#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Parkeren bij Parkshuttle24 Keulen Airport

Indien u vliegt vanaf Keulen Airport is het parkeren van uw auto een echte uitkomst! Keulen Airport is met het openbaar vervoer moeilijk bereikbaar en het parkeren van de auto is erg aantrekkelijk. Bij Vliegen en Parkeren kunt u het aanbod van Parkeren vliegveld Keulen gemakkelijk vergelijken en u kunt direct reserveren. Ons aanbod bestaat enkel uit betrouwbare gecertificeerde aanbieders. Bij Parkshuttle24 combineert u Airport Keulen parking op een zeer nette locatie zoals u kunt zien in de foto’s. De shuttle van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar. De parkeerplaats is uiterst veilig en heeft veel servicefaciliteiten. Goedkoop parkeren vliegveld Keulen via Vliegen en Parkeren is zodoende met het grootste gemak geregeld!

Lees meer
Adres parkeerplaats Genker Straße 9, 53842 Troisdorf
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parkshuttle24 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Parkshuttle24
Parkshuttle24 wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eddy Janssen- 12-09-2019 "Prima geregeld, ik zou direct opnieuw boeken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascalle van Galen- 18-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Laan- 18-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Was ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Bij aankomst stond ‘hun parking’ vol en moesten we naar een andere parking 5min verderop rijden (we werden door iemand van hun begeleid naar deze parking). Na onze reis werden we netjes opgehaald (op de plek waar we afgezet werden voor de reis). Ik twijfel er wel aan als de parking bewaakt wordt, het geeft in ieder geval geen veilige indruk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Alles prima geregeld. De mensen waren optijd om ons op te halen bij 't vliegveld Keulen (Koln). Je neemt je eigen autosleutels mee op vakantie dus niemand kan 'joyrijden'. Zij waren ook qua prijs de goedkoopste. Enige minpuntje: auto's staan te dicht naast elkaar geparkeerd ivm openen van deuren. Grote mensen van bijna 2 m groot is 't minder qua uitstappen/instappen. Volgend jaar gaan wij zeker weer met hen in zee. Greetz. RS, Limburg NL"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Heenreis moesten we wachten wanneer er een busje vrij was om ons naar het vliegveld in Keulen te brengen. Ruim 30 minuten moeten wachten. Om opgehaald te worden vanaf het vliegveld hebben we ruim 45 minuten moeten wachten ivm files...... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Het ophalen was een drama. Het duurde lang voordat er iemand kwam en degene die kwam was erg chagrijnig omdat er veel Mensen zaten te wachten op hun. Dus dat was ook nog een gedoe. Voor ons nooit meer dus. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Grote parkeerplaats waar we zelf de auto weg mochten zetten en ook de sleutel mee mochten nemen. Personeel sprak echter geen Engels. Ze spraken een Duits, maar onderling met elkaar een andere taal. Personeel kwam niet vriendelijk over, maar bracht ons netjes van parkeerplaats naar het vliegveld en terug en alles goed op tijd. Toen we geland waren en hadden gebeld waren ze er binnen 10 min. Prima om je auto neer te zetten vanaf Keulen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Margriet Meijer- 01-08-2019 "De heenweg waren we erg tevreden. Zelf de auto parkeren en sleutel meenemen. Prima. Bij aankomst op het vliegveld werden we afgezet bij terminal 2 en kregen we te horen dat we daar ook wee opgehaald werden. Leuke chauffeur ! Toen we terug van vakantie waren stonden we bij terminal 2 en hebben we gebeld. Toen na 10 minuten kwam het busje en daar stapte een erg boze man uit en was aan het schelden dat we op de verkeerde plek stonden. Hij was erg onvriendelijk. We moesten zelf de koffers maar in de bus zetten. Ook bij aankomst op de parkeerplek moesten we zelf onze koffers maar pakken en hij liep zo weg, zei verder niks meer.... In het busje hangt een papier dat ze alleen trinkgeld aannemen van aardige mensen. Maar wij geven in dit geval alleen trinkgeld aan aardige chauffeurs en dat was deze zeker niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 22-07-2019 "2de keer geboekt dit jaar, perfecte verzorging en stipt op tijd. Tevens makkelijk bereikbaar en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kenneth Degenaers- 19-07-2019 "Goede service, snel ter plaatse na aankomst op de luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "Mijn ervaring was prima! Zeker een aanrader. Ik had alleen wat problemen met het ophalen. De persoon aan de telefoon begreep ik niet, waardoor het wat langer Duurde, voordat we opgepikt werden. Maar Verder niets dan lof!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Degener- 12-07-2019 "Super geregeld allemaal en heel vriendelijke chauffeurs Beslist een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Vellinga- 02-07-2019 "Parkshuttle24 is ons prima bevallen. Helemaal top. Op alle drie de punten een 10, echt niks op aan te merken. Mochten we weer vanaf Keulen vliegen dan parkeren we zeker weer bij hen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 23-05-2019 "Correct. Snel geregeld en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi Noijen- 22-05-2019 "Door de werkzaamheden aan de weg duurt het langer op gebracht en opgehaald te worden. Ook de berijkbaarheid lijdt hier onder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lianne vd Veer- 20-12-2017 "Goedkoop alternatief van op het vliegveld van Keulen parkeren dus fijn om wat geld te besparen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Keulen Airport bij Vliegen en Parkeren

Als u parkeert via Vliegenenparkeren.nl dan bent u altijd verzekerd van een betrouwbare parking! Daarnaast speelt natuurlijk ook de prijs een grote rol. Via ons parkeert u altijd voordelig zonder dat u inlevert op kwaliteit. Lang parkeren vliegveld Keulen is via ons gemakkelijk binnen enkele minuten geregeld en u kunt kosteloos tot 24 uur vooraf annuleren. Daarnaast helpen wij u graag op weg met al uw vragen middels onze gratis klantenservice. Ook kunt u onze FAQ-pagina bezoeken om alle veel gestelde vragen van onze klanten te bekijken, met bijbehorende antwoorden natuurlijk.

Shuttle Parking Keulen bij Parkshuttle24

Op uw reserveringsformulier vult u uw verwachte tijd van aankomst bij de parking in. Eenmaal aangekomen bij uw parking bij Keulen Airport parkeert u al daar uw auto. U kunt uw autosleutels tevens ‘gewoon’ meenemen tijdens uw vakantie. Vervolgens wordt u binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht al gebeurt dit doorgaans veel sneller. U krijgt ter plekke een telefoonnummer dat u kunt bellen nadat u uw koffers bij terugkomst in ontvangst genomen heeft. Vervolgens zal de shuttlebus voor u klaarstaan op de afgesproken plek bij het vliegveld. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar en wordt uitgevoerd in een flexibel schema! U kunt ook kiezen voor valet parking Keulen via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )