en vervolgens heel veel gedoe om de auto af te leveren. Dat gaat zo snel dat je denkt dat de auto gestolen wordt, geen papieren om te tekenen, geen controle op schade (want je moet binnen 10 minuten van de drop off weg zijn) Bij terugkomst staat nergens aangegeven waar je moet zijn. 3 kwartier wachten tot de auto komt en de meneer met de grote bek die glashard beweert dat je te laat bent (klinkt bekend....) Kortom, een 1 is nog te hoog gescoord, nooit meer voor mij en als ik anderen mag adviseren: NIET DOEN"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martin van Middelkoop- 03-07-2019 "Delivery to Sky Park went fine. Then I got phone calls that they where still waiting, they only talked French even though I asked a couple of times for someone talking English. They did not react on my Whatsapp or Email asking for clarification. Pickup of the car took very long because they did not make clear where I needed to meet them, even though I asked repeatedly. So the service is fine but communication is a mess if you do not speak or understand French."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b