#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

IdealParken Keulen Airport

De parkeeraanbieder IdealParken heeft naast een shuttleservice ook een valetservice ter beschikking. Dit is een zeer eenvoudige parkeervorm en kent minimaal tijdsverlies. U rijdt namelijk direct naar de vertrekhal waar een chauffeur van IdealParken Keulen uw auto overneemt en parkeert. U bent dan al bij direct bij de vertrekhal en kunt dus te voet uw reis naar de gate vervolgen. De parkeerplaats en het adres zijn respectievelijk hierboven en rechts van deze tekst te zien. Deze parkeerplaats is beveiligd dankzij camera’s, een slagboom en omheining. U kunt op elk moment van de dag en nacht parkeren, Ideal Parken Keulen Airport is namelijk 24/7 geopend.

Let op: De shuttlebus heeft plaats voor 4 personen, er wordt € 5 gerekend per extra persoon. Er wordt € 10 gerekend wanneer u grote bagage mee neemt, denk hierbij aan een snowboard of kattenbox. U kunt hier grote busjes en campers parkeren, hiervoor wordt 50% extra van de boeking gerekend. Al deze extra kosten dienen bij de parkeerplaats betaald te worden. 

Lees meer
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland
Adres parkeerplaats Am Senkelsgraben 26, 53842 Troisdorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Ideal Parken Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Ideal Parken Valet
Ideal Parken Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karin Benders- 13-03-2020 "Super geregeld . Precies volgens afspraak en zeer correct! Dankjewel! Gaan we voortaan altijd gebruik van maken ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
schoeters marc- 03-03-2020 "we werden zelf opgebeld voor aankomst op de luchthaven en kregen goede instructies in het Engels. auto werd gecontroleerd. na de vakantie stond de auto binnen de afgesproken termijn klaar. er was slechts 9 km mee gereden. zeer goede service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

De valetservice bij IdealParken

Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar Keulen Airport, het adres dat u kunt invoeren in uw navigatie is Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland. Houdt er rekening mee dat u ongeveer 2 á 2,5 uur van tevoren aanwezig moet zijn, zo zult u nooit uw vlucht missen. U dient ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen, het telefoonnummer vindt u op de reserveringsbevestiging. Uw auto wordt na een inspectie overgenomen door een chauffeur van Keulen IdealParken en geparkeerd.

Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met hetzelfde nummer die te vinden is op uw reserveringsbevestiging. Er wordt vervolgens direct een chauffeur naar de luchthaven gestuurd. Uw auto wordt teruggereden, u krijgt uw sleutels terug en u kunt bij de luchthaven weer instappen en uw reis vervolgen.

We horen graag uw mening

Wij zijn zeer benieuwd naar uw parkeerervaring bij Ideal Parken Keulen. Daarom geven wij u graag de kans deze ervaring te delen. Niet alleen informeert u onze klanten, u informeert ook ons. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze website waarborgen. Ook kunt u onze website voorzien van een review, hierbij beoordeelt u het vergelijkings- en reserveringsproces. We horen graag van u!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b