#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

AirportDusParken Dusseldorf Airport

AirportDusParken is een voordelige en betrouwbare valet parkeeraanbieder actief bij Dusseldorf Airport. Parkeren Dusseldorf International bij deze parking heeft u binnen enkele minuten gereserveerd. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging via de mail, hierop staat een beschrijving van het parkeerproces inclusief alle contactgegevens van de parking en ons. Uw auto wordt in ieder geval geparkeerd op een uitstekend beveiligde parkeerplaats. De parkeerplaats van Airport Dus parken Dusseldorf Airport is voorzien van 24-uurs bewaking, omheining en een slagboom. Tijdens het parkeren wordt uw auto geïnspecteerd en u wordt netjes geholpen met uw bagage.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Adres parkeerplaats Terminal-Ring 1, 40474 Düsseldorf, Germany
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met AirportDusParken bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over AirportDusParken
AirportDusParken wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
hans jansen- 30-10-2019 "parkeren ging goed Alleen jammer dat ik bij thuiskomst een duitse bekeuring aantrof incl foto van de chaufeur Dit was de persoon die mijn auto in ontvangst nam in Duesseldorf Wat te doen met die bekeuring?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

De valetservice bij AirportDusParken

Bij Dusseldorf AirportDusParken parkeert u middels een valetservice. Dit werkt zeer eenvoudig en dankzij deze parkeervorm kent u minimaal tijdsverlies. Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar de luchthaven, bel ongeveer 30 minuten voor aankomst de parking en zijn sturen direct een chauffeur richting de luchthaven. Deze chauffeur neemt uw auto over bij de luchthaven en parkeert deze op de parkeerplaats van Airport Dus Parken. Op de dag van retour neemt u na landing weer telefonisch contact op en uw auto zal weer naar de luchthaven gebracht worden. Zo kunt u vanaf de luchthaven weer uw reis vervolgen.

De reviews en parkeerervaringen van onze klanten

Wilt u meer weten over AirportDusParken Dusseldorf International? Bekijk dan de reviews en ervaringen van onze klanten, zij kunnen u natuurlijk precies vertellen hoe het parkeren eraan toe gaat. Zo kunnen zij u transparant informeren en u wellicht helpen met uw keuze! Na het maken van een reservering krijgt u de mogelijkheid zowel ons als de parkeeraanbieder te reserveren.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b