#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 03:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Park4Fly Hamburg Airport

Gaat u op reis vanaf Hamburg Airport en bent u op zoek naar een parkeerplaats nabij de luchthaven? U kunt onder andere een parkeerplaats reserveren bij Park4Fly. Deze parkeeraanbieder voorziet u van een Hamburg Airport parking in combinatie met een bij de prijs inbegrepen valetservice, een zeer eenvoudige en snelle parkeervorm.

Uw auto wordt geparkeerd op een nette parkeerplaats die voorzien is van camera’s en afgesloten is middels een omheining en slagboom. Het terrein is daarnaast netjes geasfalteerd en verlicht, ook wel zo fijn tijdens de nachtelijke uren. De parkeerplaats en additionele parkeerservices zijn geopend en beschikbaar van 03:00 tot 00:00, houdt hier rekening mee wanneer u een nachtvlucht hebt. U kunt, tegen een meerprijs, overdekt parkeren. Let goed op dat u hiervoor de correcte optie selecteert voor u reserveert.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg
Adres parkeerplaats Rugenbarg 57, 22848 Norderstedt
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park4Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Het valet parkeerproces bij Park4Fly

Zoals gezegd parkeert u bij Park4Fly Hamburg middels een valetservice. Hiermee rijdt u direct naar de luchthaven en dient u ongeveer 30 minuten voor verwachte aankomst telefonisch contact op te nemen met de parking. Zodoende staat er bij aankomst een chauffeur op u te wachten. Deze chauffeur inspecteert uw auto middels een innameformulier, en parkeert uw auto vervolgens op de parkeerplaats terwijl u uw reis kan vervolgen.

Bij terugkeer neemt u, net als bij aankomst, weer telefonisch contact op. Zo kan Park4Fly Hamburg Airport uw auto weer netjes terugbrengen naar de luchthaven. U kunt direct bij de luchthaven weer instappen en uw reis vervolgens. U vindt een uitgebreide beschrijving terug op uw reserveringsbevestiging. Hier zijn uiteraard ook alle contactgegevens op vermeld en zo weet u precies wat u te wachten staat op de dag van vertrek en terugkomst.

Onze klantreviews en parkeerervaringen

Wij geven u graag vooraf zoveel mogelijk informatie. U wilt natuurlijk een weloverwogen keuze maken. Daarom tonen wij alle verkregen informatie op onze website en proberen dit zo transparant mogelijk te tonen. Onze klanten dragen hier hun steentje aan bij. Wij geven iedere klant, na afloop van het parkeren, een uitnodiging om de parkeerervaring te beoordelen en te delen. Zo weten zowel wij, als jullie, precies hoe het parkeren ervaren wordt en wat u kunt verwachten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b