#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Easy Airport Parking Weeze Airport

De locatie van Easy Airport Parking is een officieel erkende parkeerlocatie van de luchthaven. De exploitant beheert namelijk ook de P3 locatie van het vliegveld. Indien u kiest voor parkeren Weeze via Easy Airport parking dan parkeert u op 5 kilometer afstand van de terminal. De shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar het vliegveld en zit bij de prijs inbegrepen. De maximale hoogte van het voertuig dat wordt toegestaan is 2,5 meter in hoogte en 5,0 meter in lengte. De parkeerlocatie is enkel online te boeken en u rijdt gemakkelijk in middels een QR-Code die u via ons toegezonden krijgt.

Lees meer
Adres parkeerplaatsHoltumsweg 32, Weeze
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Easy Airport Parking Weeze bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Easy Airport Parking Weeze
Easy Airport Parking Weeze wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Agnes Verstruiken- 27-09-2018 "Auto zelf parkeren en hupsakee, ziet er ook netjes uit!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren middels het gebruik van een 24 uurs shuttle service

Op de dag van vertrek rijdt u gemakkelijk naar de locatie van Easy Airport Parking Weeze. U scant uw inrijcode en de slagboom gaat voor u open. Vervolgens parkeert u uw auto en neemt u uw auto sleutel gewoon mee op reis. Ter plaatse krijgt u een telefoonnummer mee en wordt u naar het vliegveld gebracht. Als u voor dit proces 30 minuten in acht neemt zit u altijd goed! Parkeren vliegveld Weeze is zodoende goedkoop, snel en super simpel! Bij terugkomst belt u weer het zelfde nummer en u wordt weer opgehaald en naar de parkeerplaats gebracht.

Vergelijk en Reserveer met het grootste gemak uw parkeerplaats

Via VliegenenParkeren.nl vergelijkt u diverse parkeermogelijkheden met elkaar die u vervolgens met het grootste gemak kunt reserveren. Goedkoop parkeren Weeze is zodoende een fluitje van een cent! Na uw betaling krijgt u van ons direct een reserveringsbevestiging toegezonden en kunt u direct een reserveringsbevestiging van ons verwachten. Deze bevestiging kunt geprint meenemen of op uw telefoon laten zien. Kortom: Weeze Airport parkeren doet u via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b