#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Varieert
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Holiday Inn Brussel Airport

Let op, de shuttle dienst rijdt met een vast schema en is enkel beschikbaar tussen 04:05-10:30 & 18:00-23:40 uur.  Indien u buiten de shuttle tijden wenst te parkeren kunt u de luchthaven bereiken middels een taxi via UNITAX (á € 12,50 enkele rit met een voucher te verkrijgen bij de balie van Holiday Inn) of openbaar vervoer (lijnbus 272). Bij terugkomst buiten de shuttletijden dient u een UNITAX taxi te nemen en vervolgens ook bij de balie een voucher te vragen, de taxichauffeur dient dan buiten even te wachten. ​Holiday Inn voorziet u bij onduidelijkheden graag van meer informatie! Een reservering maken bij Holiday Inn is uiterlijk 24 uur van tevoren mogelijk.

Wilt u uw auto goedkoop maar ook veilig parkeren dan bent u bij Vliegen en Parkeren op de juiste website terecht gekomen. Via Vliegen en Parkeren parkeert u altijd bij een veilige en erkende parking en zodoende bent u zeker van goedkoop parkeren Brussel Airport. Bij Holiday Inn parking Brussels Zaventem parkeert u op slechts 6 minuten afstand van het vliegveld en kunt u gratis uw sleutel behouden! De parkeerplaats is voorzien van een uitgebreid veiligheids- en servicepakket. Parkeren Brussel Airport bij Holiday Inn is dus een zeer betrouwbare keuze.

Lees meer
Adres parkeerplaats Holidaystraat 7, Diegem
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Holiday Inn bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Holiday Inn
Holiday Inn wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Klaas Rijpsma- 30-03-2020 "Prima parkeren en shuttle. Aangezien onze vlucht werd geannuleerd, moesten we met een repatriëringsvlucht terug naar Amsterdam. Aangezien België de grens heeft gesloten, kan ik de auto niet ophalen. Holiday inn gaf aan dat de auto kosteloos mag blijven staan totdat de auto weer opgehaald kan worden. Klasse! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-03-2020 "Was prima geregeld. Ook met de shuttle. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-02-2020 "Prima service. Goede snelle shuttle naar luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-02-2020 "Vlot digitaal in te plannen. Vriendelijk onthaal, vlot bereikbaar en prima shuttle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc Roza- 07-02-2020 "Lokatie is ideaal binnen 10 minuten met de shuttlebus van het vliegveld Brussel-Zaventem. Auto staat achter slagboom geparkeerd op terrein van hotel Holiday Inn. Voorafgaand verstrekte informatie bij terugkeer klopt echter niet. Er wordt gevraagd om na ontvangst van de koffers de parkeeraanbieder te bellen, maar dat is feitelijk niet nodig en bovendien is opgegeven telefoonnummer het algemene nummer van Holiday Inn. Informatie wordt overigens wel verstrekt in het Engels of Nederlands. Een betere tekst bij ‘Informatie over het parkeren’ zou zijn: “Bij terugkomst dient u naar de begane grond te gaan naar de busparkeerplaats voor ‘Shuttledienst’ en dan op de bus te wachten (maximale wachttijd is ... minuten) waarop, naast andere hotels ook ‘Holiday Inn’ staat vermeld. Deze bus rijdt u naar uw hotel terug met mogelijk een aantal tussenstops bij andere hotels. De totale reis duurt niet langer dan 15 minuten. Bij de hotelreceptionist kunt u dan op vertoon van uw ‘Reserveringsbevestiging’ een uitrijkaart voor het parkeerterrein ontvangen. Indien u vragen heeft over de komst van de bus kunt u bellen met +3227205865. Dit is het algemene nummer van Holiday Inn.” Ik had geluk dat onze bus er net aankwam toen wij uit het vliegveld kwamen. Ik begreep later dat ik anders 40 minuten hadden moeten wachten voor de volgende bus. Dat vind ik wel een lange wachttijd na een al lange reisdag. Een wachttijd van tussen de 20 en 30 minuten vind ik acceptabel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adrie van Oers- 06-01-2020 "In één woord super "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
rosemarie klerkx- 17-12-2019 "helaas hadden we vertraging op de terug reis ,en werden we niet meer opgehaald .hebben een taxi genomen wat nog eens € 14 kosten .. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ka-Wing Njouw- 08-12-2019 "Een aanrader als je veilig je auto wilt parkeren tijdens je vakantie. Enige minpuntje is: dat er op de bevestigingsmail wordt verteld bij terugkomst een nummer moet bellen en dat ze dan direct een bus sturen om je op te halen. Dit klopt niet helemaal. Je moet namelijk gewoon wachten tot de shuttlebus met andere gasten aankomt bij de airport en dan word je teruggebracht naar het hotel. Hierdoor heb ik wel 30+ min staan wachten. Maargoed al met al een goede ervaring gehad. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loek Heinsman- 25-08-2019 "Een prima locatie om de auto te parkeren. Wel even goed plannen i.v.m. de tijden van de shuttlebus. Bij terugkomst moesten wij vanwege de vertraagde vlucht een taxi nemen van unitax. Dit verliep helemaal naar wens en de afhandeling (voucher voor de taxi) bij Holiday Inn verliep vlekkeloos. Een aanrader voor het lang parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Een zeer slechte ervaring gehad en zal hier nooit meer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.R. Slotman- 10-08-2019 "Prima plek. Oor de auto. Afgesloten terrein. De auto staat buiten. Tegenvaller: in ons contract staat dat we bij terugkomst de shuttle zouden kunnen bellen. Wat bleek de shuttle reed tot een uur of 10 in de ochtend. Wij arriveerden om half 11 in de ochtend. Wij moesten met een taxi naar de parkeerplaats. Niet netjes."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Makkelijk reserveren, parkeren, afhalen... Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Super. Snel geregeld op de site. Prima parkeerlocatie en transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daniel Michiels- 24-06-2019 "Goede service, nette parking. Na een maand kwam ik terug en mijn wagen was nog netjes, propere omgeveing"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerney Heemskerk- 16-06-2019 "Verschrikkelijk! We voelen ons zeer in de maling genomen door deze manier van parkeren. Bij aankomst om 13.00u bleek dat er geen shuttels naar het vliegveld reden en we moesten van het hotel maar een taxi pakken op eigen kosten. Bij terugkomst hetzelfde verhaal. Nu kregen we te horen via WhatsApp dat we een Unitax moesten pakken en dat de taxi bij aankomst een voucher zou krijgen. Echter stond de taxi hier niet om te springen en was zeer klantonvriendelijk. Tot onze verbazing moesten we de voucher zelf ook nog eens betalen aan de balie bij Holiday Inn (€12,50). Uiteindelijk hebben we dus dik €70,- betaald, belachelijk hoe dit bedrijf te werk gaat. Ergens staat blijkbaar op de site onder een i-icoontje op de site dat er alleen shuttels rijden tussen bepaalde tijden. Belachelijk en totaal niet duidelijk vermeld, dit zijn gewoon boeven!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Very good service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hushang Saidi- 05-06-2019 "Parkeren bij de hotel Holiday Inn was prima ik ben tevreden van."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Prima parkeerplaats voor Brussel airport. Op korte afstand van airport. Wel bussen om de 40 minuten en deze rijden maar beperkte tijden. Op de heenweg konden we zo instappen, op de terugweg hebben we 35 minuten gewacht. Ondanks dat aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Holiday Inn, zeer prettige, veilige parkeerplaats. Vriendelijke mensen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
franklin sacré- 24-05-2019 "Ik ben heel erg ontgoocheld.Toen we we 's nachts onze wagen kwamen stallen zei de baliebediende dat et overdag,tijdens bepaalde uren,geen shuttle autobus reed maar dat we dan op de luchthaven een taxi van de firma Unitax moesten aanspreken die ons naar de parking zou brengen en aan de receptie zou betaald worden.Zo gezegd,zo gedaan.Na de landing spraken we een taxibestuurder van unitax aan.Deze sprak om te beginnen geen Nederlands,maar goed,da's niet zo erg,en bracht ons,na enig getelefoneer naar ik weet niet wie,naar de Holiday.En toen bleek dat wij de taxirit dienden te betalen,bovenop de parkeerkosten!!!De kost bedroeg 12,50€,ik gef de chauffeur 15€ en i.pl.v.2,50€ terug te krijgen,verdween de chauffeur vliegensvlug...Ik ben zinnens in deze naar de Vrederechter van Zaventem te stappen want dit is duidelijk contractbreuk.Op internet maaakt Holiday géén enkele melding van het feit dat er gedurende een aantal uren geen shuttlebus rijdt en bovendien dien je dus blijkbaar bovenop de huur van de parkeerplaats ook nog eens de retourtaxi te betalen aan de volle pot.Mijn referte:bestelling 403896780 en wie mij niet gelooft,contacteer me maar via frank-sacre@hotmail.com"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Knegsel- 20-12-2017 "Eerder bij Brussel-Zaventem geparkeerd maar toen waren de locaties minder netjes. Dit was daarentegen super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lies van den Burgh- 20-12-2017 "Nette locatie bij het hotel! Ontvangst ook zeer professioneel en met de bus hup naar het vliegveld, was fijn :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Alles was goed gegaan. Helaas overnachting combinatie met overnachting niet mogelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Brussel via Vliegen en Pakeren

Op onze website heeft u de mogelijkheid om meerdere parkings met elkaar te vergelijken en een keuze te maken aan de hand van uw belangrijkste criteria. Dit kan zijn overdekt parkeren Brussel Airport maar wellicht wilt u juist zo goedkoop mogelijk parkeren bij luchthaven Brussel. Het is aan u, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste parking! Onze klanten waarderen ons werk met een 8,4 en wij waarderen dit natuurlijk enorm! Wij proberen onze service zo goed mogelijk aan te bieden. Mocht u vragen hebben dan kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice en u kunt terecht op onze FAQ-pagina.

Shuttle Parkeren Brussel via Holiday Inn

Bij Holiday Inn kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de shuttle service. Shuttle parkeren Zaventem, zoals Brussel Airport ook wordt genoemd, houdt in dat u naar het adres van Holiday Inn rijdt en dat u uw auto al daar parkeert. Vervolgens wordt u door middel van een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst weer opgehaald. Parkeren Brussel Zaventem werkt zodoende super gemakkelijk. Bekijk ook eens de gemakkelijke instructievideo’s en afbeeldingen op onze parkeervormen pagina. Zo weet u gemakkelijk hoe het parkeren in zijn werking gaat.

Let op! de Airport Shuttle (die bij de prijs zit inbegrepen) rijdt op vaste tijden volgens onderstaand schema. Buiten deze shuttle tijden kunt u gebruik maken van een taxi (via UNITAX met een verlaagd tarief á € 12,50 enkele rit, enkel met een voucher die te verkrijgen is bij de receptie van Holiday Inn) of lijnbus 272 op eigen kosten. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b