#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 13 Nov 2016

P3 Zaventem Airport

P3 Zaventem Airport

Wie zijn auto wilt parkeren op het terrein van luchthaven Zaventem heeft de keuze uit diverse opties. In dit artikel leggen we u alles uit over parkeren P3 Zaventem en hoe u gemakkelijker goedkoper kunt parkeren! De info die u over de P3 parking Zaventem locatie moet weten is dat het gelegen is op 4 tot 6 minuten lopen tot de vertrekhal en dat de maximale doorrijhoogte 2,1 meter is. Parkeren bij Zaventem P3 is via Vliegen en Parkeren veel goedkoper en gemakkelijker! U wordt namelijk voor de vertrekhal afgezet en deze rit duurt net zo lang als dat u zou moeten lopen naar de P3 locatie.

Let op: P3 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Uw voordelige Parking Zaventem boekt u via deze link!

Parkeertarieven Zaventem

 

P3 Zaventem

Park Flug Zaventem

Flyparking

Sky Parking

 5 dagen

€79

€40,99

€44

€45

 8 dagen

€104

€61,99

€65

€66

 11 dagen

€119

€76,99

€82

€83

 14 dagen

€134

€91,99

€94

€98

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2016.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.


Gemakkelijk goedkoop parkeren Zaventem via Vliegen en Parkeren

Via Vliegenenparkeren.nl vergelijkt u gemakkelijk diverse betrouwbare parkings met elkaar die u direct kunt reserveren. U bespaart gemakkelijk €40 op uw parkeerkosten en in plaats van dat u moet lopen naar de terminal wordt u voor de deur afgezet. Dat betekent dat het ook nog eens veel comfortabeler reizen is! De shuttle van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar. U ziet het, er kan makkelijk bespaart worden ten opzichte van parkeren P3 Brussel Airport!
 

Parkeren bij Park Flug ZaventemPark Flug Zaventem

Parkeren luchthaven Brussel doet u gemakkelijk via Park Flug Zaventem. Deze parking is gelegen op 13 minuten reisafstand tot het vliegveld en de shuttlebus zit bij de prijs inbegrepen. Dit geldt overigens voor alle parkeerplaatsen die te reserveren zijn via Vliegenenparkeren.nl. De locatie is omheind en wordt 24 uur per dag bewaakt.

Uw auto standaard overdekt parkeren bij FlyparkingFlyparking Zaventem

Flyparking heeft een zeer nette parkeergarage tot zijn beschikking. Brussel Airport parking Zaventem is via Flyparking standaard overdekt. Tevens kunt u weer genieten van een 24 uur service. Daarnaast kunt u ook kiezen voor valet parking Zaventem. Hierbij geeft u uw auto aan de chauffeur bij de vertrekhal en zal de chauffeur bij terugkomst weer voor u klaar staan.

Een parkeerplaats reserveren bij Sky Parking ZaventemSkyparking Zaventem

De locatie van Sky Parking Zaventem is gelegen op 10 minuten afstand tot het vliegveld. Ook hier is de shuttle van en naar het vliegveld bij de prijs inbegrepen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor zowel binnen als buiten parkeren. Hiervoor wordt zelfs geen meerprijs gerekend in het laagseizoen!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b