#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 12 Febr 2019

Parkeren op Discount 2 Brussel Airport

Discount 2 Zaventem

Wilt u graag parkeren Brussels Airport, maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Dan zit u bij Vliegen en Parkeren helemaal goed. Wij informeren u graag over alle parkeervoorzieningen rondom Brussel Airport én over de officiële on-airport parkeermogelijkheden. Dit laatste van toepassing in dit artikel. Op de officiële Discount parking Zaventem kunt u namelijk erg goedkoop parkeren Brussel Airport, althans…  Dit is wat de luchthaven zelf zegt. Alles wat u moet weten over Discount 2 Zaventem vindt u terug in dit artikel.

Let op: Discount 2 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alle info over Discount parking Zaventem

De Discount 2 parking is vergelijkbaar met Discount 1 parkeren van Brussels Airport, dat is namelijk ook een shuttle parking. Dat houdt in dat u eerst naar het adres van Discount 2 rijdt: Discount 2 Brucargo. Hierna parkeert u de auto en wordt de weg naar het vliegveld vervolgt met een vliegveld transfer. Die transfer is een shuttle bus van de luchthaven en rijdt iedere 15 minuten op en neer. De reistijd tot aan vliegveld Brussel bedraagt circa 10 minuten, waardoor u vlot de weg naar het inchecken kunt voortzetten! Let wel: Tussen 5.30 en 22.30 rijden de shuttle bussen niet, u wordt dan gevraagd om met ‘De Lijn’ te reizen; dit is een gratis buslijn. Bij aankomst op Discount 2 houdt u de intercom ingedrukt, daar zal een medewerker u te woord staan en vragen naar de reservering. Dat betekent dat u online gereserveerd moet hebben! Niet vreemd, want door de relatief lage parkeertarieven is deze parkeergelegenheid erg populair en dus vaak volgeboekt! Indien u later terugkomt dan verwacht, moet u uw ticket opnieuw valideren. Dat kan bij de ticket machines op de parkeerplaats. Bij de liften op P1 Front Parking kunt u uw verlenging betalen met contant geld. De machines op de Discount parking accepteren alleen creditcards en andere bankpassen. De Discount Parking is uitstekend beveiligd en 24/7 bemand. U kunt hier ten alle tijden uitrijden, er is een informatiedesk aanwezig en het is alleen mogelijk om buiten te parkeren. In totaal beschikt de Discount 2 Parking over maar liefst 621 parkeerplaatsen!

Parkeertarieven Brussels Airport

Volgens de luchthaven zelf biedt deze Discount Parking Zaventem u de goedkoopste tarieven voor een langer verblijf aan. Het is waar dat de kosten van één week € 54 euro zijn. Wilt u drie weken parkeren dan is het parkeertarief € 84 euro. Echter, bij Vliegen en Parkeren onderzochten we die parkeertarieven en vonden wij nóg voordeligere deals! Het lang parkeren Brussel Airport kan goedkoop en daar helpen we u graag een handje bij! In onderstaande tabel vindt u de parkeertarieven van Discount parking 2 en van andere aanbieders die tevens een shuttle service aanbieden.

Lang Parkeren

Brussel Airport

8 dagen

14 dagen

Afstand

Discount 2 (official)

€ 59

€ 79,50

10 min shuttle

Sky Parking Zaventem

€ 34,00

€ 68,00

10 min shuttle

Park Flug Zaventem

€ 38,80

€ 67,80

8 min shuttle

Holiday Inn

€ 44,50

€ 64,00

6 min shuttle

Aeropark 1000

€ 57,99

€ 76,99

7 min shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de periode april 2019. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.​

Zoals u zelf kunt zien, zijn er meerdere parkeeraanbieders rondom Brussel Airport die vergelijkbare diensten verlenen tegen een lagere prijs. Klik op hun naam voor meer informatie, foto’s en de service-/ veiligheidsfaciliteiten. Het lang parkeren Brussel Airport wordt zo toch een stukje inzichtelijker. Het zou zonde zijn als u kunt besparen op het parkeren vliegveld Brussel, maar hier niets vanaf weet! Bovendien houdt u zo een extra centje over voor tijdens de reis…

Bij Vliegen en Parkeren hebben we onlangs uitgevogeld wat nu écht de laagste en goedkoopste parkings rondom Brussel Airport zijn. Benieuwd naar onze bevindingen? Kijk in onze top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport. Indien u nog vragen heeft over het parkeren Brussel luchthaven, contact ons dan gerust. Wij helpen u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b