#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

AA Parking Charleroi Airport

Omdat Charleroi Airport een zeer aantrekkelijke luchthaven is onder Nederlandse reizigers trachten wij ook een aantrekkelijk aanbod van Charleroi Airport parkeren te realiseren. Bij AA Parking Charleroi Airport parkeert u voordelig op een nette parkeerplaats waar u netjes en adequaat wordt geholpen tijdens het gehele parkeerproces. De parkeerplaats ligt op slecht 4 minuten reistijd van de luchthaven en u parkeert in combinatie met een shuttleservice. Op de aspecten van veiligheid, faciliteiten en service scoort AA parking Charleroi ruime voldoendes en zo kunt u dus met een onbezorgd gevoel uw auto achterlaten en op vakantie gaan.

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue des Frères Wright 8, 6041 Charleroi, Belgium
Reistijd shuttle: 4min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met AA Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over AA Parking
AA Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Alles was goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij AA Parking Charleroi

Het parkeerproces bij AA Parking Luchthaven Charleroi is heel simpel. Allereerst goed om te weten is dat alle informatie en de beschrijving van het proces ook op uw reserveringsbevestiging vermeld staat. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de parkeerplaats en hier parkeert u uw auto. U meld zich bij de balie of medewerker met uw reserveringsbevestiging, dit kan geprint of digitaal, en u wordt naar de luchthaven gebracht in een shuttlebus. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en u bent snel weer onderweg. U dient bij terugkomst de parkeeraanbieder telefonisch te contacteren, zo weten zij dat u geland bent.

Veiligheid, Faciliteiten en Service van de parkeerplaats

U wilt natuurlijk ook weten waar u uw auto achterlaat. Bekijk daarvoor eens de ‘details’ van de parkeerplaats. Hier kunt u zien dat de parkeerplaats voorzien is van 24-uurs bewaking, camera’s en omheining. Het terrein zelf is netjes verlicht en geasfalteerd en is geopend van 04:00 tot 00:00. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw koffers en u kunt zelfs uw auto laten wassen tijdens uw afwezigheid. Tijdens het parkeren bij Charleroi AA Parking dient u uw autosleutels af te geven. Dit is enkel en alleen om het terrein beheersbaar te houden, de sleutels worden bewaard in een veilige kluis.

De Reviews en Ervaringen van onze klanten

Wij willen net zo graag als u weten hoe een parkeerplaats opereert en hoe het parkeren ervaren wordt. Daarom krijgt iedere klant van ons de kans zijn of haar mening te delen. U helpt ons en onze klanten hierbij enorm! Heeft u geparkeerd bij Brussel Charleroi AA Parking, dan zouden wij het dus zeer waarderen als u een review wilt invullen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b