#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.9
Bekijk beoordelingen

Easy Parking DUS Düsseldorf Airport 

Düsseldorf Airport is een groeiende luchthaven, het aantal passagiers is in de laatste 10 jaar enorm gestegen. Een drukkere luchthaven betekent dan ook meer parkeer drukte. Gelukkig hoeft het vinden van een parkeerplek niet moeilijk of prijzig te zijn. Bij Vliegen en Parkeren is er een ruim aanbod van voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. U kunt gemakkelijk en snel reserveren, zo bent u verzekerd van parkeren Düsseldorf Airport. Bij Easy Parking DUS kunt u parkeren in de vorm van valet parking Düsseldorf Airport. De parking van Easy Parking DUS is uitgebreid voorzien van veiligheidsvoorzieningen. Zo heeft de parking bijvoorbeeld 24-uurs bewaking, camera’s, omheining en is voorzien van een slagboom. Zo weet u zekers dat uw auto in goede handen is, ook wanneer u kiest voor lang parkeren vliegveld Düsseldorf.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Easy Parking DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Easy Parking DUS
Easy Parking DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 6.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steef van der Loo- 04-06-2019 "Goed bevallen; exacte tijd zoals afgesproken bij heen en terugreis de auto op locatie gebracht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Bongers- 03-06-2019 "Super geregeld! Een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valerie - 08-01-2018 "Mijn auto was behoorlijk vies van de binnenkant..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 08-01-2018 "Nooit meer, uur moeten wachten op de terugweg voor mijn auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Gutjens- 20-12-2017 "Parkeerplaats niet gezien maar auto zag er netjes uit bij terugkomst. Bij terugkomst even moeten wachten dus is aan te raden direct te bellen als je landt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Slegers- 19-12-2017 "Makkelijk, dichtbij prima service voor het geld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sanne Vieren- 19-12-2017 "Super relax op vakantie gekund. 24 euro voor 8 dagen is ook geen geld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Düsseldorf Airport parkeren met Vliegen en Parkeren

Wanneer u op zoek bent naar lang parkeren Düsseldorf Airport bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! U kunt gemakkelijk ons ruime aanbod vergelijk aan de hand van verschillende variabelen en u kunt direct reserveren. U vult uw reisdata in, wij tonen ons voordelige aanbod, u maakt uw keuze en u kunt direct reserveren. U betaalt geen reserveringskosten en u ontvangt na uw reservering binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging. Makkelijker kunnen we parkeren Düsseldorf luchthaven niet maken! U bespaart bij Vliegen en Parkeren veel in vergelijking met de parking van de vliegvelden zelf. Bekijk eens onze blogs en zie het verschil zelf!   

Valet Parking bij Easy Parking DUS

Easy Parking DUS biedt parkeren vliegveld Düsseldorf aan in de vorm van valet parking. Valet parkeren Düsseldorf Airport is een gemakkelijke en snelle parkeervorm. U rijdt simpelweg met uw auto naar het vliegveld, waar u uw auto overhandigt aan een chauffeur van de parking. U kunt uw reis binnen enkele minuten weer vervolgen. Bij terugkomst belt u, na in ontvangstneming van uw koffers, de parking en er komt direct een chauffeur uw kant op met uw auto. U krijgt uw auto op de afgesproken locatie weer terug en u kunt weer verder met uw reis! Mocht u vragen hebben of er zijn onder duidelijkheden dan kunt u ons bellen, mailen of met ons chatten. Wij vinden service zeer belangrijk en daarom kunt u binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )