#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 13 Juni 2016

Parkeren bij Lock Parking Zaventem, op het vliegveld

Lock Park Zaventem

Parkeren bij Zaventem kan bij diverse parkings terecht. Enkele van deze locaties worden gefaciliteerd door Interparking Zaventem. De bekendste locatie van Ineterparking is Lock Park Zaventem. Deze locatie ligt op 2 minuten lopen van het vliegveld. Echter, is het parkeren van uw auto via Vliegen en Parkeren al snel €30 goedkoper. De door ons aangeboden alternatieven zijn allemaal grondig gecheckt. Daarnaast staat de shuttle service 24 uur per dag tot u dienst en deze zit bij de prijs inbegrepen. Eenmaal aangekomen op de parking bend u altijd binnen 30 minuten opweg gezien de shuttlebus een flexibel rijschema kent. 

Let op: Lock Park Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Brussel Zaventem Parkeren doet u via deze link!

Parkeertarieven Lock Park Zaventem

 

Lock Park

Express Parking zaventem

Times Parking

Holiday Inn

 5 dagen

€79

€54

€54

€57

 8 dagen

€129

€81

€81

€80

 11 dagen

€144

€92

€92

€100

 14 dagen

€159

€109

€109

€107,50

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2016.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.


Goedkoop parkeren Zaventem reserveren via Vliegen en Parkeren

Het voordeel van een parkeerplaats reserveren via Vliegenenparkeren.nl is dat u goedkope en betrouwbare parkings met elkaar kunt vergelijken. Deze kunt u vervolgens ook nog eens met het grootste gemak reserveren. Alle info die u nodig heeft is op onze website te vinden zoals: Foto’s, ligging tot het vliegveld en het adres. Parkeren Brussel Zaventem is dan ook voor vele reizigers een uitkomst gebleken.
 

Een parkeerplaats reserveren bij Express Parking Zaventem   

Het voordeel van parkeren bij Express Parking is dat u binnen 5 minuten bij de terminal bent. Daarnaast parkeert u standaard overdekt en daarnaast is het toch fors goedkoper dan parkeren bij Lock Park Zaventem. Deze locatie is de locatie die het dichtst bij het vliegveld is gelegen. Net als alle overige parkings is de service 24 uur per dag beschikbaar. 

Times Parking, gelegen in Vilvoorde

Parkeren bij Times Parking is net wat verder weg dan Express Parking, namelijk op 10 minuten afstand. Het voordeel is dat zij u onder andere sleutelbehoud aanbieden en u altijd overdekt parkeert. De locatie van Times Parking is zeer netjes verzorgd en het is het bekijken van de foto's zeker waard!

Holiday Inn Parkeren

Het hotel biedt ook al een geruime tijd de mogelijkheid om te kiezen voor parkeren Brussel Airport. Parkeren bij Holiday Inn houdt in dat u parkeert op 6 minuten reisafstand tot het vliegveld. Daarnaast is deze service natuurlijk 24 uur per dag beschikbaar en bent u altijd binnen 30 minuten onderweg naar het vliegveld. 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b