#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

GoldPark Valet Dusseldorf Airport

GoldPark is een voordelige aanbieder gelegen bij Dusseldorf Airport. U kunt hier terecht voor zowel shuttle- als valet parking. De valet parking is de meeste comfortabele maar ook meest prijzige variant van Dusseldorf Airport parking. Uw auto wordt hierbij bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur en geparkeerd op de parkeerplaats. De parkeerplaats van GoldPark Dusseldorf is uitstekend beveiligd en u kunt tevens tegen een meerprijs ook overdekt parkeren. Op de foto’s en onder de knop ‘details’ ziet en vindt u alles over de parkeerplaats. GoldPark Luchthaven Dusseldorf is 24/7 geopend, dit geldt voor zowel de parkeerplaats als de bijbehorende services. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging via de mail met alle contactgegevens en een beschrijving van het parkeerproces!

Lees meer
Adres parkeerplaatsVogelsanger Weg 39, 40470 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met GoldPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over GoldPark Valet
GoldPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Capar Ruijters- 29-11-2019 "vriendelijk personeel. Bij terugkomst auto in eerste instantie niet te vinden maar na 30 minuten toch terecht en konden wij huiswaarts keren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan-Willem Van Rheenen - 27-11-2019 "Diverse malen gebeld voor Valet Parking, er meldt zich niemand om mijn auto op te pikken. Volgens meneer aan telefoon zou de chauffeur er moeten zijn, wat niet het geval is. Na 45 minuten wachten duikt er een persoon op van een andere parking service die aangeeft de job voor Gold Park uit te voeren. Hij toont op zijn telefoon al mijn gegevens, waardoor ik ervan uitging dat dit klopte. Kreeg hier geen goed gevoel bij. Bij terugkomst gebeld naar het nummer dat de chaufferu mij gaf. Er verschijnt een vriendelijke meneer met een busje die mij weg wil brengen. Hij is erg verbaasd als ik vraag waar mijn auto is? Hij weet niets van Valet Parking af. Ik noem de naam Gold Park en hij belt wat. Vervolgens worden we afgezet op een industrieterrein waar inderdaad mijn auto staat. Ik kan de sleutel ophalen in een kantoortje bij een meneer die mij zonder om identificatie te vragen, mijn auto sleutel geeft, waarna ik kan wegrijden. Al met al een zeer bevreemdende en onbetrouwbare manier van werken wat op mij geen gunstige indruk achter heeft gelaten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johnny Heidotting- 27-10-2019 "Het is voor iemand die nog nooit op het vliegveld is geweest erg onduidelijk waar je de auto brengt en haalt. Zou fijn zijn wanneer dit met de bevestiging in de papieren staat. Locatie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ed Smit- 26-10-2019 "Prima service, vriendelijk en geen lange wachttijden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-10-2019 "Een top service, zeer comfortabel, vriendelijk en heel stipt! Zeker voor herhaling vatbaar. Dank u!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Bij afleveren auto waren 2 medewerkers snel op terminal B/C, zoals afgesproken, om auto over te nemen ( Valet service). Dat gaf vertrouwen. Ik gebruik al jaren Valetservice op Düsseldorf Airport, maar nog niet met Goldpark. Bij ophalen auto ging het echter totaal mis. Ten eerste werd bij bellen na landing gevraagd of het ging om Valet of Shuttle, terwijl ze zelf hiervoor 2 aparte nummers hebben gecreëerd. Vervolgens na een kwartier nogmaals gebeld met expliciet doorgeven code voor mijn auto en merk, model en kleur. Mededeling: Auto komt eraan, er staat file voor de luchthaven. Na weer een kwartier nogmaals bellen. Er werd uiteindelijk opgenomen met snelle mededeling auto is onderweg en verbinding verbroken. Na 3 kwartier nogmaals gebeld. (Goldpark Shuttlebus was inmiddels al 2 keer op locatie geweest). Mededeling: we hebben maar 1 chauffeur en die was nog eerst andere auto afleveren, auto komt over 6 minuten. Na wederom een ruim kwartier staat er ineens een chauffeur van Goldpark, maar met de verkeerde auto. Hij maakt zijn excuses en zal t snel oplossen. Hierna wordt door centrale gebeld om code te verifiëren. Uiteindelijk wordt de chauffeur van de Shuttlebus ingezet om mijn auto af te leveren. We zijn 1 uur en 25 minuten verder. Uiteraard excuses ook nu, maar wat is waarde van Valet bij Goldpark.... Geen tweede kans voor deze onderneming"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekir Ozmen- 19-09-2019 "Prachtige ervaring gehad met een uitmuntende service, chapeau."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anna Maria Slootjes- 26-08-2019 "Keurig en snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Snel en netjes!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Peters- 08-08-2019 "Doen niet wat ze beloven. Heb betaald voor overdekt parkeren en vervolgens wordt de auto verplaatst en staat ergens buiten!! Direct gereageerd maar nog geen reactie gehad....."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Chauffeur stond netjes klaar toen we aankwamen. Bij terugkomst wel wat langer moeten wachten. Vriendelijke mensen, maar de meesten spreken alleen Duits met hooguit een klein beetje Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Uitstekende communicatie en service, snel en vertrouwd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Prima ervaring"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maren Van den Biesheuvel- 05-08-2019 "Erg vriendelijk netjes en behulpzaam. Echt een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Twan Kuypers- 03-08-2019 "Erg goed geregeld, netjes op tijd de auto terug. Volgende keer maak ik hier weer gebruik van. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Govers- 01-08-2019 "Alles zeer goed geregeld. Snelle transfer zowel heen als terug. Zeer correct."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Siriphan Kunnen- 01-08-2019 "Super service, friendly staff and very quick! Next time we’ll book with Gold Park again!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Spitters- 01-08-2019 "Een keer en nooit meer, geboekt en betaald voor valet service, ging al mis bij aankomst toen ze me naar hun parkeerplaats wilde sturen en bij terugkeer netjes gebeld toen ik mijn bagage had maar vervolgens in totaal 4x moeten bellen en meer dan een uur op het afleveren van mijn auto moeten wachten. Slechte organisatie en interne communicatie door Goldpark Düsseldorf, als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kristof Suykerbuyk- 31-07-2019 "Good service, reliable timing, nice people. The routemap at Düsseldorf airport is a little bit confusing , but that is not GoldPark's fault. Overall very satisfied, good price vs quality score."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

De Valet Service bij GoldPark Valet

Valet parkeren is de meest comfortabele parkeervorm met een minimale afhandelingstijd. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de luchthaven, neem ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parking. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat er een chauffeur klaar staat wanneer u arriveert. Deze chauffeur inspecteert uw auto en zal deze parkeren op de parkeerplaats terwijl u uw reis kunt vervolgen. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder na de landing en er zal direct een chauffeur richting de luchthaven gestuurd worden. Uw auto wordt dus bij de luchthaven aan u terug geleverd. Zo kunt u ook bij terugkomst weer snel uw reis vervolgen! Dit gehele proces is terug te vinden op de reserveringsbevestiging.

De Beoordelingen en Ervaringen van onze klanten

Na het maken ontvangt u een uitnodiging onze website te beoordelen, wij zijn namelijk zeer benieuwd hoe u onze website ervaart! Na afloop van het parkeren ontvangt u een uitnodiging de parkeeraanbieder te beoordelen. Wij zijn namelijk zeer benieuwd hoe u het parkeren ervaart. Zo kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen en weten we precies wat we aanbieden.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b