#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
Bekijk beoordelingen

Parkeren bij Parkshuttle24 Keulen Airport

Indien u vliegt vanaf Keulen Airport is het parkeren van uw auto een echte uitkomst! Keulen Airport is met het openbaar vervoer moeilijk bereikbaar en het parkeren van de auto is erg aantrekkelijk. Bij Vliegen en Parkeren kunt u het aanbod van Parkeren vliegveld Keulen gemakkelijk vergelijken en u kunt direct reserveren. Ons aanbod bestaat enkel uit betrouwbare gecertificeerde aanbieders. Bij Parkshuttle24 combineert u Airport Keulen parking op een zeer nette locatie zoals u kunt zien in de foto’s. De shuttle van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar. De parkeerplaats is uiterst veilig en heeft veel servicefaciliteiten. Goedkoop parkeren vliegveld Keulen via Vliegen en Parkeren is zodoende met het grootste gemak geregeld!

Let op: Extra kosten shuttleservice naar terminal bedraagt € 2,00 per persoon. Tarief is voor normale personenauto's. Bestelwagens, busjes en dergelijke moeten ter plaatse extra betalen

Lees meer
Adres parkeerplaats Genker Straße 9, 53842 Troisdorf
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parkshuttle24 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Parkshuttle24
Parkshuttle24 wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk De Peuter- 19-07-2020 "Nooit boeken bij Parkshuttle 24! Wij waren om 04.05 uur op de parking; niets of niemand te zien! De parking was zelfs niet afgesloten! Wij belden verschillende keren naar een nummer dat op de deur hing van het plaatselijke kantoor; geen gehoor! We hoorden en zagen de telefoon rinkelen in dat kantoor! Maar er was daar niemand!!! 45 minuten gewacht!!!! Dan vertrokken naar de luchthaven van Keulen en daar 14 dagen op een parking gaan staan. Op die manier zou je nog riskeren om je vlucht te missen! Echt schandalig!!! Geld betaald maar niemand gezien of gehoord! Indien ik kon, gaf ik 0/10!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jawad Jawaheri- 14-07-2020 "Goede en betrouwbaar "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus de Bakker- 27-05-2020 "Alles geanuleerd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erwin Visser- 10-05-2020 "Meteen toen we hoorden dat onze vakantie naar Turkije ivm corona geannuleerd (maart 2020) was ook parkshuttle24 geannuleerd. Zit nu nog op te wachten op antwoord en teruggave van het betaalde bedrag. Waardeloos dus!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rieky Hakkens- 08-04-2020 "Ten eerste is onze vakantie niet doorgegaan!!! Ten tweede hadden we een mailtje gestuurd om het geld terug te krijgen, maar hier geen reactie op gekregen dat vinden wij een slechte zaak met vr groet Rieky Hakkens "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Maessen- 19-03-2020 "Goede service qua brengen en ophalen. Alleen het vinden van de locatie is erg lastig. De prijs is goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-03-2020 "Parkeerplaats in Troisdorf is goed bereikbaar mits ondersteuning. Vriendelijke chauffeurs bij zowel wegbrengen als ophalen, welke vlot verliep. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Reinier Lindeman- 09-03-2020 "Op heenweg zeer goed bij terugkeer naar auto onduidelijkheid afhaalplaats doordat ik de Duitse taal niet goed ken maar ze bleven zeer behulpzaam naar ons toe dus voor de volgende keer weet ik hoe het werkt en ga ook weer er gebruik van maken hun diensten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre van der Kooi- 06-03-2020 "Alles was meer dan prima, enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat er geen Engels gesproken wordt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-03-2020 "Parking vlot bereikbaar ondanks wegenwerken in de buurt. Bij terugkeer wel een tijdje moeten wachten doordat meerdere reizigers/families terugkeerden... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-03-2020 "Prima plaats om te reserveren. dicht bij de luchthaven, en alles is goed verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-03-2020 "Ik heb mijn auto vol krassen terug gevonden aan 1 zijde!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-03-2020 "Door de werken wat er bezig zijn was de plaats moeilijk te vinden. Ze hadden ze beter kunnen aangeven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
C Van Helden- 02-03-2020 "Bij aankomst zeer chaotisch,bij wegbrengen bijna aanrijding omdat de chauffeur te snel wilde invoegen,bij aankomst wederom zeer chaotisch en dringen geblazen om maar vervoerd te worden,laat de chauffeur de namen afroepen wie op dat moment op de desbetreffende namenlijst staat,zo wordt iedereen op een fatsoenlijk en eerlijke manier weer terug vervoerd naar de parkeerplaats,voor ons 1x en niet weer met 24 parkshuttle"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bruno Van der Eedt- 01-03-2020 "ik vond het leuk om ook in het Engels te kunnen communiceren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik-Edo Willems- 25-02-2020 "telefonisch slecht bereikbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Borkent- 24-02-2020 "Prima bedrijf en exact wat stiptheid betreft "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob de Paauw- 18-02-2020 "Gisteren om 24 uur gebeld en gezegd dat wij klaar stonden op luchthaven Keulen om opgehaald te worden. Men meldde ons binnen 15 minuten aanwezig te zijn. Na 4 telefoontjes haalde men ons pas op om 1.30 uur, of te wel: we hebben anderhalf uur moeten wachten om terug gebracht te worden naar de parkeerplaats. Hij vertelde dat hij al drie keer eerder was geweest, maar dat wij er niet stonden. Dat is onmogelijk. Het is een éénrichtingsverkeer weg en dan had ik het busje moeten zien. Hij was erg nors, ook tegen de andere klanten in de auto. Op het parkeerterrein stopte hij bij de ingang en niet bij de auto. We moesten zelf maar met onze koffers naar het einde van de parkeerplaats lopen, dat was volgens hem de regel. Omdat wij op vakantie waren hebben mijn vrouw en ik gezwegen, want ruzie lost niets op. Parkshuttle24 zullen wij uiteraard nooit meer gebruiken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jozephus van de Voort- 01-02-2020 "Zeker voor herhaling vatbaar, goede prijs/kwaliteit"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wouter Van Denzen- 29-01-2020 "Super service! Optijd, goed bereikbaar en goede prijs-kwaliteitverhouding "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Teresa Travaglini- 28-01-2020 "Perfect, vriendelijk en behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kocak turgay- 05-01-2020 "Perfect "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Glenn Loeve- 29-12-2019 "Toen wij op de afgesproken aankomsttijd bij de parkeerplaats aankwamen reed de shuttle leeg weg, waardoor we een half uur moesten wachten, daarna moesten we nog 2euro extra betalen om op het vliegveld te komen, wat ik begrijp maar wil die kosten natuurlijk liever van tevoren weten, bij terugkomst netjes gebeld toen we onze koffers hadden, buiten aangekomen stonden er nog 5 mensen op de shuttle te wachten, (wij waren ook met zijn vijven), die was er na 15 min, toen zegt die chauffeur dat we niet allemaal in de bus passen, en ze hebben een lijst met welke mensen hoe laat ze deze moeten ophalen, dit vond ik echt belachelijk slecht, en dan ook nog de smoes maken dat zijn collega er zo aankomt, wij hebben nog een extra half uur moeten wachten ( dit was om 03:00 uur snachts ) voordat zijn collega kwam, deze was de hele terugrit aan het bellen en met een hand aan het sturen, voor de locatie van het parkeren vind ik goed maar de organisatie rammelt aan alle kanten, gehaast en chaotische mensen werken daar "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Dokter- 27-12-2019 "Booked bc they said you could charge electric cars there, even stressed the importance of it in the booking. Upon arrival turns out there is no possibility. Cost me an extra hour after returning. Also, you have to pay a fee for the transfer. Small fee, but still.. Just mention it clearly on the site man, be honest about it. Will never book with them again, I like to do business in a straight manner"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gert Van Hunen Wigman- 22-12-2019 "Zowel heen als terug zeer snelle service en schone parking. In maart zeker weer hier parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Hover- 18-12-2019 "Prima geregeld, zowel op de heen als terug weg maar 5 minuten hoeven te wachten. Super volgende keer reserveer ik zeker weer een plek bij parkshuttle24"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Woppy van der Velde- 10-12-2019 "tijd was prima,maar personeel beek niet bereid om naar de afmetingen van de bus te kijken waardoor we €20 extra moesten betalen. Nadat we tijdens de vakantie een klacht hadden ingediend werd dit weer terug gestort. Maar de irritatie was er al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-12-2019 "geweldig, zeker aan te raden. Goede prijs kwaliteit verhouding en zowel transfer heen als terug prima geregeld, niet lang hoeven wachten ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theo van de Vorst- 04-12-2019 "50 minuten buiten in de kou moeten wachten op het busje. Meerdere keren gebeld en het antwoord had ook wel wat vriendelijker gekund. Bovendien is er op het parkeerterrein geen mogelijkheid om even droog te schuilen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Croes- 02-12-2019 "Voor herhaling vatbaar, vriendelijk en lokatie prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henderikus Cazemier- 01-12-2019 "Goed te vinden, heenreis ietwat norse duitser die direct om 2 EURO vroeg om op het vliegveldterrein te komen; raar en niet vermeld, of niet duidelijk vermeld. Terug snachts top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Esther Bels- 27-11-2019 "Busje zat vol terwijl we 2x netjes gebeld hadden..... moesten we 25 min. Wachten op de volgende en dat vonden we jammer!! Voor de rest prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adrie Middelburg- 27-11-2019 "Na dat ik gebeld had werd min.gezegd dat hij over een 15 / 20 min op het vliegveld zou zijn prima.Na 15 min. word ik gebeld met de vraag hoe groot mijn koffers waren en hoeveel want hij wou dan met de luxe wagen komen.Hij was dus nog op de parkeerplaats in Troisdorf waarop hij zei dat hij in de file stond dit kan dus niet.Ik wil niet in de maling genomen worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aldin Mrkalj- 25-11-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-11-2019 "Genoeg ruimte en breed vak om je auto te parkeren. Niet ver vanaf vliegveld. Snelle service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-11-2019 "Stiptheid ,locatie en vriendelijkheid prima. Voor mij een volgende keer weer met dit bedrijf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Kelchtermans- 07-11-2019 "Zeer goede ervaring met deze dienst gehad. Zou men wagen zo terug hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-11-2019 "Prima organisatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Van ek- 29-10-2019 "Super geregeld . Parkeren en de shutel stond al klaar voor vertrek . Terug waren ze er 3 minuten nadat we gebeld hadden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "Ontvangst was prima, werd geholpen met plekje voor m'n auto zoeken. Let op dat je wel 2 euro contant bij moet betalen bij aankomst. Telefoonnummer in de brief is niet goed en heb het nummer via google moeten opzoeken! Ophalen was erg efficient omdat de bus al stond te wachten op 2 andere reizigers."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
CA Klaassen- 27-10-2019 "Ging allemaal snel Moest wel nog € 2.00 bij betalen voor het vliegveld ? Alleen telefoonnummer terug stond niet goed in de brief Stond een + maar moest na na vraag 0049 zijn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nedret Bulduk- 24-10-2019 "Locatie en stiptheid supergoed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rianne Raap - 18-10-2019 "Dichtbij de luchthaven en Je wordt fijn geholpen bij terugkomt even bellen en ze staan er in je op te halen super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Zeer goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Super goede service werden meteen gebracht en opgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi van de koevering- 18-10-2019 "alleen jammer dat we 4 euro bij moesten betalen voor een verkeerde tijd die we per ongeluk in hadden gevult"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi van de Koevering- 18-10-2019 "allen jammer dat we 4 euro bij moesten betalen een tijd per ongeluk verkeert in gevult"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Uit principe waren we het niet eens met extra betaling van 2 euro (wel betaald overigens) want we hadden vantevoren betaald en het zou all in zijn. Nu moesten we toch nog 2 euro extra betalen voor het brengen naar het vliegveld. Niet netjes en dit maakt het niet bevorderlijker nogmaals te boeken "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willie Vorgers- 06-10-2019 "Goede service. De parkeerplaats wordt aangewezen. Snelle transfer naar luchthaven. Voor de deur afgezet. Terugkomst, even bellen en binnen 10 minuten, 's nachts om 00.15 uur de transferbus voor de deur van luchthaven. Even wat onduidelijkheid over de afhaalplek, boven bij de vertrekhal, maar dat lag aan mijn eigen taalbarrière. Verder alles goed en stipt geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
SPM Lieshout- 05-10-2019 "Erg service gericht"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Thijssen- 03-10-2019 "Wij hebben een heel goede ervaring met parkshuttle24 gehad. Alles klopte!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eddy Janssen- 12-09-2019 "Prima geregeld, ik zou direct opnieuw boeken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascalle van Galen- 18-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Laan- 18-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Was ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Bij aankomst stond ‘hun parking’ vol en moesten we naar een andere parking 5min verderop rijden (we werden door iemand van hun begeleid naar deze parking). Na onze reis werden we netjes opgehaald (op de plek waar we afgezet werden voor de reis). Ik twijfel er wel aan als de parking bewaakt wordt, het geeft in ieder geval geen veilige indruk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Alles prima geregeld. De mensen waren optijd om ons op te halen bij 't vliegveld Keulen (Koln). Je neemt je eigen autosleutels mee op vakantie dus niemand kan 'joyrijden'. Zij waren ook qua prijs de goedkoopste. Enige minpuntje: auto's staan te dicht naast elkaar geparkeerd ivm openen van deuren. Grote mensen van bijna 2 m groot is 't minder qua uitstappen/instappen. Volgend jaar gaan wij zeker weer met hen in zee. Greetz. RS, Limburg NL"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Heenreis moesten we wachten wanneer er een busje vrij was om ons naar het vliegveld in Keulen te brengen. Ruim 30 minuten moeten wachten. Om opgehaald te worden vanaf het vliegveld hebben we ruim 45 minuten moeten wachten ivm files...... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Het ophalen was een drama. Het duurde lang voordat er iemand kwam en degene die kwam was erg chagrijnig omdat er veel Mensen zaten te wachten op hun. Dus dat was ook nog een gedoe. Voor ons nooit meer dus. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Grote parkeerplaats waar we zelf de auto weg mochten zetten en ook de sleutel mee mochten nemen. Personeel sprak echter geen Engels. Ze spraken een Duits, maar onderling met elkaar een andere taal. Personeel kwam niet vriendelijk over, maar bracht ons netjes van parkeerplaats naar het vliegveld en terug en alles goed op tijd. Toen we geland waren en hadden gebeld waren ze er binnen 10 min. Prima om je auto neer te zetten vanaf Keulen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Margriet Meijer- 01-08-2019 "De heenweg waren we erg tevreden. Zelf de auto parkeren en sleutel meenemen. Prima. Bij aankomst op het vliegveld werden we afgezet bij terminal 2 en kregen we te horen dat we daar ook wee opgehaald werden. Leuke chauffeur ! Toen we terug van vakantie waren stonden we bij terminal 2 en hebben we gebeld. Toen na 10 minuten kwam het busje en daar stapte een erg boze man uit en was aan het schelden dat we op de verkeerde plek stonden. Hij was erg onvriendelijk. We moesten zelf de koffers maar in de bus zetten. Ook bij aankomst op de parkeerplek moesten we zelf onze koffers maar pakken en hij liep zo weg, zei verder niks meer.... In het busje hangt een papier dat ze alleen trinkgeld aannemen van aardige mensen. Maar wij geven in dit geval alleen trinkgeld aan aardige chauffeurs en dat was deze zeker niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 22-07-2019 "2de keer geboekt dit jaar, perfecte verzorging en stipt op tijd. Tevens makkelijk bereikbaar en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kenneth Degenaers- 19-07-2019 "Goede service, snel ter plaatse na aankomst op de luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "Mijn ervaring was prima! Zeker een aanrader. Ik had alleen wat problemen met het ophalen. De persoon aan de telefoon begreep ik niet, waardoor het wat langer Duurde, voordat we opgepikt werden. Maar Verder niets dan lof!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Degener- 12-07-2019 "Super geregeld allemaal en heel vriendelijke chauffeurs Beslist een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Vellinga- 02-07-2019 "Parkshuttle24 is ons prima bevallen. Helemaal top. Op alle drie de punten een 10, echt niks op aan te merken. Mochten we weer vanaf Keulen vliegen dan parkeren we zeker weer bij hen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 23-05-2019 "Correct. Snel geregeld en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi Noijen- 22-05-2019 "Door de werkzaamheden aan de weg duurt het langer op gebracht en opgehaald te worden. Ook de berijkbaarheid lijdt hier onder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lianne vd Veer- 20-12-2017 "Goedkoop alternatief van op het vliegveld van Keulen parkeren dus fijn om wat geld te besparen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Keulen Airport bij Vliegen en Parkeren

Als u parkeert via Vliegenenparkeren.nl dan bent u altijd verzekerd van een betrouwbare parking! Daarnaast speelt natuurlijk ook de prijs een grote rol. Via ons parkeert u altijd voordelig zonder dat u inlevert op kwaliteit. Lang parkeren vliegveld Keulen is via ons gemakkelijk binnen enkele minuten geregeld en u kunt kosteloos tot 24 uur vooraf annuleren. Daarnaast helpen wij u graag op weg met al uw vragen middels onze gratis klantenservice. Ook kunt u onze FAQ-pagina bezoeken om alle veel gestelde vragen van onze klanten te bekijken, met bijbehorende antwoorden natuurlijk.

Shuttle Parking Keulen bij Parkshuttle24

Op uw reserveringsformulier vult u uw verwachte tijd van aankomst bij de parking in. Eenmaal aangekomen bij uw parking bij Keulen Airport parkeert u al daar uw auto. U kunt uw autosleutels tevens ‘gewoon’ meenemen tijdens uw vakantie. Vervolgens wordt u binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht al gebeurt dit doorgaans veel sneller. U krijgt ter plekke een telefoonnummer dat u kunt bellen nadat u uw koffers bij terugkomst in ontvangst genomen heeft. Vervolgens zal de shuttlebus voor u klaarstaan op de afgesproken plek bij het vliegveld. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar en wordt uitgevoerd in een flexibel schema! U kunt ook kiezen voor valet parking Keulen via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b