#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9
Bekijk beoordelingen

GoldPark Dusseldorf Airport

Wanneer u al weleens rondom Dusseldorf Airport bent geweest dan zult u de opvallende shuttlebus van GoldPark misschien weleens gezien hebben. GoldPark Dusseldorf is een voordelige aanbieder waar u kunt parkeren met zowel een shuttleservice als een valetservice. Ook heeft u bij beide parkeervormen de mogelijkheid overdekt te parkeren, zo staat uw auto volledig beschermd tegen de elementen en kunt u met een goed gevoel kiezen voor parkeren Airport Dusseldorf. De parkeerplaats is voorzien van omheining, een slagboom, camera’s en 24-uurs bewaking. De onoverdekte parkeerplaatsen hebben geen maximale inrijhoogte en het hele terrein is netjes geasfalteerd. De parkeerplaats en bijkomstige services worden 24/7 aangeboden, u kunt dus elk moment van de dag parkeren! Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage en zo bent u comfortabel én snel weer op weg.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 8min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met GoldPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over GoldPark
GoldPark wordt gemiddeld beoordeeld met 9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maarten de Vries- 09-07-2019 "Alleen maar positief. Bij terugkomst bleek mijn auto naar een locatie gebracht te zijn die dichterbij de luchthaven ligt om de klant zo snel mogelijk huiswaarts te kunnen laten gaan. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs is ook goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mike Verwoort- 04-07-2019 "Dit is toch goud hé! Nee serieus mooi geregeld en mooi shuttlebusje;)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle of Valet Parking bij GoldPark

Zoals gezegd kunt u parkeren met zowel een shuttleservice als een valetservice bij Gold Park Dusseldorf. Wanneer u kiest voor shuttle parking, de meest voordelige optie, dan parkeert u op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven. U wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald. Wanneer u kiest voor valet parking, de meest comfortabele optie, dan rijdt u direct naar de luchthaven. Hier staat een chauffeur voor u klaar, deze chauffeur neemt uw auto over en parkeert deze op de parkeerplaats. Bij terugkomst staat uw auto weer klaar bij de luchthaven. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging waarop het gehele parkeerproces uitgebreid beschreven staat.

De Reviews en Ervaringen van onze klanten

Wij vertellen u graag alles over de parkeeraanbieders, dus ook Gold Park Dusseldorf Airport op onze website en vertellen u graag hoe alles in zijn werking gaat. Onze klanten kunnen dit echter veel beter! Daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen na afloop van de reservering. Hierin kan de parkeeraanbieder beoordeelt worden en de parkeerervaring gedeeld worden. Zo weet u precies hoe het ervaren wordt en wat u kunt verwachten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )