#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
Bekijk beoordelingen

GoldPark Dusseldorf Airport

Wanneer u al weleens rondom Dusseldorf Airport bent geweest dan zult u de opvallende shuttlebus van GoldPark misschien weleens gezien hebben. GoldPark Dusseldorf is een voordelige aanbieder waar u kunt parkeren met zowel een shuttleservice als een valetservice. Ook heeft u bij beide parkeervormen de mogelijkheid overdekt te parkeren, zo staat uw auto volledig beschermd tegen de elementen en kunt u met een goed gevoel kiezen voor parkeren Airport Dusseldorf. De parkeerplaats is voorzien van omheining, een slagboom, camera’s en 24-uurs bewaking. De onoverdekte parkeerplaatsen hebben geen maximale inrijhoogte en het hele terrein is netjes geasfalteerd. De parkeerplaats en bijkomstige services worden 24/7 aangeboden, u kunt dus elk moment van de dag parkeren! Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage en zo bent u comfortabel én snel weer op weg.

Lees meer
Adres parkeerplaatsVogelsanger Weg 39, 40470 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met GoldPark Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over GoldPark Shuttle
GoldPark Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-01-2020 "Bestond niet meer. Geld kwijt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert Struiksma- 02-01-2020 "Makkelijk te vinden parkeerplaats bij Dusseldorf. Tarief realistisch. Shuttle naar het vliegveld duurde 10 minuten. Terug moesten slechts 5 minuten wachten op de shuttle. Al met al een aanrader als je van Dusseldorf wil vertrekken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Didden- 31-12-2019 "Bedrijf is reeds 3 maanden dicht. Wordt wel nog aangeboden op parkeersites. Geld zijn we kwijt. Moesten vorige week nog midden in de nacht op zoek naar andere parkeerplaats. Hadden parkeerplaats ernaast genomen. Die hebben 103 km met onze auto gereden... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-12-2019 "Toen we in Dusseldorf aankwamen bleek deze parking niet meer te bestaan. Wij hadden geen tijd uitgetrokken om een nieuwe parking te zoeken, dus zaten echt wel met een probleem om 5 uur in de ochtend. Gelukkig was er een vriendelijke man van Park & Fly die ons last minute heeft verder geholpen. Gelukkig waren we nog op tijd voor onze vlucht. Maw deze parkeerplaats bestaat niet meer!!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Colle- 07-12-2019 "Goldpark Shuttle is failliet. Bedrijf die de zaken verder afhandelde heeft het netjes afgehandeld zonder kosten in rekening te brengen. Voertuig werd nog 500 meter verplaatst naar andere locatie. Ophalen en brengen naar vliegveld ging erg snel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-11-2019 "Niemand aanwezig bij aankomst, en onvriendelijkheid bij ophalen, zei dat ie daar al 10 minuten eerder had gestaan terwijl we pas 5 minuten daarvoor hadden gebeld, reed als een waanzinnige naar de parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jac.P Steenbakker- 13-11-2019 "De mensen correct. vriendelijk, een aanrader. behulpzaam,en op tijd op de afgesproken plaats. een aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MARIUS van herk- 11-11-2019 "personeel heel behulpzaam en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Oomkes- 10-11-2019 "De service op zich was goed, maar communicatie erg moeilijk. Personeel spreekt niet goed Engels waardoor ik op de terugreis geen idee had waar we opgepikt zouden worden. Paar keer gebeld en chauffeur werd erg ongeduldig omdat hij op ons moest wachten. Ik snap dat wel, maar het enige wat hij zei was goldpark door number 10. Ik moest eerst iemand op vliegveld vragen om uit te vinden dat dat op andere verdieping was... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dieter Keuten- 09-11-2019 "Niemand aanwezig bij aankomst, onvriendelijk, enkel communicatie in het Duits en belangrijkst: de auto teruggekregen op een smerig braakliggend terein ipv een overdekte parking. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Put- 05-11-2019 "prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-11-2019 "ging allemaal vlot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-10-2019 "We kwamen 's avonds laat aan en de auto stond nog niet p de plek waar wij hem neergezet hadden. Ze hadden hem verplaatst en niet op tijd teruggezet. Daarom moesten wij een half uur wachten tot de auto was opgehaald. Verder prima service, mooi op tijd bij gebracht en opgehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-10-2019 "Prima service, snel ter plekke bij het afhalen, aankomst was wat onduidelijk met bellen maar blijkbaar kan je bij het kantoor gewoon naar binnen, alleen was dit niet bekend"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arno oort- 29-10-2019 "De plaats waar de auto geparkeerd wordt is 12 km van het inleverpunt. Dit is bijna op het vliegveld zelf. Het komt in zijn geheel erg rommelig over. Plek is moeilijk te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Everarda Arnolda Borgers- 28-10-2019 "Es war so wie zu Hause kommen when ich die liebe Menschen von Gold Park sah auf den Flughafen. Ich werde sie sicher die nachste Mahl fragen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-10-2019 "De Gold Park Shuttle was perfect in alle opzichten. De volgende keer zullen wij deze zeker weer boeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Een dag van tevoren een online boeking en betaling gedaan. De volgende dag bij aankomst was mijn reservering bij Goldpark niet bekend (communicatie tussen vliegenenparkeren.nl en goldpark blijkbaar slecht?). Maar bij Goldpark prima opgepakt, nieuwe reservering aangemaakt en gelijk verwerkt. Nadat dit was opgelost werd ik gelijk naar het vliegveld gebracht. De parkeerplaats van GoldPark is midden in de stad, naast een Aldi, op een soort van bedrijventerreintje waar ook bedrijven eromheen gebruik van maken. Ziet er heel onprofessioneel uit. De auto heb ik daar in een rijtje met andere auto's achter gelaten, de sleutel ingeleverd. Toen ik na drie dagen terugkwam was de auto verderop geparkeerd, op een prima plekje. Stukje karton in de auto gelegd om de mat te beschermen, netjes! Met een busje naar het vliegveld gebracht; ca. 10 minuten rijden (in filetijd aanzienlijk langer, gaat via de snelweg!) Bij terugkomst even bellen, 10 minuten wachten, prima opgehaald. Busje van Goldpark is goed herkenbaar. Netjes tot aan de auto teruggebracht, en voordat de terugrit begon op het vliegveld kreeg ik de autosleutel al terug. Voor de kosten toch een prima service! Je moet wel 30-45 minuten zeker rekenen voor het transport. En in spitstijd nog langer vrees ik. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-10-2019 "snel en vriendelijk, super service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kris Hermans- 03-10-2019 "Super service !!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-10-2019 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Faretin Akkiran- 01-10-2019 "Heel goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob van Lingen- 24-09-2019 "Prima service. Snelle ophaalservice. Zeer tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "mm"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ad Swinkels- 18-09-2019 "Locatie mag duidelijker aangegeven worden. De chauffeur verdient niet genoeg want er hangt een bakje voor fooi in het busje en hij rijdt met plastic slippers. Geen klachten over stiptheid. Voor ons is alles goed verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-09-2019 "Goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-09-2019 "zeer goede plek, direct vervoer naar vlieghaven, ook terug erg snel!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M Bakker- 10-09-2019 "Super snelle goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-09-2019 "Kreeg n vreemd gevoel bij het ophalen van mijn auto. Stoel was volledig anders ingesteld, alle spiegels stonden anders, middenconsole stond open.....terwijl de auto op eigen terrein nog geen 50 mtr verzet is. Nogmaals....veel aanpassingen voor even wegzetten. Ben vergeten km stand te noteren bij afleveren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-09-2019 "Waren niet aanwezig! Ik was er om 6 uur ochtend bijna mijn vlucht gemist. Ik moest terplekke meteen een andere parkeergarage vinden. Afschuwelijk! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-09-2019 "Reed veel te snel, daar waar 100 mocht reed hij minimaal 140 zagen we op de teller. Maar wel snel ter plaatse :) Ook bellen (niet handsfree!) onder het rijden. Dit is NOT DONE! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelica de Lang- 03-09-2019 "Wij waren zeer tevreden met de diensten van Goldpark. We zullen een volgende keer zeker weer bij hun boeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daniel Molero- 02-09-2019 "De shuttle naar luchthaven was goed op tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Verhasselt- 31-08-2019 "Parking ligt toch redelijk eindje van de luchthaven - reken met aflevering en transport toch gauw op ca. 30 à 45’ extra."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hugo Oorlog- 24-08-2019 "Is binnen de “umwelt” zone. Sticker is plicht en staat ook niet op de site vermeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annemieke Stoel- 19-08-2019 "Wat een service en aandacht! Very very good, thank you!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stanley Lapre- 18-08-2019 "Alles was goed geregeld, geen centje pijn. Zou de volgende keer ook gebruik maken van deze service. Gewoon goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Top, alles was goed geregeld bij Goldpark Düsseldorf. Ik raad iedereen die een betrouwbaar en goed gevoel te hebben om bij Goldpark te gaan en hun auto met rust gevoel achterlaten. En uiteraard te genieten van je vakantie. Heel erg bedankt Goldpark. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen De Roode- 15-08-2019 "Prima service van Goldpark alles netjes volgens afspraak. Kantoortje waar je je moet melden zit in het grote gebouw aan de straatkant, dat was even zoeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert de Boer- 13-08-2019 "Prima service, goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Aanrader! Snelle vriendelijke service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerwin ten Caat- 13-08-2019 "Prima ervaring. Vreemd dat er toch zo’n 45km met mijn auto is gereden en dat hier verder niets over gezegd wordt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Het parkeren bij Goldpark is ons goed bevallen. Bij aankomst vonden we de locatie er wat vervallen uitzien, maar na de uitleg van de medewerker begrepen we dat de parkeergarage elders gelegen was. Het was wel even wennen dat deze op 10 km afstand lag en dat de auto daar naartoe gebracht zou worden. Dit stond niet op de website. We wisten wel dat we de sleutel in moesten leveren. De medewerker verzekerde ons dat ze voorzichtig om zouden gaan met de auto en dat ze foto's gingen maken ter controle. Dat hebben wij dus ook gedaan en ook de kilometerstand. Bij terugkomst werden we snel opgehaald nadat we gebeld hadden en stond de auto onbeschadigd klaar en was er 20 km mee gereden volgens afspraak. Het personeel is vriendelijk en wij zijn tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hidde Hartman- 11-08-2019 "Kwamen aan en konden meteen de shuttle in naar het vliegtuig, netjes en ruime Mercedes bus, groot verschil tov de andere busjes. Op onze terugvlucht hadden we 2 uur vertraging maar ook om 01:00 nam de hotline meteen op en was de shuttle chauffeur er binnen 10 minuten en erg vrolijk. Top bedrijf, volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
richard besseling- 11-08-2019 "Alles was goed , "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Prima service voor een scherpe prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "We werden netjes en snel geholpen. Alles werd goed uitgelegd; uiteraard in het Duits, dus handig als je de taal spreekt en/of begrijpt! De auto is ongeveer 10 km verderop gestald, gezien het aantal gereden km's. We gaan zéker weer gebruik maken van Gold Park en raden het bij iedereen aan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Vriendelijke medew, afspraak=afspraak."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Goeie service en vriendelijke mensen. De auto wordt op een andere locatie ca 9 km verderop geparkeerd, dan de aankomst locatie. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michael Twuijver- 06-08-2019 "Mijn navigatie had wat problemen met het adres, maar voor de rest goede service en vriendelijke mensen. Bij terugkomst waren ze binnen 10 minuten aanwezig om ons op te halen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Geweldige service, geen wachttijden. Doen we zeker vaker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Prima service, verliep zonder problemen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Helena van Santen- 03-08-2019 "Bij terug komst konden ze mijn auto niet meer vinden , na lang wachten na een andere parkeer plaats gereden waar me auto stond , we waren al meer als 24 uur op , erg moe en laat thuis ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Prima plek. Binnen 8 min op vliegveld. Snel geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacob Said- 02-08-2019 "Bad. They drove for more than 80 km in my car while I was on holiday and they left ashes of a cigarette on the floor."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Very nice experience and very easy. Just a short drive from the airport. When arrived from a long flight the driver picked us up after only 10 minutes. very quick and I would recommend Goldpark. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy Koehorst- 31-07-2019 "Prima geregeld! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jaap Pool- 31-07-2019 "Prima en probleemloze parkeer ervaring!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "alles top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Top????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Prima service, prima prijs kwalitiet! We werden zowel op heen- als terugreis snel naar en van het vliegveld gehaald. Vriendelijke chauffeur! Indien we een volgende keer weer van dusseldorf vliegen, zullen we zeker weer bij goldparking boeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simon Belderok- 28-07-2019 "Prima snelle en vriendelijke service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edward Beunk- 27-07-2019 "Top, alles goed en netjes geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remco Visser- 27-07-2019 "Prima geregeld! En goede prijs. We waren anders bijna de helft meer kwijt geweest."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Izat Mouayad Jamil TayrAlhazin- 26-07-2019 "Heel goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Vlotte bediening"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Even zoeken naar de lokatie in ‘snachts. Maar verder heel goed geholpen. Direct naar luchthaven gebracht en bij terugkomst nog geen minuut hoeven te wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Thielen- 24-07-2019 "Super geregeld! Binnen 10 minuten naar het bellen was mijn auto er.... heel wat beter dan bij andere organisaties die Valet parking aanbieden op Düsseldorf airport..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
josephina laemers- 21-07-2019 "Sehr gute service. Snelle transport from carpark nach airport und v.v. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-07-2019 "Goed te vinden. Prima transfer. Netjes op tijd. Jammer dat je slecht met de chauffeur kan communiceren. De chauffeur op de terugweg sprak erg slecht Duits."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maarten de Vries- 09-07-2019 "Alleen maar positief. Bij terugkomst bleek mijn auto naar een locatie gebracht te zijn die dichterbij de luchthaven ligt om de klant zo snel mogelijk huiswaarts te kunnen laten gaan. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs is ook goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mike Verwoort- 04-07-2019 "Dit is toch goud hé! Nee serieus mooi geregeld en mooi shuttlebusje;)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle of Valet Parking bij GoldPark

Zoals gezegd kunt u parkeren met zowel een shuttleservice als een valetservice bij Gold Park Dusseldorf. Wanneer u kiest voor shuttle parking, de meest voordelige optie, dan parkeert u op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven. U wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald. Wanneer u kiest voor valet parking, de meest comfortabele optie, dan rijdt u direct naar de luchthaven. Hier staat een chauffeur voor u klaar, deze chauffeur neemt uw auto over en parkeert deze op de parkeerplaats. Bij terugkomst staat uw auto weer klaar bij de luchthaven. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging waarop het gehele parkeerproces uitgebreid beschreven staat.

De Reviews en Ervaringen van onze klanten

Wij vertellen u graag alles over de parkeeraanbieders, dus ook Gold Park Dusseldorf Airport op onze website en vertellen u graag hoe alles in zijn werking gaat. Onze klanten kunnen dit echter veel beter! Daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen na afloop van de reservering. Hierin kan de parkeeraanbieder beoordeelt worden en de parkeerervaring gedeeld worden. Zo weet u precies hoe het ervaren wordt en wat u kunt verwachten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b