#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
Bekijk beoordelingen

Park and Go Brussel Zaventem Airport

Bent u op zoek naar parkeren Brussel Zaventem en wilt u parkeren bij Park and Go Brussel Airport? Het parkeerterrein van Park and Go heeft plaats voor 150 auto’s en u kunt hier elk type auto kwijt. De parkeerplaatsen kennen namelijk geen maximale afmetingen, zowel in lengte, breedte als hoogte. Omdat Park and Go Brussel 24/7 geopend is kunt u uw auto op elk moment van de dag parkeren, dit geldt ook voor de shuttleservice! Park and Go Brussel Zaventem heeft 2 shuttlebussen die elk plaats hebben voor 7 personen. Uw auto staat uitermate veilig dankzij de uitgebreide veiligheids- en servicefaciliteiten.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kerklaan 100, 1830, Machelen
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park and GO bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park and GO
Park and GO wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-10-2019 "Prima service. Wij kwamen vroeg in de ochtend aan en de poort was dicht. Op de poort een briefje dat de chauffeur zo terug was. Even gebeld, bleek de chauffeur gewoon achter het gesloten hek te wachten. Daarna zijn we direct naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst weer gebeld en binnen 15 minuten was onze chauffeur er. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-10-2019 "op de heenweg erg lang moeten wachten op vervoer. Op terugweg wel vlot geholpen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maarten Ligt- 08-10-2019 "Goedkoop parkeren, adres goed te vinden maar toegang is onduidelijk en rommelig; geen mogelijkheid om ergens te wachten met de auto en altijd wachttijd om chauffeur busje te bellen. Al met al een redelijke oplossing als men het eenmaal weet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sofie Bultheel- 23-09-2019 "Niets op aan te merken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2019 "Bij vertrek vakantie kwamen wij bij Park and Go, daar was niemand aanwezig, nadat ik hun had gebeld was er met 20 minuten iemamd aanwezig die ons naar het vliegveld heeft gebracht, deze chauffeur was vriendelijk en redelijk op tijd. Bij terugkomst van vakantie moesten wij bellen zodra we klaar stonden op de parkeerplaats van het vliegveld. Toen ik gebeld had werd verteld dat ze eraan kwamen, maar na 35 minuten nog niemand. Toen weer gebeld, en er werd verteld dat ze er bijna waren, dit duurde bijna weer een half uur, dus een uur staan wachten. Chauffeur was kort af en nogal onbeleefd, waarschijnlijk een slechte dag. Auto stond nog op de afgesloten parkeerplaats, dus heen reis naar vliegveld en parkeren was goed, terug reis naar parking niet. Wel goede prijs vergeleken met andere, "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Stolk- 12-06-2019 "Sorry dat ik het moet zeggen ,het zijn oplichters.Aangekomen bij parkeerplaats was vol .We kregen een reservering van quick parking op mijn eigen naam.Maar ze hadden niet betaald.Dus wel €25 ontvangen.Bij quikparking niet betalen.We stonden voor een gesloten poort de barcode gaf aan dat er nog €23 betaald moest worden.Schandalig en asociaal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-05-2019 "Er staat geen gsm vermeldt op de papieren. Hierdoor was het een echte zoekwerk op de site. Gelukkig stond toevallig het busje op parking C. De chauffeur mag ook wat vriendelijker zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij Park and Go?

Parkeren Park and Go Brussel Airport gaat in de vorm van shuttle parking. U rijdt direct naar de parkeerplaats en parkeert hier uw auto. U meldt zich bij de balie met uw reserveringsbevestiging en wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Park and Go om aan te geven dat u geland bent. U wordt vervolgens weer opgehaald en weer terug gebracht naar de parkeerplaats. Houdt rekening met enige wachttijd bij zowel aankomst als vertrek.

Specificaties en Faciliteiten van Park and Go

Wanneer u kiest voor Park and Go Zaventem dan weet u dat uw auto op een goed beveiligde locatie staat. De parkeerplaats is voorzien van omheining, een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. Ook kunt u gerust ’s nachts parkeren dankzij de aanwezige verlichting en het personeel dat 24/7 aanwezig is. Tijdens het wachten kunt u wachten in de nette wachtruime op de locatie en het terrein is goed toegankelijk dankzij de verharde ondergrond.

Reviews en Beoordelingen van Park and Go

Elke klant krijgt na het parkeren een uitnodiging tot het invullen van een review. Het cijfer van Park and Go Zaventem Airport is volledig gebasseerd op deze reviews en zijn dus geheel onafhankelijk en transparant. U kunt u dus laten informeren en inspireren voor een weloverwogen keuze!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )