#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

ParkSafe Keulen Airport

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport en zoekt u naar een parkeerplaats, dan kunt u terecht bij Park Safe Keulen Airport. Hier kunt u parkeren aan de hand van twee verschillende parkeervormen; shuttle parkeren en valet parkeren. Uw auto staat in beide gevallen op een nette en goed beveiligde parkeerplaats, u kunt dus zonder zorgen kiezen voor parkeren Airport Keulen. De verlichte en verharde parkeerplaats van Park Safe Keulen Airport is voorzien van camera’s, een slagboom en omheining. De aangeboden services zijn 24/7 beschikbaar, Park Safe is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Lees meer
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland
Adres parkeerplaats Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Safe Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Safe Valet
Park Safe Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-11-2019 "Er zijn wel een paar kantjes aan maar dat valt best te genieten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yvonne Wolters- 02-11-2019 "Locatie was prima. Alleen niet meteen duidelijk waar tankstation was waar we de auto moesten afgeven. Dachten dit te doen op vliegveld vertrekhal. Alles goed gekomen. Bij terugkomst stond auto klaar bij vertrekhal.Prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het valet-parkeerproces bij ParkSafe

Valet parkeren is een zeer eenvoudige en snelle parkeervorm. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de luchthaven, u dient hierbij 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat er een chauffeur klaar staat bij aankomst. Deze chauffeur inspecteert uw auto, rijdt de auto naar de parkeerplaats en parkeert de auto. Bij terugkomst dient u weer telefonisch contact op te nemen, ParkSafe Keulen stuur direct een chauffeur met uw auto naar de luchthaven. U krijgt dus de auto direct bij de luchthaven overhandigt en zo kan u snel en eenvoudig uw reis weer vervolgen. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging. Op deze bevestiging staat alle informatie over het parkeren vermeld, dus de contactgegevens van ParkSafe Keulen Bonn en een beschrijving van het parkeerproces.

De ervaringen en beoordelingen van onze klanten

Wij geven u graag zoveel mogelijk informatie over ParkSafe Valet, dit proberen we objectief te beschrijven en transparant weer te geven. Hierdoor geven wij iedere klant de mogelijkheid een beoordeling in te vullen. Allereerst ontvangt u na het maken een uitnodiging onze website te beoordelen. Na afloop van het parkeren ontvangt u een uitnodiging om ParkSafe Koln Airport te beoordelen. Alle reviews worden op respectievelijk Feedback Company en onze website geplaatst.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b