#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Tips 16 Maart 2018

Parkeertips Eindhoven Airport

Parkeertips voor Parkeren Eindhoven Airport

Uw vakantie starten vanaf Eindhoven Airport is om diverse redenen ontzettend gemakkelijk. Het vliegveld is niet zo groot als Schiphol en dat maakt het lekker overzichtelijk. Tegelijkertijd is het dan net weer een stukje groter dan vliegvelden bij Maastricht, Groningen of Rotterdam. Dat maakt het dan weer net wat levendiger! Zodoende kunt u in de tijd voorafgaand aan uw vliegreis u zelf toch nog vermaken. Het parkeren van de auto bij Eindhoven Airport blijft toch altijd een ‘big deal’. Vanaf nu gelukkig niet meer via de onderstaande tips van Vliegen en Parkeren!

Tip 1: Reserveer uw parkeerplaats vooraf

Om meerdere redenen is het zeer aan te raden om uw parkeerplek bij Eindhoven Airport vooraf te reserveren. De belangrijkste reden is dat u voorkomt dat u uw vakantie begint met veel stress omdat de parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport volzet zijn. De goedkope parkeergelegenheden (P8 Bronze) zijn al snel volzet. Tevens ligt de P8 locatie op 10 minuten afstand van Eindhoven Airport en dat zorgt er voor dat u snel naar het vliegveld moet rijden. Dan komen we ook direct bij de volgende tip!

Tip 2: Kijk eventjes vooraf wat de tarieven zijn, dat scheelt een hoop geld en ergernis!

Laten we in dit simpel voorbeeld even uit gaan van 8 dagen parkeren en 11 dagen parkeren bij Eindhoven Airport. Dit zijn zeker in de zomermaanden de meest voorkomende dagen. Voor we verder gaan even een simpele tabel. Met het begrip ‘On Airport’ worden de eigen producten van Eindhoven Airport bedoelt.

Parkeertarieven Eindhoven Airport

 

 P8 On Airport

 10 min. shuttle

 P3 On Airport

 5 minuten lopen

 Park & Fly P600 

 600 meter lopen

 Sky Park

 10 min. shuttle

 8 dagen

 €56

 €88

 €51

 €49,50

 11 dagen

 €71

 €103

 €57

 €67,50

Stel de P8 locatie is volzet en u moet uw auto parkeren op bijvoorbeeld de P3 locatie bent  u meer dan €30 extra kwijt ten opzichten van andere locaties! Daarnaast is de P8 locatie net zo ver gelegen van het vliegveld als de locatie van Sky Park en betaald u bij Sky Park €6,50 minder. Dat is natuurlijk ook ontzettend makkelijk besparen! De Park en Fly locatie ligt zelfs op 600 meter lopen tot het vliegveld! Zoals u ziet, zeker bij een langer verblijf is het zeer aan te raden om op voorhand uw parkeerplek te reserveren.

Tip 3: Parkeren rondom het vliegveld is even zo gemakkelijk en goedkoper!

Zeker bij Eindhoven Airport rendeert het om uw auto ‘Off Airport’ (rondom het vliegveld) te parkeren. Niet alleen de prijzen zijn voordeliger maar met name de locaties van Park en Fly op loopafstand zijn ideeal! 

Tip 4: Moet u snel door? Maak dan gebruik van Valet parkeren!

Valet parkeren bij Eindhoven Airport is een ontzettend gemakkelijke vorm van parkeren bij het vliegveld. Valet parkeren gaat als volgt in zijn werking:

  1. U rijdt met uw auto tot aan de locatie recht voor het vliegveld (luchthavenweg 51 typt u dan in uw navigatie).
  2. U draagt uw auto over aan de medewerker van de door u gekozen parkeeraanbieder. Dit kunnen Central Parking, Eazzy Park of Park en Fly zijn.
  3. Bij terugkomst neemt u nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen contact op met de door u gekozen parkeeraanbieder.
  4. Een chauffeur staat met uw auto klaar op u te wachten zodat u direct huiswaarts kunt parkeren.

Meer informatie over valet parkeren op onze parkeervormen pagina. 

Tip 5: Let op met de parkeergelegenheden zonder parkeervergunning!

Bij Eindhoven Airport zijn er enkele parkeergelegenheden die hun parkeerdienst uitvoeren zonder officiële vergunning. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat bij een locatie het parkeerterrein (letterlijk parkeren bij de boer) niet afgesloten kan worden door middel van een hekwerk of poort. Dit maakt het voor dieven natuurlijk wel heel erg gemakkelijk. Belangrijk om te weten is dat u via Vliegen en Parkeren altijd uw auto parkeert bij een erkend parkeerbedrijf dat wel bewaakt wordt. Zo kunt u nog steeds geld besparen en parkeert u altijd veilig uw auto bij Eindhoven Airport!

Wilt u graag een betrouwbare parkeerplaats reserveren bij Eindhoven Airport? Reserveer dan uw parkeerplaats via Vliegen en Parkeren en ga direct naar de Parkeren Eindhoven Airport pagina. 
 
Bekijk tips-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )