#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

MyWoMo Parking Valet Frankfurt Airport

Gaat u een vliegreis maken vanaf Frankfurt am Main Airport en bent u nog op zoek naar een Frankfurt Airport parking? U bent aan het juiste adres. Bij WoMoMo Parking kunt u parkeren met een shuttle- over valetservice, via deze pagina kunt u de valetservice reserveren en hierdoor bespreken wij enkel het valet parkeren. Het unieke aan WyMoMo Parking valet is dat u hier ook grotere voertuigen als een camper kan parkeren. Bij andere parkeeraanbieders kan dit enkel tegen meerprijs of simpelweg niet.

De parkeerplaats van WyMoMo valet Parking is 24/7 geopend, dit geldt zowel voor de parkeerplaats als de parkeerservice. Uw auto wordt op het moment van parkeren netjes geïnspecteerd aan de hand van een innameformulier. Verder is de parkeerplaats afgesloten met een omheining en slagboom en is tevens netjes verlicht en geasfalteerd. Wilt u terugkomen in een nette gewassen auto? Dit is tegen meerprijs ook mogelijk!

Lees meer
Contactlocatie Valet Frankfurt Airport. 60547 Frankfurt am Main
Adres parkeerplaats Eisenstraße 2-4, 65428 Rüsselsheim
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met My WoMo Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Valet parkeren bij WoMoMo Parking

Valet parkeren staat bekend als een eenvoudige parkeervorm waarmee u minimaal tijdsverlies rijdt. Het valet parkeerproces verloopt namelijk als volgt: u rijdt op de dag van uw vlucht naar de luchthaven. Ongeveer 30 minuten voor aanvang neemt u telefonisch contact op met de valetservice van WyMoMo Parking. Zo kan men ervoor zorgen dat tijdens uw aankomst bij de luchthaven de chauffeur voor u klaarstaat. Deze chauffeur neemt een inspectieformulier met u door, neemt uw auto of ander voertuig over en parkeert deze op de parkeerplaats.

Bij terugkomst neemt u weer contact op met de WyMoMo valetservice en zodoende wordt uw auto zo snel mogelijk teruggebracht naar de luchthaven. U kunt uiteindelijk, direct bij de luchthaven, weer instappen en uw reis naar huis of elders vervolgen. Het gehele proces en de benodigde contactgegevens staan vermeld op uw reserveringsbevestiging.

De beoordelingen en reviews van onze klanten

Wij snappen het volkomen dat u niet zomaar uw auto uit handen geeft. Hierdoor geven wij graag zoveel mogelijk informatie en willen wij dit zo transparant mogelijk aanbieden. Daarom krijgt iedere klant die via ons platform reserveert na afloop van het parkeren een uitnodiging om het parkeren te beoordelen. Wij en onze klanten zijn namelijk zeer benieuwd naar uw ervaring. Hiermee kunt u zowel ons als onze klanten informeren en wellicht inspireren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b