#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

GoldPark Valet Dusseldorf Airport

GoldPark is een voordelige aanbieder gelegen bij Dusseldorf Airport. U kunt hier terecht voor zowel shuttle- als valet parking. De valet parking is de meeste comfortabele maar ook meest prijzige variant van Dusseldorf Airport parking. Uw auto wordt hierbij bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur en geparkeerd op de parkeerplaats. De parkeerplaats van GoldPark Dusseldorf is uitstekend beveiligd en u kunt tevens tegen een meerprijs ook overdekt parkeren. Op de foto’s en onder de knop ‘details’ ziet en vindt u alles over de parkeerplaats. GoldPark Luchthaven Dusseldorf is 24/7 geopend, dit geldt voor zowel de parkeerplaats als de bijbehorende services. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging via de mail met alle contactgegevens en een beschrijving van het parkeerproces!

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, 40470 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met GoldPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over GoldPark Valet
GoldPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Snel en netjes!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Peters- 08-08-2019 "Doen niet wat ze beloven. Heb betaald voor overdekt parkeren en vervolgens wordt de auto verplaatst en staat ergens buiten!! Direct gereageerd maar nog geen reactie gehad....."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Chauffeur stond netjes klaar toen we aankwamen. Bij terugkomst wel wat langer moeten wachten. Vriendelijke mensen, maar de meesten spreken alleen Duits met hooguit een klein beetje Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Uitstekende communicatie en service, snel en vertrouwd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Prima ervaring"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maren Van den Biesheuvel- 05-08-2019 "Erg vriendelijk netjes en behulpzaam. Echt een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Twan Kuypers- 03-08-2019 "Erg goed geregeld, netjes op tijd de auto terug. Volgende keer maak ik hier weer gebruik van. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Govers- 01-08-2019 "Alles zeer goed geregeld. Snelle transfer zowel heen als terug. Zeer correct."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Siriphan Kunnen- 01-08-2019 "Super service, friendly staff and very quick! Next time we’ll book with Gold Park again!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Spitters- 01-08-2019 "Een keer en nooit meer, geboekt en betaald voor valet service, ging al mis bij aankomst toen ze me naar hun parkeerplaats wilde sturen en bij terugkeer netjes gebeld toen ik mijn bagage had maar vervolgens in totaal 4x moeten bellen en meer dan een uur op het afleveren van mijn auto moeten wachten. Slechte organisatie en interne communicatie door Goldpark Düsseldorf, als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kristof Suykerbuyk- 31-07-2019 "Good service, reliable timing, nice people. The routemap at Düsseldorf airport is a little bit confusing , but that is not GoldPark's fault. Overall very satisfied, good price vs quality score."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij GoldPark Valet

Valet parkeren is de meest comfortabele parkeervorm met een minimale afhandelingstijd. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de luchthaven, neem ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parking. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat er een chauffeur klaar staat wanneer u arriveert. Deze chauffeur inspecteert uw auto en zal deze parkeren op de parkeerplaats terwijl u uw reis kunt vervolgen. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder na de landing en er zal direct een chauffeur richting de luchthaven gestuurd worden. Uw auto wordt dus bij de luchthaven aan u terug geleverd. Zo kunt u ook bij terugkomst weer snel uw reis vervolgen! Dit gehele proces is terug te vinden op de reserveringsbevestiging.

De Beoordelingen en Ervaringen van onze klanten

Na het maken ontvangt u een uitnodiging onze website te beoordelen, wij zijn namelijk zeer benieuwd hoe u onze website ervaart! Na afloop van het parkeren ontvangt u een uitnodiging de parkeeraanbieder te beoordelen. Wij zijn namelijk zeer benieuwd hoe u het parkeren ervaart. Zo kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen en weten we precies wat we aanbieden.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )