#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

ParkBird Rotterdam Airport

De parkeeraanbieder ParkBird Rotterdam is net zoals de meeste aanbieders bij Rotterdam Airport een valet parking. Vliegveld Rotterdam parkeren doet u dus in samenwerking met een chauffeur, bij aankomst op de luchthaven neemt deze chauffeur uw auto over en parkeert deze op de parkeerplaats. Uw auto wordt geparkeerd op een uitstekend beveiligde parkeerplaats gelegen nabij de luchthaven. Zo is er 24/7 iemand aanwezig en worden uw auto’s middels de aanwezige camera’s nauwlettend in de gaten gehouden. De parkeerplaats en aangeboden valet service zijn 24/7 beschikbaar, u kunt dus op elk gewenst moment van de dag en nacht gebruik maken van de services. Ook handig om te weten is dat er geen maximale inrijhoogte is omdat de parkeerplaats onoverdekt is.

Lees meer
Contactlocatie Valet Airportplein 60, 3045 AP, Rotterdam, Nederland
Adres parkeerplaats Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam, Netherlands
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met ParkBird Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over ParkBird Valet
ParkBird Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Hamberg- 08-01-2020 "Zeer tevreden heb dit nu voor 2 e keer gedaannette jongen ook die de auto kwam halen en brengen ik zal zeggen ga zo door tot in mei"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het parkeren bij ParkBird Valet Rotterdam

Zoals gezegd is Park Bird Rotterdam Airport een valet parkeeraanbieder. Wanneer u een reservering maakt wordt het gehele parkeerproces en de bijbehorende contactgegevens beschreven op de reserveringsbevestiging die u ontvangt. Op de dag van parkeren rijdt u naar de luchthaven, neem ongeveer 30 minuten voor u arriveert telefonisch contact op met de parking. Bij aankomst staat er een chauffeur klaar die uw auto zal parkeren. Bij terugkomst neemt u na landing weer telefonisch contact op en uw auto wordt weer terug gereden naar de luchthaven. U ziet het, een gemakkelijk en snel proces!

De reviews en ervaringen van onze klanten

Uw mening is ontzettend belangrijk voor ons, wij geven u daarom graag de kans uw mening te uiten en zo ons en andere klanten van belangrijke informatie te voorzien. Na het maken van een reservering ontvangt u een uitnodiging om onze website te beoordelen. Na afloop van het parkeren ontvangt u een uitnodiging om in dit geval Park Bird Rotterdam te beoordelen. Wij zijn zeer beniewd naar jou verhaal!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b