#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
Bekijk beoordelingen

Easy Parking DUS Düsseldorf Airport 

Düsseldorf Airport is een groeiende luchthaven, het aantal passagiers is in de laatste 10 jaar enorm gestegen. Een drukkere luchthaven betekent dan ook meer parkeerdrukte. Gelukkig hoeft het vinden van een parkeerplek niet moeilijk of prijzig te zijn. Bij Vliegen en Parkeren is er een ruim aanbod van voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. U kunt gemakkelijk en snel reserveren, zo bent u verzekerd van parkeren Düsseldorf Airport. Bij Easy Parking DUS kunt u parkeren in de vorm van valet parking Düsseldorf Airport. De parking van Easy Parking DUS is uitgebreid voorzien van veiligheidsvoorzieningen. Zo heeft de parking bijvoorbeeld 24-uurs bewaking, camera’s, omheining en is voorzien van een slagboom. Zo weet u zekers dat uw auto in goede handen is, ook wanneer u kiest voor lang parkeren vliegveld Düsseldorf.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Easy Parking DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Easy Parking DUS
Easy Parking DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-08-2020 "Everything ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Pluijmert- 20-08-2020 "Uitstekende service en volgens afspraak. Aanrader voor een volgende trip."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M Kirac- 16-08-2020 "Overdracht ging vlekkeloos en snel Ik raad het zeker aan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
adem sogutlu- 12-08-2020 "Mijn vliegticket was geanuleerd, dus heb ik de parking niet gebruikt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2020 "Top geregeld mannen???? Super netjes geregeld bij t ophalen en okk weer terugleven van de auto ???? bij aankomst konden we meteen de auto kwijt en werden de koffers er ook mee netjes uitgehaald , bij terugkomst buiten gebeld en binnen 3 min de auto top ???????? bedankt , de volgende x weer zo "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Migchelbrink- 16-03-2020 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jaap van der Woerd- 27-02-2020 "Voor mij was dit de eerste keer dat ik bij Easy Parking parkeerde. Ik was wat huiverig over het terugbrengen van mijn auto, maar het was echt allemaal super geregeld. Er stond iemand te wachten toen we aankwamen, die hielp met de koffers en en toen we weer terug kwamen was de auto er ook weer precies op tijd. Vol lof over de afspraken. Een aanrader, ook wat prijs betreft. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Kassenaar- 26-02-2020 "Prima, volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Dekker- 08-02-2020 "Een ideale manier om je auto te "Parkeren". "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-01-2020 "we zijn aangenaam verrast door de werkwijze en nakomen van afspraken van deze aanbieder. we maken er bij onze volgende reis zeker weer gebruik van"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-11-2019 "Super geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter de Goeij- 15-10-2019 "Valet parking : Bij aankomst gebeld en werd gemeld dat ze over 20 min. op vliegveld zouden zijn, na een half uur nogmaals gebeld en zouden ze over 15 min. arriveren. Na 45 min nogmaals en was werd me gevraagd of ik een reservesleutel had en welke kleur mijn auto had. Toen ik vroeg om ons maar op te halen en naar parkeerplek te brengen of naar huis te brengen en daarna probleem op te lossen werd ons wederom beloofd dat ze over 15 min. met de auto op vliegveld zouden zijn. Toen ik vroeg hoe ze dat zouden flikken beloofden ze me terug te bellen. Na wederom 20 minuten belden ze dat ze onderweg waren en na ruim 2 uur stond mijn auto eindelijk voor de deur ...... toen ik zei dat dit niet normaal was trok persoon schouders op en zei dat men problemen had met personeel en liep argeloos weg. NIET BIJ DIT BEDRIJF BOEKEN !! er zijn meerdere opties op Düsseldorf AirPort die wel functioneren, deze absoluut niet ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Gort- 03-09-2019 "Prima geregeld Niets op aan te merken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remco Roobol- 11-08-2019 "Communicatie is erg lastig over de telefoon met mensen die nauwelijks Engels of Duits spreken, daardoor ontstaan misverstanden over tijdstip van arriveren en dus lang wachten, wat je juist niet verwacht of wilt. Chauffeur was heel vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Bongers- 01-08-2019 "We hebben 2 uur moeten wachten voordat de auto kwam nadat we geland waren op de terugreis...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Diyar Abdullah- 31-07-2019 "Slecht ik ben gisteren terug gekomen mij auto drie plek zit krassen op dit is echt niet normaal "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Prima geregeld! Even moeten wachten want het was erg druk, maar dat viel reuze mee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Perfect om zo je auto bij departure 'af te geven' en op dezelfde plek 'terug te krijgen'. Terug duurde wel iets langer dan toegezegd, maar alles bij elkaar beter dan alle andere opties. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
carmen corbet- 24-07-2019 "Fijn dat jullie om feedback vragen.. het was GEEN FIJNE ervaring... bij aankomst werden we letterlijk uit de auto getrokken door 2 mannen die niet zichtbaar van de instantie war en. Overdonderd hebben we nog naar identificatie gevraagd en hier waren zij ronduit ONBESCHOFT verontwaardigd over.. Op de terugweg hadden wij vertraging door er een koffer vermist was.. Ook hier werd onbeschoft op gereageerd dat ik ze uit beleefdheid belde om dit aan te geven.. Al met al.. NOOIT MEER!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Boone- 22-07-2019 "super goede service, we vonden de locatie niet onmiddellijk. en werden via telefoon verder geholpen. luchthaven was de eerste keer en het was beetje zoeken van daar. een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Kon het niet vinden dan zelf maar parkeergarage genoodzaakt genomen .kost me nog eens 110 euro ex Zeer slecht....."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Jansen- 30-06-2019 "Punctueel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Souren- 29-06-2019 "Zeer slecht. Betaald voor overdekt parkeren. Bij terugkomst. Een auto met vogelpoep, bladeren en duidelijk zichtbaar niet overdekt gestaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steef van der Loo- 04-06-2019 "Goed bevallen; exacte tijd zoals afgesproken bij heen en terugreis de auto op locatie gebracht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Bongers- 03-06-2019 "Super geregeld! Een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valerie - 08-01-2018 "Mijn auto was behoorlijk vies van de binnenkant..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 08-01-2018 "Nooit meer, uur moeten wachten op de terugweg voor mijn auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Gutjens- 20-12-2017 "Parkeerplaats niet gezien maar auto zag er netjes uit bij terugkomst. Bij terugkomst even moeten wachten dus is aan te raden direct te bellen als je landt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Slegers- 19-12-2017 "Makkelijk, dichtbij prima service voor het geld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sanne Vieren- 19-12-2017 "Super relax op vakantie gekund. 24 euro voor 8 dagen is ook geen geld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Düsseldorf Airport parkeren met Vliegen en Parkeren

Wanneer u op zoek bent naar lang parkeren Düsseldorf Airport bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! U kunt gemakkelijk ons ruime aanbod vergelijk aan de hand van verschillende variabelen en u kunt direct reserveren. U vult uw reisdata in, wij tonen ons voordelige aanbod, u maakt uw keuze en u kunt direct reserveren. U betaalt geen reserveringskosten en u ontvangt na uw reservering binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging. Makkelijker kunnen we parkeren Düsseldorf luchthaven niet maken! U bespaart bij Vliegen en Parkeren veel in vergelijking met de parking van de vliegvelden zelf. Bekijk eens onze blogs en zie het verschil zelf!   

Valet Parking bij Easy Parking DUS

Easy Parking DUS biedt parkeren vliegveld Düsseldorf aan in de vorm van valet parking. Valet parkeren Düsseldorf Airport is een gemakkelijke en snelle parkeervorm. U rijdt simpelweg met uw auto naar het vliegveld, waar u uw auto overhandigt aan een chauffeur van de parking. U kunt uw reis binnen enkele minuten weer vervolgen. Bij terugkomst belt u, na in ontvangstneming van uw koffers, de parking en er komt direct een chauffeur uw kant op met uw auto. U krijgt uw auto op de afgesproken locatie weer terug en u kunt weer verder met uw reis! Mocht u vragen hebben of er zijn onder duidelijkheden dan kunt u ons bellen, mailen of met ons chatten. Wij vinden service zeer belangrijk en daarom kunt u binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b