#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 22 Jan 2020

Parkeertarieven Brussel Airport

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een Brussels Airport parking? Wij geven u graag alle informatie over de parkeerkosten Brussel Zaventem. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Annuleren Mogelijk


Budget Parkeeraanbieders
 

Sky Parking  € 41,00 € 5,13 Shuttle 10 Min
Park and Go € 41,00 € 5,13 Shuttle 6 Min
Aeropark1000 € 41,00 € 5,13 Shuttle 7 Min
Express Parking € 80,00 € 10,00 Shuttle 5 Min
Sky Parking € 84,00 € 10,50 Valet 0 Min


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P1 Front & Fast Zone € 143,00 - € 208,00 € 17,88 - € 26,00 Loopafstand 1 - 3 min
Lock Park & P1 VIP € 131,00 - € 201,00 € 16,38 - € 25,13 Loopafstand 1 - 4 min
P2 & P3  € 113,00 € 14,13 Loopafstand 4 - 6 min
P4 Long Term € 81,00 € 10,13 Shuttle 3 min

Discount 1 & 2

€ 59,00 € 7,38 Shuttle 10 min
Reservation Zone € 101,00 € 12,63 Loopafstand 6 min           ✓ + € 9,00

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren Brussel Airport', wij geven hier meer dan graag antwoord op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel van parkeerkosten Zaventem zijn de extern gelegen parkeeraanbieders het meest voordelig, zowel de shuttle varianten als de valet varianten zijn voordeliger dan de officiële mogelijkheden en zijn daarnaast direct via onze website te reserveren. Wanneer u deze parkeervormen prefereert kunt u dus al snel tientallen euro’s besparen. De shuttlebussen bij de extern gelegen parkeeraanbieders hebben een flexibel rijschema en u bent dus net zo snel op weg als bij officiële shuttle parkings, zo bent u dus altijd op tijd voor uw vliegtuig!

Wilt u parkeren op loopafstand, dan kunt u enkel terecht bij de officiële parkeermogelijkheden van Zaventem Airport die niet via onze website te reserveren zijn. Hieronder worden alle parkeermogelijkheden en de parkeerkosten Brussel Airport nader toegelicht.

 

Budget parkeeraanbieders

logo sky parking
Sky Parking

Wilt u zeker besparen op de kosten parkeren Brussel Airport? Een van de meest voordelige parkeeraanbieders bij de luchthaven Zaventem is Sky Parking. Hier parkeert u in combinatie met een shuttleservice, de reistijd bedraagt 10 minuten en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema. Zowel de parkeerplaats als services zijn 24/7 geopend.

 

Logo Park And Go
Park and Go

Bij Park and Go parkeert u inclusief een shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 6 minuten van de luchthaven, houdt rekening met een eventuele addictionele wachttijd. U parkeert uw auto op een afgesloten en beveiligde parkeerplaats. Voor een goede sfeerimpressie kunt u online al de foto's van de parkeerplaats bekijken. 

 

logo aeropark11000
AeroPark1000

Ook Aeropark1000 hanteert een zeer voordelig parkeertarief Brussel Airport, u bespaart al snel ten opzichte van de officiële shuttle parkings. De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema, u bent ongeveer 15 minuten onderweg. Ook hier kunt u 24/7 terecht.

 

Express Parking Zaventem
Express Parking

Bij Expres Parking parkeert u bij de best beoordeelde parkeerplaats rondom Brussel Airport. Het parkeren doet u op 5 minuten van de luchthaven op een beveiligde parkeerplaats. U kunt 24/7 gebruik maken van de services en kunt ook overdekt parkeren, zo staat uw auto bescherm tegen de elementen. 

 

logo sky parking
Sky Parking

Sky Parking valet is de meest voordelige valet parking, u kunt eenvoudig bespraren op uw parkeerkosten Airport Zaventem, met name ten opzichte van de officiële valet parking van de luchthaven. U overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur, deze chauffeur zal uw auto parkeren. De parkeerplaats en valet service zijn 24/7 geopend

 

Officiële Parkeermogelijkeden

Let op: Alle onderstaande parkeermogelijkheden zijn de officiële parkeerplaatsen van Brussel Airport zelf. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

p1 vip zaventem

P1 VIP

Dit is de duurste parkeeroptie rondom de luchthaven, hier parkeert u in combinatie met een valet service. Uw overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur van de parking en deze zal uw auto parkeren op de parkeerplaats. Als extra service mogelijkheden kunt u uw auto laten wassen en er wordt zelfs glas reparatie aangeboden.
 

p1 front zaventem

P1 Front

Wanneer u met minimaal tijdsverlies tegenover de vertrekhal wilt parkeren dan kunt u terecht bij P1 Front Zaventem. U parkeert op slechts 2 minuten loopafstand op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. De tarieven liggen echter al snel drie maal zo hoog als bij de meest voordelige opties.

 

lock parking zaventem

Lock Park

Dit is de best beveiligde parkeerplaats bij de luchthaven. Wanneer u hier parkeert dan bent u voorzien van vuur- en diefstalverzekering. De parkeerplaats bevindt zich op 2 minuten loopafstand, tegenover de vertrekhal.

 

p3 holiday zaventem

P3 holiday & P2 Economy

Deze parkeermogelijkheden hanteren dezelfde tarieven en liggen nagenoeg op de dezelfde locatie. U parkeert op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven. Dit zijn voordelige opties wanneer u wilt parkeren op loopafstand.

 

reservation zone zaventem

Reservation Zone

Dit is de meest voordelige optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats op loopafstand. Dit is een overdekt parkeerplaats met een maximale inrijhoogte van 1,90 meter. De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand.

 

p4 long term zaventem

P4 Long Term

Dit is de duurste shuttle parkeerplaats bij de luchthaven. De shuttlebussen vertrekken iederen 5 tot 15 minuten en u reist slechts 1 minuten in de shuttlebus. U heeft bij deze shuttle parking dus minimaal tijdsverlies maar u betaalt ook voor het gemak.

 

discount parking 1 zaventem

Discount 1 & 2

Dit zijn de meeste voordelige officiële parkeeropties van Zaventem Airport. De parkeerplaatsen bevinden zich beide op ongeveer 10 minuten reistijd en de shuttlebussen vertrekken iedere 15 minuten. Wanneer Discount 1 vol is gaat Discount 2 open.

 

 

Parkeertarieven Brussel AirportParkeren rondom Brussel Airport

In de toegevoegde afbeelding ziet u in één oogopslag hoe de parkeerplaatsen rondom Brussel Airport zijn ingedeeld en waar ze gevestigd zitten. Alle parkeerplaatsen liggen, zoals u kunt zien, naast of nabij de luchthaven. Dit verklaart een verschil in de parkeertarieven Brussel Zaventem. U betaalt natuurlijk meer wanneer u dichtbij parkeert met een zo kort mogelijke afhandelingstijd van het parkeren. 

De budget parkeeraanbieders liggen allen nabij de luchthaven, hierdoor bent u wellicht iets meer tijd kwijt, maar u kunt eenvoudig besparen op de parkeertarieven Zaventem Airport. 

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode februari 2020.
* De officiële parkeerplaatsen van Brussel Airport zijn niet via onze website te reserveren.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b