#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7
Bekijk beoordelingen

Park Am Ring Valet Dusseldorf Airport

Rondom Dusseldorf Airport zijn er ongekend veel parkeerplaatsen en parkeeraanbieders. Bent u op zoek naar een valet parkeerplaats? Dan kunt u terecht bij bijvoorbeeld Park Am Ring Dusseldorf. Uw auto wordt geparkeerd op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. Zo is de parkeerplaats voorzien van camera’s, 24-uurs bewaking en afgesloten middels een slagboom en omheining. Als extra servicemogelijkheden kunt u overdekt parkeren, wordt u netjes geholpen met uw bagage en kunt u zelfs uw auto laten wassen. Zo heeft u een parkeerplaats Vliegveld Dusseldorf waar uw auto beschermd is tegen alle elementen! U kunt een parkeerplaats bij Park Am Ring Dusseldorf Airport eenvoudig reserveren, u hoeft enkel uw reisdata, persoonlijke gegevens in te voeren, te betalen en u bent voorzien van een parkeerplaats.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstrasse 120
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Am Ring Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Am Ring Valet
Park Am Ring Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Ercan- 27-08-2020 "????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het proces van valet parkeren bij Park Am Ring

Valet parkeren is een zeer eenvoudige en comfortabele parkeervorm. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de luchthaven, het adres dat u kunt invoeren in uw navigatie is Flughafenstraße 120 Düsseldorf. Neem 30 minuten voor aankomst nog even telefonisch contact op met Park Am Ring Dusseldorf International. Zij zullen ervoor zorgen dat een chauffeur klaarstaat bij aankomst. Deze chauffeur neemt uw auto over en parkeert deze op het parkeerterrein. Bij terugkomst belt u Dusseldorf Park Am Ring weer om aan te geven dat u geland bent. Uw auto wordt vervolgens weer teruggereden naar de luchthaven en zo kunt u vanuit hier weer instappen en uw reis vervolgen. U vindt alle informatie terug op de reserveringsbevestiging die u via de mail ontvangt.

De reviews en parkeerervaringen van onze klanten

Wilt u meer weten over de aanbieder Dusseldorf Airport Park Am Ring? Bekijk dan eens de reviews! Onze klanten ontvangen allen een uitnodiging een review in te vullen. Wij horen graag hoe u het parkeren ervaart, zo weten wij nog beter wat we aanbieden en kunnen de kwaliteit van onze website waarborgen. Ook krijgt u na het maken van een reservering onze website te beoordelen. Wij horen graag uw mening, zo kunnen we het proces van reserveren wellicht nog eenvoudiger en duidelijker maken!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b