#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Frapark Airport Shuttleservice

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Frankfurt Airport? Weet dat er tal van mogelijkheden zijn bij verschillende parkeeraanbieders. Een van deze parkeeraanbieders is Frapark Airport. Hier kunt u parkeren met een shuttle- of valetservice. Op deze pagina vertellen wij alles over de eerstgenoemde shuttleservice die u direct via deze pagina kunt reserveren.

Het parkeren Frankfurt Airport doet u middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De reistijd bedraagt ongeveer 12 minuten, dit is exclusief eventuele wachttijd, houdt hier dus rekening mee. U parkeert uw auto op een nette verlichte en geasfalteerde parkeerplaats die tevens voorzien is van een omheining en slagboom en hierdoor dus ontoegankelijk is voor onbevoegden. Het parkeerterrein van Frapark Airport kent geen maximale inrijghoogte en is 24/7 geopend.

Lees meer
Adres parkeerplaats Eisenstraße 2-4, 65428 Rüsselsheim
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Frapark Airport Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Het proces van shuttle parkeren

Shuttle parkeren is een veel gebruikte parkeervorm rondom luchthavens. Vaak zijn dergelijke services voordeliger dan de officiële parkeeropties en leveren weinig in op het gebied van de geboden faciliteiten.

Het shuttle parkeren verloopt volgens een eenvoudig proces. Op de dag van uw vlucht rijdt u naar de parkeerplaats, het adres vindt u terug op deze pagina en op uw reserveringsbevestiging. Bij aankomst meldt u zich bij de balie of een medewerker en hier toont u de verkregen reserveringsbevestiging. Na het accorderen van de gegevens wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht middels een shuttlebus.

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Frapark Frankfurt Airport. Naar aanleiding van uw telefoontje wordt er direct een shuttlebus naar de luchthaven gereden om u op te halen en terug te brengen naar de parkeerplaats en uw auto. Dit gehele proces vindt u met alle benodigde contactgegevens terug op uw reserveringsbevestiging.

Onze reviews en klantervaringen

Uw auto is een kostbare bezitting, hierdoor wilt u uw auto niet zomaar ergens achterlaten. Dit snappen wij volkomen en hierom geven wij graag zoveel mogelijk informatie over de parkeerplaats en de additionele faciliteiten. Wij kunnen u hier alles over vertellen, onze klanten kunnen dit echter nog beter. Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid een review achter te laten. Zij kunnen de parkeerervaring beoordelen op basis van de stiptheid, locatie en vriendelijkheid van de parkeerservice. Wij zijn meer dan benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b