#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 12 Febr 2019

Parkeren op P4 Long Term Brussels Airport

P4 Brussel Airport

U komt met de auto naar vliegveld Brussel en wilt hier dus parkeren, maar u weet niet wat alle parkeermogelijkheden zijn? Goed dat u hiernaar informeert! Bij Brussel Airport parkeren kan op allerlei manieren. Er zijn meerdere officiële on-airport parkings, in het bezit van de luchthaven en u kunt tevens parkeren bij een van de parkeervoorziening rondom het vliegveld. In dit artikel vindt u alles over de P4 Long Term Parking van Brussel Airport.

Let op: P4 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

Alles wat u moet weten over P4 Long Term Parking

Zoals de naam al doet vernoemen kunt u hier P4 lang parkeren Brussel Airport. Het terrein is te vinden op Brussels Airport 1930 Zaventem, vanaf daar staat de P4 uitstekend aangegeven. Let wel: Indien u hier wilt parkeren, dient u vooraf online te reserveren! Bij aankomst moet u namelijk de QR code van uw reservering scannen. Pas hierna krijgt u toegang tot de parking. Eenmaal geparkeerd kunt u op twee manieren de weg naar het vliegveld voorzetten. Dit kan te voet, maar ook middels ‘De Lijn’. De lijn is een gratis transfer en brengt u binnen 15 minuten naar de terminal. De reistijd met de shuttle bedraagt slechts één minuutje, diezelfde afstand is ongeveer 10 minuten lopen! P4 Long Term beschikt over een informatiedesk met steward, hij of zij is hier 24/7 aanwezig en dus kunt u hier met al uw vragen terecht. Dit is overigens ook de plaats waar u zich moet melden bij een verlenging van de reis, mocht u onverwacht of onverhoopt later terugkomen dan gepland? Dan zult u hier uw ticket opnieuw moeten valideren. Om te parkeren op P4 Long Term moet u minimaal 1 dag parkeren en een online boeking is dus verplicht! Parkeren P4 Zaventem is op een onoverdekte parking en alleen het buiten parkeren is dus mogelijk. Er zijn toiletten aanwezig en het parkeerterrein bestaat uit 570 parkeerplaatsen. Dat lijkt veel, maar vanwege de goede locatie én voordelige parkeertarieven is dit een erg gewilde voorziening. Wees er dus snel bij en boek uw parkeerplek op tijd om stress te voorkomen!

Parkeertarieven op P4 Lang parkeren Brussels Zaventem

Volgens de luchthaven is dit terrein uiterst geschikt voor reizigers die willen lang parkeren Zaventem. het parkeren van uw auto kost € 66 euro per week, maar dit loopt af naar mate u langer verblijft. Het parkeren Brussel Airport P4 kost namelijk nog maar € 104 euro voor 3 weken! Echter, bij Vliegen en Parkeren zochten we uit of dit wel echt zo voordelig is. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden en een gevoel te geven bij de parkeertarieven vliegveld Brusel, zetten we onderstaande tabel voor u in elkaar.

Lang Parkeren

Brussel Airport

8 dagen

14 dagen

Afstand

P4 Long Term (official)

€ 72

€ 99,0

1 min shuttle of 10 min lopen

Sky Parking Zaventem

€ 34,00

€ 68,00

10 min shuttle

Park Flug Zaventem

€ 38,80

€ 67,80

8 min shuttle

Holiday Inn

€ 44,50

€ 64,00

6 min shuttle

Aeropark 1000

€ 57,99

€ 76,99

7 min shuttle

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op de resultaten in mei 2019. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.​

 

Zoals u zelf kunt zien is de lang parkeren Brussel Airport P4 locatie voordelig, maar niet het meest voordeligst. Bovenstaande parkeeraanbieders zijn niet in het bezit van het vliegveld en kunnen daardoor hun shuttle service goedkoper aanbieden. Zij bevinden zich niet op de luchthaven zelf, maar in de buurt daaromheen. Hier werkt het parkeren echter hetzelfde. U rijdt eerst naar hun locatie toe, waarna u de weg naar Brussel Airport vervolgt met een shuttle service. Evenals op P4, is de transfer bij bovenstaande prijs inbegrepen.

Uw budget parking Zaventem

Omdat u zocht naar de P4 Long Term Parking, wilt u waarschijnlijk lang parkeren Brussels Airport. Dit kan relatief voordelig op de Zaventem P4 parking van de luchthaven zelf, maar ons advies is om ook bovenstaande aanbieders te overwegen. Al jarenlang ontvangen zij Nederlandse en Vlaamse vliegreizigers van Vliegen en Parkeren zonder enige problemen. Het vinden van uw ideale parking Brussel Airport begint op ons platform. Laat u vooraf informeren en bekijk zelf alle mogelijkheden voor uw reisperiode. Voor meer informatie over de parkeeraanbieders rondom vliegveld Brussel, klikt u op de naam op de tabel. Daar vindt u aanvullende informatie, beschikbaarheden, parkeertarieven en foto’s van de parking. Bovendien kunt u meteen een boeking plaatsen, hiervoor is een account aanmaken niet nodig! Wilt u zo goedkoop mogelijk parkeren Zaventem? Bekijk dan ook eens onze top 5 goedkoop lang parkeren Brussel Airport. Wij helpen u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b