#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 26 Juli 2019

 

Parkeertarieven Brussel Airport

Parkeertarieven Brussel Airport

Wanneer u op vliegreis gaat via onze zuiderburen dan is de kans groot dat u vliegt vanaf de luchthaven van Brussel, ook wel Zaventem Airport genoemd. Dit is de nationale luchthaven van België en met ruim 25 miljoen passagiers ook de grootste luchthaven van België. De luchthaven ligt in de gemeenten Zaventem, Machelen en Steenokkerzeel, op ongeveer twaalf kilometer van de hoofdstad brussel. Brussels Airport parking kan op veel verschillende manieren op en rondom de luchthaven, wij geven u graag een beter inzicht in de parkeertarieven rondom Brussel Airport. Daarom vindt u in dit artikel alle informatie over de beschikbare mogelijkheden, onze mogelijkheden en alle bijbehorende parkeerkosten Zaventem Airport. Ga jij dus op reis vanaf Brussel Airport, lees dan vooral verder!

 

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 VIP

Valet 

€ 201

€ 25,13

0 min

P1 Front

Loopafstand

€ 143

€ 17,88

2 min

Lock Park

Loopafstand

€ 131

€ 16,38

2 min

P3 Holiday & P2 Economy

Loopafstand

€ 113

€ 14,13

3-5 min

Reservation Zone

Loopafstand

€ 101

€ 12,63

5 min

P4 Long Term

Shuttle 

€ 81

€ 10,13

1 min

Discount 1 & 2

Shuttle

€ 59

€ 7,38

10 min

Budget Parkeeraanbieders

Sky Parking

Shuttle 

€ 48

€ 6,00

15 min

AeroPark1000

Shuttle 

€ 49

€ 6,13

15 min

Ector Parking

Valet 

€ 114

€ 14,25

0 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode september 2019.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel van parkeerkosten Zaventem zijn de extern gelegen parkeeraanbieders het meest voordelig, zowel de shuttle variant als de valet variant zijn voordeliger dan de officiële mogelijkheden en zijn direct via onze website te reserveren. Wanneer u deze parkeervormen prefereert kunt u dus al snel tientallen euro’s besparen. De shuttlebussen bij de extern gelegen parkeeraanbieders hebben een flexibel rijschema en u bent dus net zo snel op weg als bij officiële shuttle parkings, zo bent u dus altijd op tijd voor uw vliegtuig! Wilt u parkeren op loopafstand, dan kunt u enkel terecht bij de officiële parkeermogelijkheden van Zaventem Airport. Hieronder worden alle parkeermogelijkheden en de parkeerkosten Brussel Airport nader toegelicht.

 

Budget parkeeraanbieders

logo sky parking

Sky Parking

Wilt u zeker besparen op de kosten parkeren Brussel Airport? De meest voordelige parkeeraanbieder bij de luchthaven Zaventem is Sky Parking. Hier parkeert u in combinatie met een shuttleservice, de reistijd bedraagt 15 minuten en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema. Zowel de parkeerplaats als services zijn 24/7 geopend.

 

logo aeropark11000

AeroPark1000

De parkeeraanbieder AeroPark1000 is een zeer voordelige parking, u bespaart al snel ten opzichte van de officiële shuttle parkings. De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema, u bent ongeveer 15 minuten onderweg. Ook hier kunt u 24/7 terecht.

 

logo ector parking

Ector Parking

Ector parking is de meest voordelige valet parking, u kunt grof geld bespraren ten opzichte van de officiële valet parking van de luchthaven. U overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur, deze chauffeur zal uw auto parkeren. De parkeerplaats en valet service zijn geopend van 06:00 tot 23:30.

 

Officiële Parkeermogelijkeden

p1 vip zaventem

P1 VIP

Dit is de duurste parkeeroptie rondom de luchthaven, hier parkeert u in combinatie met een valet service. Uw overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur van de parking en deze zal uw auto parkeren op de parkeerplaats. Als extra service mogelijkheden kunt u uw auto laten wassen en er wordt zelfs glas reparatie aangeboden.
 

p1 front zaventem

P1 Front

Wanneer u met minimaal tijdsverlies tegenover de vertrekhal wilt parkeren dan kunt u terecht bij P1 Front Zaventem. U parkeert op slechts 2 minuten loopafstand op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. De tarieven liggen echter al snel drie maal zo hoog als bij de meest voordelige opties.
 

lock parking zaventem

Lock Park

Dit is de best beveiligde parkeerplaats bij de luchthaven. Wanneer u hier parkeert dan bent u voorzien van vuur- en diefstalverzekering. De parkeerplaats bevindt zich op 2 minuten loopafstand, tegenover de vertrekhal.

 

p3 holiday zaventem

P3 holiday & P2 Economy

Deze parkeermogelijkheden hanteren dezelfde tarieven en liggen nagenoeg op de dezelfde locatie. U parkeert op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven. Dit zijn voordelige opties wanneer u wilt parkeren op loopafstand.

 

reservation zone zaventem

Reservation Zone

Dit is de meest voordelige optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats op loopafstand. Dit is een overdekt parkeerplaats met een maximale inrijhoogte van 1,90 meter. De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand.

 

p4 long term zaventem

P4 Long Term

Dit is de duurste shuttle parkeerplaats bij de luchthaven. De shuttlebussen vertrekken iederen 5 tot 15 minuten en u reist slechts 1 minuten in de shuttlebus. U heeft bij deze shuttle parking dus minimaal tijdsverlies maar u betaalt ook voor het gemak.

 

discount parking 1 zaventem

Discount 1 & 2

Dit zijn de meeste voordelige officiële parkeeropties van Zaventem Airport. De parkeerplaatsen bevinden zich beide op ongeveer 10 minuten reistijd en de shuttlebussen vertrekken iedere 15 minuten. Wanneer Discount 1 vol is gaat Discount 2 open.

 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )