#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 200M reizen 200M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
Bekijk beoordelingen

Park en Fly P22 - Meet en Greet 

Het grote voordeel van de locaties van Park en Fly is dat deze allemaal gelegen zijn op loopafstand tot de vertrekhal. Dat maakt parkeren Eindhoven Airport super gemakkelijk en goedkoop! De Meet en Greet locatie is gelegen op 200 meter afstand tot de vertrekhal. Dit betekent dat u met enkele minuten lopen al bij de vertrekhal bent. Deze locatie is goedkoper en dichterbij dan bijvoorbeeld P8 Eindhoven Airport. Eindhoven Airport parkeren op deze locatie is extra interessant voor de zakelijke reiziger. U kunt namelijk voor of na uw vliegreis gebruik maken van een werkplek. Deze werkplekken beschikken over glasvezel, Wi-Fi en koffie en thee. Daarnaast zijn er ook vergaderruimtes en is er de mogelijkheid om te printen en te kopiëren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Luchthavenweg 67, Eindhoven
Loopafstand: 200M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Park & Fly P22 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park & Fly P22
Park & Fly P22 wordt gemiddeld beoordeeld met 9.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leonie Veltman- 20-12-2017 "Super dichtbij geparkeerd voor een goede prijs. volgende keer zeker weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Gierschen- 19-12-2017 "P1 afstand maar dan voor 1/3 van het geld, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nando R- 19-12-2017 "Lopen klaar hopsakee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Eindhoven Airport Parking via Vliegen en Parkeren           

Via onze website vergelijkt en reserveert u gemakkelijk een parkeerplaats bij het vliegveld. Zo kunt u bij ons terecht voor lang parkeren Eindhoven Airport maar ook voor Valet parking Eindhoven Airport. Deze verschillende services worden gemakkelijk uitgelegd in deze video. U vergelijkt bij ons een ruim aanbod van voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders en u kunt direct een plek reserveren. U heeft binnen enkele minuten uw ideale parkeerplek gevonden en gereserveerd. Kortom: Een goedkope parkeerplaats is met het grootste gemak gereserveerd via Vliegenenparkeren.nl!

Hoe werkt parkeren bij Park en Fly Eindhoven

Alle parkeerterreinen van Park en Fly kunnen zijn afgesloten met een slagboom en er is een omheining. Hierdoor staat uw auto altijd veilig geparkeerd bij Eindhoven Airport. Om de slagboom te openen krijgt u van Vliegen en Parkeren en inrijcode toegezonden bij uw reservering. Deze code voert u in op de slagboom en vervolgens kunt u uw auto parkeren. Goedkoop parkeren Eindhoven Airport is zodoende erg gemakkelijk en ook nog eens super veilig! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere opties voor lang parkeren vliegveld Eindhoven via Vliegenenparkeren.nl.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )