#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 06 Febr 2019

Discount 1 Zaventem

Discount 1 Zaventem

U bent op zoek naar een parking Zaventem, maar met oog op uw portemonnee? Zoals de naam al doet vernoemen, zou Discount Parking Zaventem 1 dan goed bij u passen. Echter, dit is en blijft een on-airport parkeerproduct, waardoor de parkeertarieven nog steeds aan de hoge kant zijn. Alles over Discount 1, de parkeertarieven rondom Zaventem én overige informatie vindt u in dit artikel.

Let op: Discount 1 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alles over Discount parkeren Zaventem

Het discount parkeren Brussel Airport kan op twee locaties.  De eerste locatie heet Discount 1, de tweede locatie is Discount 2. Let wel: Dit zijn twee verschillende parkeervoorzieningen en in dit artikel focussen we op Discount 1. Deze budget parking biedt een shuttle service, wat inhoudt dat u eerst naar het adres van de Discount Parking toerijdt: Discount 1 Brucargo, waarna u later met een shuttle bus verder naar de luchthaven wordt gebracht. De reistijd van die rit bedraagt 10 minuten. Indien u vanuit Nederland komt, is de parking goed bereikbaar. Hiervoor neemt u afrit 12 op de E19 Brussel-Antwerpen. Hierna volgt u de pijlen CARGO. Op de brugt volgt er een Ysplitsing, houd daar rechts aan zodat u op de brug blijft. Hierna doorrijden tot aan de eerste rotonde, daar neemt u de erste afslag en de parking ligt hier aan uw rechterzijde naast ‘Delhaize’. Verder is er de parking 24 uur per dag geopend én beveiligd. Er zijn invalide parkeerplaatsen aanwezig en er is een informatiedesk met personeel. De discount parking betreft een buitenparkeerterrein, wat dus inhoudt dat uw auto niet overdekt geparkeerd staat. Ondanks de grote capaciteit van maar liefst 600 parkeerplaatsen, is dit een populaire parking. Dus wilt u graag goedkoop lang parkeren Brussel Airport, wees er dan wel op tijd bij!

Parkeertarieven Discount 1 Brussels Airport

Het parkeren Brussel Airport op de Discount Parking is relatief gezien voordelig. Het parkeertarief bedraagt namelijk € 54 euro voor 1 week en € 84 euro voor maar liefst drie weken! Volgens Brussels Airport biedt deze parking de goedkoopste tarieven voor een langer verblijf aan. Dat wordt echter in twijfel getrokken. Bij Vliegen en Parkeren onderzochten we de parkeertarieven Zaventem en wij verzamelden de bevindingen in de volgende tabel.

Lang Parkeren

Brussel Airport

8 dagen

14 dagen

Afstand

Discount 1 (official)

€ 59

€ 79,50

10 min shuttle

Sky Parking Zaventem

€ 34,00

€ 68,00

10 min shuttle

Park Flug Zaventem

€ 38,80

€ 67,80

8 min shuttle

Holiday Inn

€ 44,50

€ 64,00

6 min shuttle

Aeropark 1000

€ 57,99

€ 76,99

7 min shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de periode april 2019. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.​

 

Zoals u zelf kunt zien, is de budget parking Zaventem niet helemaal budget… Bovenstaande aanbieders bieden dezelfde (shuttle) service namelijk nóg goedkoper aan! Bovendien, rijdt de luchthaven zelf niet tussen de tijdstippen 00:30 en 04:00. Hiervoor moet u zelf met de gratis ‘Lijn’ van Brussel Airport naar het vliegveld komen. De parkeeraanbieders in de tabel hierboven bieden wel een shuttle service die klanten 24 uur per dag op- en neer naar Brussels Airport brengen. Klik voor meer informatie op hun naam in de tabel en dan kunt u zelfs meteen uw ideale parking scoren! Het lang parkeren Brussels Airport begint al op ons platform, wij helpen u graag op weg!

Onlangs onderzochten wij bij Vliegen en Parkeren tevens de 5 allergoedkoopste parkeermogelijkheden rondom vliegveld Brussel Zaventem. Wilt u hier meer over weten? Check dan onze top 5 goedkoop lang parkeren Brussel Airport!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b